افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

سرویس آمازون برای استارت آپ ها

توضیحات کوتاه :
کمپانی بزرگ آمازون از 1994 آغاز‌به‌کار کرد. اکنون پس از سال‌ها موفقیت، تلاش دارد مسیر فروشندگی را برای علاقه‌مندان بیزینس‌های آنلاین هموار کند. آمازون سرویسی را برای استارت‌آپ‌ها ایجاد کرده است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 1.2k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
سرویس آمازون برای استارت آپ ها

آمازون چه سرویس‌هایی را به فروشندگان ارائه می‌دهد؟

کمپانی بزرگ آمازون که از سال 1994 آغاز به کار کرد، اکنون پس از سال‌ها موفقیت، تلاش دارد تا مسیر فروشندگی را برای علاقه‌مندان به بیزینس‌های آنلاین هموارتر کند. آمازون که یکی از اصولش را بر مبنای خلاقیت و نوآوری قرار داده است، علاقه‌مندان به ابتکار و نوآوری را نیز فراموش نکرده و سرویسی را برای استارت‌آپ‌ها در نظر گرفته است.

 

کسب درآمد دلاری با فروش کالا در آمازون

 

زمانی که صحبت از تجارت الکترونیک می‌شود آمازون را می‌توان پادشاه بلامنازع این عرصه دانست. در این بازار بزرگ دیجیتال سالانه بیش از 200 میلیون محصول، تنها در آمریکا به فروش می‌رسد. این پلتفرم فروش همچنان در حال رشد است و بستری مناسب برای تمام بیزینس‌ها در هر سایز و اندازه به‌شمار می‌رود. از آنجا که امکان رشد و شکوفایی برای استارت‌آپ‌های کوچک در آمازون مهیا نبود، سال گذشته کمپانی آمازون تصمیم به راه اندازی پلتفرمی کرد تا استارت‌‌آپ‌های کوچک نیز بتوانند محصولات خلاقانه و نوآوری‌هایشان را ارائه دهند.

رشد استارت آپ‌ها در پلتفرم آمازون

سرویس Amazon Launchpad علاوه بر ارائه ابزارهای مفید و متنوع به بیزینس‌های کوچک، آن‌ها را به سازمان‌هایی که تفکرات و عقاید مشابه دارند متصل می‌کند تا امکان رشد سریع‌تر آن‌ها فراهم شود. این سرویس یک پلتفرم منحصر‌به‌فرد است که دو هدف اصلی را دنبال می‌کند. از یک سو بازاری در دل یک بازار بزرگتر است که به مشتری کمک می‌کند در دامنه عظیم محصولات جدید و خلاقانه تولید شده توسط استارت‌آپ‌ها، محصولات مورد نیازشان را انتخاب کنند و از سویی دیگر سرویسی مفید برای بیزینس‌های کوچکی است که نیاز به دست یاری شرکت‌های بزرگ دارند. گرچه آمازون بازاری را برای تعداد بی‌شماری از شرکت‌ها  فراهم نموده اما وندورهای این سرویس به طور ویژه مورد توجه آمازون هستند و با شیوه‌ای متفاوت با آنها رفتار می‌شود. لیستینگ محصولاتی که در این سرویس ارائه می‌شوند به طور کلی ویژگی‌های کاربر پسندی بیشتری دارند چرا که به آنها اجازه داه می‌شود از امکانات متمایزتری استفاده کنند. نحوه شرکت استارت‌آپ‌ها در این سرویس اندکی انتخابی  است و خود آمازون در مورد آنها اولویت بندی دارد.  

 

سرویس آمازون برای استارت آپ ها

 

سرویس Amazon Launchpad چیست؟

سرویس Amazon Launchpad یک پلتفرم فوق‌العاده است که برای اهداف مهمی طراحی شده است. از طرفی، خود آمازون را می‌توان بازاری در موج انبوهی از بازارها دانست و از سوی دیگر آمازون امکان انتخاب کالاهای خلاقانه و جدیدی را که توسط استارت‌آپ‌های حرفه‌ای تولید و طراحی شده‌اند، برای مشتری به وجود می‌آورد. به عبارت دیگر، برنامه Launchpad آمازون یک سرویس مفید و باورنکردنی برای بیزینس‌های کوچکی است که نیاز به کمک دارند.

 

مقاله پیشنهادی: کد های SKU و ASIN در آمازون به چه معناست ؟

سرویس آمازون برای استارت آپ ها

 

خدمات آمازون به بیزینس های کوچک

با اینکه آمازون بازاری را برای تعداد فراوانی از شرکت‌ها به وجود آورده است اما وندورهای سرویسLaunchpad  از مزایای ویژه‌ای برخوردار خواهند شد و آمازون در برابر آنها عملکرد منحصر به فردی دارد. لیستینگ محصولاتی که مشمول سرویس Launchpad می‌شوند، ذاتاً کاربر پسند هستند و این امکان را برای استارت‌آپ‌ها به وجود می‌آورد تا از مزایای متنوعی بهره‌مند شوند. به طور مثال، وندورهای این سرویس اجازه دارند از عکس‌های بزرگتر، ویدئو و فضای بیشتر برای نوشتن اطلاعات مورد نیاز درباره محصولاتشان برای مشتری استفاده کنند. وندورهای Launchpad این شانس را نیز خواهند داشت که از ویجت‌های آمازون در ویترین صفحات فرود بهره لازم را ببرند.

به غیر از موارد اشاره شده، این سرویس برای استارت‌آپ‌های تازه کار از طریق سرویس Hub پشتیبانی انبارداری فراوانی را نیز ممکن می‌سازد. هاب در واقع فضایی است که وندورهای شرکت کننده در آن می‌توانند از سایر همکاران یا ارائه دهندگان خدمات مستقر در این برنامه برای تقویت، بهینه‌سازی و بهره‌وری خود استفاده کنند. دسته‌بندی‌هایی که وندورها می‌توانند از آنها کمک‌های لازم را بگیرند شامل دامنه گسترده‌ای از نمونه اولیه محصول و تولید تا سرمایه‌گذاری و فروش می‌شود. تمام کارشناسانی که مسئول پاسخدهی به سئوالات استارت‌آپ‌ها هستند باید حداکثر در مدت هفت روز کاری به آنها پاسخ دهند.

 

سرویس آمازون برای استارت آپ ها

 

استارت‌آپ‌ها چطور می‌توانند عضو سرویس Launchpad آمازون شوند؟

به منظور عضویت در برنامه Launchpad در ابتدا باید به عنوان وندور آمازون ثبت نام و سپس برخی اطلاعات اصلی محصول خود را در این سایت بارگذاری کنید. پس از آن، از شما خواسته می‌شود سفارش اولیه را تائید و بار اولیه محصولات را به مراکز ارسال آمازون بفرستید. محموله ارسالی شما توسط سایت استفاده خواهد شد تا یک ارزیابی اولیه صورت بگیرد و آمازون متوجه شود که آیا تقاضای قابل توجهی برای محصولات شرکت شما وجود خواهد داشت.
در صورتی که شما برای ورود به سرویس Amazon Launchpad مورد تائید قرار بگیرید، باید به این نکته توجه داشته باشید که مزایای مجانی به شما داده نخواهد شد. درحقیقت، از شما خواسته می‌شود هزینه ارجاع افزایشی را به آمازون پرداخت کنید. برای هر قلم کالایی که به فروش می‌رسد پنج درصد هزینه ارجاع استاندارد موجود در سایت، از شما اخذ خواهد شد. پرداخت این هزینه اضافی برای تمام انتخاب‌های فروشنده اجرا می‌شود و همانند مالیات، از کل مبلغی که به فروشنده تعلق می‌گیرد کسر خواهد شد.

 

سرویس امازون برای استارت آپ ها

 

استارت‌آپ‌ها و بیزینس‌های کوچک در حمایت آمازون

آمازون برنامه جدیدی را راه اندازی کرده است تا به استارت‌آپ‌ها و بیزینس‌های کوچک استرالیایی کمک کند محصولات و تولیدات محلی‌شان را به این بازار وارد کنند. سرویس Amazon Launchpad برای این استارت‌آپ‌ها امکان استفاده از زیر‌ساخت و تجربیات متخصصان خرده فروشی آمازون را فراهم می‌آورد تا بتوانند بیزینس‌هایشان را توسعه دهند. بیزینس‌هایی که به این پلتفرم بپیوندند می‌توانند صفحات محصول سفارشی را در سایت آمازون دریافت کنند و از طریق ویدئو محصول آنها نمایش داده خواهد شد. همچنین می‌توانند به ابزارهای آمازون برای ارتباط با مشتری دسترسی داشته باشند. به علاوه، امکان دسترسی به شبکه «ارسال» محلی آمازون و ارسال نامحدود با عضویت در Amazon prime برای آن‌ها فراهم خواهد شد.

پلتفرم جدید ارائه شده در آمازون نشانه‌ای از این است که آمازون قصد دارد به سمت بیزینس‌های کوچک‌تر دست یاری دراز کند. تحقیقاتی که به سفارش آمازون و استرالیا و به وسیله مؤسسه AlphaBeta انجام گرفته‌است نشان می‌دهد که بیش از دو سوم (68%) طرح‌های بیزینسی کوچک و متوسط، بیزینس های خود را از طریق کانال‌های فروش آنلاین توسعه داده‌اند اما یک پنجم آنها (21%) نمی‌توانند به استفاده از ابزارهای دیجیتال اعتماد کنند. بیزینس‌های شرکت کننده در این ارزیابی اعلام کرده‌اند که در زمان اجرا و استفاده از این ابزارهای دیجیتال، مهارت و دانش لازم را ندارند. این شرکت‌ها، همچنین هزینه راه اندازی و بهینه‌سازی یک کانال تجارت الکترونیک را مانع اصلی برای رشد بیزینس خود دانسته‌اند.

 

سرویس آمازون برای استارت آپ ها

 

آمازون محصولات کارآفرین‌ها را به دست مشتری می‌رساند

مدیر آمازون در کشور استرالیا، Rocco Braeuniger اظهار داشته: «کارآفرینان و سرمایه‌گذاران استرالیایی نسبت به تولید محصولات و کالاهای مصرفی خلاقانه و جدید، محصولاتی از قبیل؛ دریل برقی یا حتی شکلات صبحانه Vegemite مسئول هستند.» او در بیانیه‌ای گفته است: «بسیار مشتاق و علاقه‌مند هستیم با نسل بعدی کارآفرینان محلی همکاری داشته باشیم تا محصولات ابداعی و نوآوری‌های آن‌ها را به دست میلیونها مشتری برسانیم. می‌دانیم که خلق یک محصول جدید، تنها بخشی از ارائه و عرضه محصول است. بازاریابی محصول، امور مربوط به انبارداری و یافتن مخاطب‌های هدف، می‌تواند بخش چالش برانگیز ماجرا باشد. با وجود سرویس Launchpad آمازون، برنامه‌ای را در اختیار خواهیم داشت که برخی از این چالش‌ها را برای استارت‌آپ‌ها و کارآفرینان تسهیل خواهد کرد. در نتیجه، این امکان برای آنها فراهم خواهد شد تا بر رشد بیزینس خود متمرکز شوند و زمان بیشتری را برای ایجاد خلاقیت‌های خود فراهم آورند» او اضافه می‌کند: «مشتری‌های استرالیایی نیز می‌توانند با خرید محصول و تولیدات محلی از طریق سایت آمازون از بیزینس‌های محلی، حمایت و پشتیبانی کنند. بیش از 150 برند محلی و بین المللی از سرویس Launchpad در سایت آمازون استفاده کرده‌اند، برندهایی از قبیل نوشیدنی بدون قند Australian، نوشیدنی‌های برند Nexba، عینک‌های برند Melbourne و برند Soda Shades. مؤسس شرکت Beach House Group که از سرویس Launchpad استفاده کرده، اعلام داشته؛ برند او زمانی توانسته با سرعت بیشتر موفق شود که از Amazon Launchpad ایالات متحده استفاده کرده است. او در بیانیه‌ای که توسط آمازون منتشر شده ابراز داشته: «بسیار علاقه‌مند هستیم و تمایل داریم به زادگاه خود خدمت کنیم و از طریق فروشگاه Australian Launchpad کالاهایمان از محصولات مراقبت پوست تا نوشت افزار را به استرالیا بیاوریم. برنامه Launch پس از موفقیت آمازون در روز پرایم، جایگاه بعدی را به خودش اختصاص می‌دهد. روز پرایم، رویداد بزرگ فروش آمازون در سراسر جهان است که در روزهای 15 و 16 جولای هر سال برگزار می‌شود.

 

روش های کسب درآمد از امازون چیست؟

 

فروش محصولات کارآفرینان و استارت‌آپ‌ها در بازار آمازون

هدف و ایده اصلی از راه اندازی این برنامه آمازون، کمک به کارآفرینان و استارت‌آپ‌ها برای فروش محصولاتشان در یک بازار گسترده‌تر بوده است. در حال حاضر بیش از 150 برند محلی و بین المللی در این برنامه فعالیت دارند. برندهایی که در Amazon.com.au Launchpad عضویت دارند، در واقع فروشگاهی داخل یک فروشگاه دیگر هستند که صفحات محصول سفارشی خود را در اختیار دارند و می‌توانند روایتی از برند خودشان را داشته و به عبارتی برندشان را به مشتری معرفی کنند. آمازون استرالیا به آنها در پشتیبانی، بازاریابی و دسترسی به شبکه ارسال محلی آمازون از طریق Amazon Prime کمک خواهد کرد. کارآفرینان استرالیایی گفته‌اند: «سرویس Launchpad این پتانسیل را دارد تا موقعیت قابل توجهی را برای تولید کنندگان استرالیایی به وجود بیاورد. تولید کنندگانی که می‌خواهند از اهرم آمازون استرالیا برای رشد تجارت الکترونیک خود استفاده کنند.» آمازون بر اصول خود پایدار است و همواره تلاش می‌کند علاوه بر رشد و پیشرفت خود راه را برای موفقیت دیگران نیز هموار کند.  

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/amazon-service-startups
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط