جشنواره تخفیف نوروزی عزت خواه دات کام آغاز شد ! از 20 تا 85 درصد تخفیف ویژه همراه با جوایز ارزشمند مشاهده جزئیات

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

10 کار که قبل از شروع کسب و کار خانگی باید انجام دهید

توضیحات کوتاه :
پیشرفت روزافزون اینترنت در سالهای اخیر باعث رشد شگفت انگیز فرصتها برای راه اندازی کسب‌ و کارهای خانگی شده است. آزادی مالی و زمانی این نوع کسب و کارها دلیل اصلی انتخاب کسب و کارهای خانگی است. 

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 4.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
10 کار که قبل از شروع کسب و کار خانگی باید انجام دهید

 

خلاصه‌ای از مقاله: 

پیشرفت روزافزون اینترنت در سالهای اخیر باعث رشد شگفت انگیز فرصتها برای راه اندازی کسب‌وکارهای خانگی شده است. بسیاری از مردم به دلیل مزایای عالی این نوع کسب‌وکار، از جمله آزادی مالی و زمانی، به این کار روی آورده‌اند و حتی به عنوان یک شغل جانبی آن را انجام می‌دهند. اما قبل از شروع کسب‌وکار خانگی، باید ملاحظاتی را در نظر بگیرید که در این مقاله به آنها می‌پردازیم.

 

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

انتخاب محصول یا خدمات کسب‌وکار خانگی

قبل از اینکه کسب‌وکار خانگی را آغاز کنید، باید بدانید چه محصولات یا خدماتی را باید ارائه دهید. برای اینکه تصمیم بگیرید چه شغلی مناسب شما است، این پرسش‌ها را از خود بپرسید:

  • چه چیزی برای عرضه کردن دارید؟
  • در چه زمینه‌ای تخصص دارید؟
  • آیا تحصیلات و مهارت‌های لازم برای رقابت موفق در بازار را دارید یا نیاز به آموزش دارید؟
  • آیا این محصول یا سرویسی که به آن فکر می‌کنید، نیازی را برآورده می‌کند؟
  • آیا این محصول یا خدمت یک مد زودگذر است یا برای چندین سال ماندگار است؟

 

با ساخت باورهای خود در رسیدن به موفقیت رقابت کنید

 

  • آیا محصول یا خدمت شما فصلی هستند یا کل سال مورد نیاز هستند؟ 
  • آیا بازاریابی این محصول یا خدمت، به شرایط اقتصادی حساس است؟ در شرایط ضعیف اقتصادی، آیا به کسب‌وکار شما ضربه خواهد دید؟
  • آیا به این ایده علاقه دارید یا از آن لذت می‌برید؟ درست است که سودآوری می‌تواند انگیزه خوبی برای شروع کسب‌وکار باشد، اما باید نسبت به محصول یا خدماتی که عرضه می‌کنید اشتیاق داشته باشید.

این جمله معروف "کاری را انجام بده که دوست داری و کاری که انجام می‌دهی را دوست داشته باش" را باید جدی بگیرید. شغل شما منبع درآمد شما است. بنابراین باید کاری را انجام دهید که به آن باور دارید و از انجام آن لذت می‌برید. اگر کاری را انجام دهید که به آن علاقه‌ای ندارید، حفظ انگیزه برای شما دشوار می‌شود.

شناسایی بازار و رقبای کسب و کار خانگی

هرچند ارائه یک محصول یا خدمت فوق العاده، لازم است اما بدون مشتری، کسب‌وکار شما معنا ندارد. شناخت بازار، نیازها و خواسته‌های آن و انگیزه مشتری برای خرید، نکات ضروری برای موفقیت بیزینس هستند. این یعنی شناسایی بازار هدف و تعیین وجه منحصر به فرد کسب‌وکار، باعث می‌شود که شما خود را از بقیه رقبا متمایز سازید. در این راستا، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • مشتری محصول یا خدمات شما کیست؟ مشتری عام شما چه ویژگی‌هایی دارد؟ "همه" پاسخ اشتباهی است. چه نوع افرادی به محصول شما علاقه دارند؟ مادران طبقه متوسط؟ نوجوانان ورزشکار؟ آیا شما کسب‌وکار خود را به بیزینس‌های دیگر ارائه می‌دهید، یا مصرف کننده یا هر دو؟
  • محصول شما چه ویژگی منحصربه فردی دارد؟ آیا بیزینس های دیگر هم این محصول را ارائه می‌دهند؟ تعداد رقبا چقدر است؟ محصول شما چه تفاوتی با محصول رقبا دارد؟ آیا خدمات شما سریعتر یا ارزانتر هستند؟ محصول یا خدمات شما چه نفعی به مصرف‌کننده می‌رساند؟ مزیت رقابتی شما چیست؟ 

با استفاده از این موارد، یک پلن بازاریابی طراحی کنید و معین کنید که قصد دارید به چه روشی بازار را از وجود محصول خود آگاه کنید.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه در کسب و کار خود دوام بیاوریم ؟ 

 کسب و کار خانگی

 

مطمئن شوید که از پس تمام وظایف مشاغل خانگی برمی‌آیید

راه اندازی یک کسب وکار خانگی نیاز به کارهای زیادی دارد. علاوه بر انجام کارهای لازم، شما باید توانایی مقابله با خستگی، ناامیدی و روند کند موفقیت را نیز داشته باشید. اگر نتوانید وظایف را به طور کامل انجام دهید یا در زمان سختی‌ها همچنان به کار ادامه دهید، پس احتمالاً مشاغل خانگی مناسب شما نیست. برای اینکه مطمئن شوید که استقامت لازم برای انجام این کار را دارید، به پرسش‌های زیر پاسخ دهید:

آیا می‌توانید وظایف روزمره کلی مورد نیاز برای راه اندازی کسب‌وکار خانگی را انجام دهید، مانند: تأمین کالا یا خدمات، توزیع محصول، نوشتن صورتحساب یا فاکتور، تعیین قرار ملاقات، سفارش مواد اولیه، حسابداری، بازاریابی، پاسخگویی به تلفن و پیام‌ها، مدیریت سطح انرژی، مقابله با ناامیدی، مقابله با استرس و فشار کار زیاد. برخی از این کارها را می‌توانید برون‌سپاری کنید، اما بسیاری از صاحبان بیزینس های خانگی به تنهایی یک بیزینس را راه می‌اندازند و به اندازه کافی بودجه ندارند تا فرد دیگری را استخدام کنند. بنابراین حتماً باید مقاومت جسمی و روحی داشته باشید تا بتوانید ادامه دهید.

 

مقاله پیشنهادی: کار، پس انداز و سرمایه گذاری سه عنصر موفقیت در کسب و کار 

مشاغل خانگی

 

لیستی از کارهایی که باید انجام شود را تهیه کنید

اگر شما تمامی وسایل لازم برای انجام کار و یک محل مجزا برای کار کردن داشته باشید، انجام هر کار یا پروژه‌ای راحت‌تر می‌شود. قبل از اینکه بیزینس خانگی خود را شروع کنید، مطمئن شوید که موارد زیر را در اختیار دارید. برای اینکه بتوانید بدون حواس پرتی کار کنید، داشتن یک فضای مجزا برای کار کردن لازم است. بنابراین یک اتاق را به آن اختصاص دهید. همچنین برای مواد اولیه، لوازم و تجهیزات نیز به یک فضا نیاز دارید. در صورت لزوم، خط تلفن مجزا برای اینکه همیشه در دسترس باشید نیز تهیه کنید. پس از تعیین تمامی ابزارهای لازم، تخمینی از بودجه مورد نیاز داشته باشید. 

 

مقاله پیشنهادی: اصول موفقیت در کسب و کار

بیزینس های خانگی

 

تخمین هزینه‌های مشاغل خانگی

شما قبل از شروع به راه اندازی کسب‌وکار خانگی، باید تمامی هزینه‌های اولیه را برآورد کنید. آیا نیاز به ابزار و تجهیزات خاصی دارید؟ مواد اولیه را چگونه تهیه می‌کنید؟ آیا نیاز به کسب مجوز دارید؟ هزینه‌های تبلیغات آنلاین و آفلاین را نیز برآورد کنید. پس از برآورد هزینه‌ها، منبع تأمین مالی را مشخص کنید. آیا از پس‌انداز شخصی خود استفاده می‌کنید یا وام می‌گیرید؟ 

شما همچنین باید هزینه‌های جاری بیزینس خود را نیز برآورد کنید. شما باید به اندازه‌ای درآمد داشته باشید که بتوانید هزینه‌های عملیاتی را پوشش دهید و  سود هم ببرید. بنابراین باید تخمین بزنید که چه میزان محصول را باید به فروش برسانید تا به سوددهی برسید. بر همین اساس، باید قیمت‌گذاری محصول خود را به گونه‌ای انجام دهید که علاوه بر پوشش هزینه‌ها، به سوددهی نیز منجر شود.‌

حمایت خانواده از کسب‌وکار خانگی را بسنحید

حمایت خانواده بیشتر از آنچه که فکر می‌کنید اهمیت دارد. بنابراین آن را نادیده نگیرید. اداره یک کسب‌وکار در خلأ انجام نمی‌شود. ممکن است اعضای خانواده شما نیاز به تغییراتی در سبک زندگی خود داشته باشند تا با کار شما سازگار شوند. در نتیجه، آنها نیز باید از تصمیمات و برنامه‌های شما آگاه باشند و بدانند که کار شما چه تأثیری بر زندگی آنها خواهد داشت. اگر متأهل و دارای فرزند هستید، کسب‌وکار شما مطمئناً بر زندگی آنها نیز اثر می‌گذارد. بنابراین با آنها گفتگو کنید و تمامی جزییات را با آنها در میان بگذارید. به آنها توضیح دهید که چه قصد و هدفی دارید. اگر علاقمند هستند، به آنها اجازه دهید بخشی از فرایند کار باشند. اگر نگرانی‌هایی دارند آنها را درک کنید. به سؤالات، مشکلات یا اعتراض‌های آنها پاسخ دهید و با آرامش و صراحت صحبت کنید.

 

بهترین روش کسب درآمد دلاری چیست؟

 

زوج‌هایی که با هم یک کسب‌وکار خانگی را راه می‌اندازند، باید از قبل مطمئن شوند که می‌توانند با هم کار کنند. می‌توانید از اول تقسیم کار کنید و وظایف هر فرد را مشخص نمایید. اگر از اول نتوانید روی این مسائل توافق کنید، به احتمال زیاد در آینده نیز نمی‌توانید. اجازه ندهید که کسب‌وکار خانگی شما بر روابط خانوادگی اثر بگذارد. مسلماً در طول این مسیر، مشکلات و تداخل‌هایی بین کار و مسائل خانوادگی بروز پیدا می‌کند. شما باید با همکاری خانواده، یک سیستم را طراحی کنید تا در هر دو زمینه موفق عمل نمایید.

با در نظر گرفتن تمامی مواردی که در این مقاله ذکر شد، قبل از شروع کسب‌وکار خانگی، تمامی اقدامات لازم را پیش بینی و برنامه ریزی کنید تا بتوانید شغل خود را با موفقیت به پیش ببرید.

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی رسد اما اگر راهنمای جامع و گام به گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان تر و سریع تر طی می شود. تماشای ویدیوهای معرفی بیزینس آمازون و نتایج شگفت انگیز دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

 
نویسنده:
https://ezzatkhah.com/launch-home-business
برچسب ها
کسب و کار خانگی
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط