افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

آشنایی با اصول راه اندازی کسب و کار

توضیحات کوتاه :
اگر قصد دارید بیزینسی را آغاز کنید، اما هنوز برای رها کردن کار خود و مزایای آن آماده نیستید، نگران نباشید. چرا که اگر اصول راه اندازی کسب و کار را بدانید، دیگر مجبور نیستید این کار را انجام دهید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
آشنایی با اصول راه اندازی کسب و کار

 

خلاصه ای از مقاله

برای شروع یک کسب و کار شما می‌توانید دو حالت مختلف را تجربه کنید. ممکن است شما در حال حاضر بدانید که می‌خواهید دقیقاً چه کسب و کاری را راه اندازی کنید. شاید هم تنها همین را می‌دانید که می‌خواهید به یک کارآفرین تبدیل شوید اما ایده‌ای برای کاری که می‌خواهید آغاز کنید، در سر ندارید. اگر شما جزء دسته دوم هستید، خواندن این مقاله می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین کسب و کار ممکن را پیدا کنید.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

اصول راه اندازی کسب و کار

آیا شما رویای اینکه بتوانید روزی رئیس خودتان باشید را در سر دارید؟ اگر شما قصد دارید بیزینسی را آغاز کنید، اما هنوز برای رها کردن کار خود و حقوق و مزایای آن آماده نیستید، نگران نباشید. چرا که اگر شما اصول راه اندازی کسب و کار را بلد باشید، دیگر مجبور نیستید این کار را انجام دهید. اینکه شما یک شغل تمام وقت دارید، به هیچ عنوان این معنی را نمی‌دهد که باید رویای تبدیل شدن به یک کارآفرین را فراموش کنید.

در حقیقت، اینکه بتوانید کسب و کار مورد نظر خود را در کنار شغلی که به آن مشغول هستید داشته باشید، یک فرصت بسیار خوب است. چرا که در این حالت شما می‌توانید شرایط کارآفرینی خود را بررسی کنید و در نهایت زمانی که از رشد بیزینس خود مطمئن شدید، کارتان را رها کنید.

 

راه اندازی کسب و کار شخصی

 

برای شروع یک کسب و کار شما می‌توانید دو حالت مختلف را تجربه کنید. ممکن است شما در حال حاضر بدانید که می‌خواهید دقیقاً چه کسب و کاری را راه اندازی کنید. شاید هم تنها همین را می‌دانید که می‌خواهید به یک کارآفرین تبدیل شوید اما ایده‌ای برای کاری که می‌خواهید آغاز کنید، در سر ندارید. اگر شما جزء دسته دوم هستید، خواندن این مقاله می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین کسب و کار ممکن را پیدا کنید.

برای رسیدن به ایده مناسب برای راه اندازی یک بیزینس موارد زیر را در نظر بگیرید. با بررسی این موارد بهتر می‌توانید تشخیص دهید که چه نوع کسب و کاری برای شما مناسب می‌باشد.

1. نقش مهارت‌ها و تجارب شما در راه اندازی یک بیزینس

بسیاری از مردم کسب و کاری را آغاز می‌کنند که به شغل قبلی آنها مرتبط است. برای مثال، اگر شما مهندس IT در یک شرکت بزرگ هستید، شاید بتوانید کسب و کار خودتان را تحت عنوان خدمات مشاوره IT راه اندازی کنید. این رویکرد باعث می‌شود که راه اندازی یک استارت آپ برای شما کار راحتی شود. چرا که شما در حال حاضر مهارت‌ها، دانش و ارتباطات لازم برای این کسب و کار را دارید.

از سوی دیگر، مسئله‌ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که شما در حال حاضر تمام روز مشغول به انجام فعالیت‌های مربوط به IT هستید. با این وجود آیا حاضرید تمام شب و آخر هفته خود را هم به این کار اختصاص دهید؟ این نکته را هم در ذهن داشته باشید که شما نمی‌توانید این تصور را داشته باشید که به مشتریان کارفرمای فعلی خود به عنوان مشتریان بالقوه خودتان نگاه کنید.

2. تاثیر علایق و سرگرمی‌های شما در انتخاب کسب و کار

برخی از کارآفرینان تصمیم می‌گیرند که به طور کلی زمینه کاری خود را تغییر دهند و کسب و کاری را بر پایه سرگرمی‌ها و علایق شخصی خود به راه بیندازند. بعد از یک روز کاری طولانی، اینکه وارد زمینه کاری کاملاً متفاوتی شوید، می‌تواند بسیار لذت بخش باشد. از طرف دیگر این مسئله نیز حائز اهمیت است که سرگرمی‌های شما بعد از اینکه به یک بیزینس جدی تبدیل شدند، دیگر مثل گذشته نمی‌توانند سرگرم کننده باشند.

 

 اصول راه اندازی کسب و کار

 

3. صفات شخصیتی شما می تواند مسیر کسب و کارتان را مشخص کند

انتخاب کسب و کاری که مناسب شما باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر شما فرد خجالتی هستید و دوست ندارید با غریبه‌ها صحبت کنید، بیزینس مشاوره برای شما مناسب نمی‌باشد. چرا که این کار به داشتن گفتگوی طولانی و ارتباطات مداوم برای جذب مشتری نیاز دارد. اما در طرف دیگر اگر شما فرد اجتماعی هستید و دوست دارید که با دیگران ارتباط برقرار کنید، ماجرا کمی متفاوت است.

احتمالاً از اینکه یک وبسایت تجارت الکترونیک را از درون رخت خواب خود مدیریت کنید و تنها از طریق صفحه نمایشگر خود با مشتریان ارتباط برقرار کنید، نمی‌تواند برای شما جذابیت زیادی داشته باشد. آیا شما خواستار راه اندازی کسب و کاری هستید که با صفات شخصی شما سازگار نمی‌باشد؟ این مورد هم یک راه حل مناسب دارد. شما می‌توانید با کسی که ویژگی‌های شخصیتی مورد نظر شما را دارد همکاری داشته باشید تا وارد مسیر موفقیت آن کسب و کار شوید.

4. شروع بیزینس به صورت نیمه وقت

شما باید تجارب، علایق و صفات شخصیتی خود را ارزیابی کنید. در مرحله بعد، طوفان ذهنی می‌تواند به شما کمک کند تا یک لیست از ایده‌های مناسب برای شروع یک بیزینس تهیه نمایید. اکنون باید یک سؤال بسیار مهم را از خودتان بپرسید. آیا می‌توانید کسب و کار خود را به صورت نیمه وقت مدیریت کنید؟ زمانی که شما بیزینسی را آغاز می‌کنید در حالی که به صورت تمام وقت مشغول به کار مشخصی می‌باشید، باید ایده‌ای را دنبال کنید که بتوانید به صورت نیمه وقت آن را پیگیری کنید.

برای مثال، اگر شما از ساعت 9 صبح تا ساعت 5 بعد از ظهر به شغل تمام وقت خود مشغول هستید، احتمالاً ایده راه اندازی یک مغازه خرده فروشی که باید از ساعت 10 صبح تا 8 شب کار کند، نمی‌تواند خیلی عاقلانه باشد. با این حال، با کمی برنامه ریزی، شما می‌توانید کسب و کارهای مختلف (حتی خرده فروشی) را به شکلی که با نیازهای شما تناسب دارد، داشته باشید. زمانی که می‌خواهید یک ایده کسب و کار را انتخاب کنید، فاکتورهای ذیل را نیز در نظر بگیرید.

 

مقاله پیشنهادی: تاثیر ویروس کرونا بر روی کسب و کارها

 راه اندازی کسب و کار

 

5. شما در حال حاضر در هفته چند روز و چند ساعت کار می‌کنید؟

شما می‌توانید برنامه کاری روزانه خود را مطابق با نیازی که دارید تنظیم نمایید. برای مثال، می‌توانید تقاضا کنید که به جای بعد از ظهر، شیفت صبح را به شما دهند. بدین ترتیب بعد از ظهر شما خالی می‌شود. اما در کنار آن شما نیاز دارید کسب و کاری را داشته باشید که بتوانید خارج از زمان کاری فعلیتان آن را مدیریت نمایید.

6. شما در هفته چند روز و چند ساعت را می‌توانید به کسب و کار خود اختصاص دهید؟

شما باید در کنار مسئولیت‌های شغلی‌تان، تعهدات شخصی خود را نیز در نظر بگیرید. اگر شما مجرد بوده یا فرزند نداشته باشید و بتوانید شب هنگام کار کنید، مطمئناً زمان بیشتری برای کار کردن روی بیزینس خود دارید. شما ممکن است به خاطر کار خود اغلب به مسافرت بروید یا مجبور باشید برای ساعات طولانی و به صورت غیرمنتظره کار کنید. شاید هم شما همسر داشته یا صاحب فرزندان کوچکی می‌باشید. در این صورت شما باید یک کسب و کار کوچک را به راه بیندازید یا شریکی داشته باشید که در این بیزینس به شما کمک کند.

 

آَشنایی با اصول راه اندازی کسب و کار

 

7. آیا کسب و کار شما به یک محیط بیرونی مثل مغازه یا اداره نیاز دارد؟

خواستن، توانستن است. برای مثال، اگر شما قصد دارید یک مغازه فیزیکی تأسیس کنید، می‌توانید شریکی پیدا کنید که در زمانی که شما سر کار هستید، مغازه را بگرداند. با این حال، انتخاب شغلی که بتوانید آن را از خانه مدیریت کنید، حداقل در شروع کار، می‌تواند کار را برای شما راحت‌تر کند. اگر شما به دنبال داشتن یک مغازه فیزیکی هستید، می‌توانید کار خود را با فروش در سایت آمازون آغاز کنید.

همانطور که ممکن است بدانید، وبسایت آمازون ویکی پدیای محصولات است. شما می‌توانید کار خود را با فروش در این سایت آغاز کنید و در ادامه زمانی که قصد داشتید به صورت تمام وقت روی کسب و کار خود کار کنید، مغازه خود را نیز تأسیس نمایید.

 

فروش در آمازون

 

8. مشتریان یا ارباب رجوعان کجا و چه زمانی می‌توانند با شما ملاقات داشته باشند؟

در حال حاضر بیشتر کسب و کارها با مشتریان خود از طریق تلفن، ایمیل، خانه مشتریان یا مکان‌های کسب و کار تعامل دارند. حتی با این روش ممکن است بعد از ظهرها، شب هنگام یا آخر هفته‌ها نیز بتوانند برای کار کردن زمان‌های مناسبی باشند. از آنجایی که مشتریان انتظار ندارند که در ساعات اداری با شما ملاقات داشته باشند، شما می‌توانید همچنان شغل اول خود را داشته باشید.

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/principle-of-starting-a-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط