افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

کسب درآمد از علی بابا یا آمازون - تفاوت ها و ویژگی هر کدام

توضیحات کوتاه :
وبسایت علی بابا و سایت آمازون دو پلتفرم هستند که یکی از آنها عمده فروش برای تامین کالا و دیگری بستری فروشگاهی برای فروش محصولات در دسته بندی های مختلف به مشتریان است که فروشندگان زیادی در حال فعالیت در آن هستند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 45

  • 9.3k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 5 دقیقه
کسب درآمد از علی بابا یا آمازون - تفاوت ها و ویژگی هر کدام

 

خلاصه ای از مقاله :

در این مقاله دو وبسایت بزرگ علی بابا و آمازون را بررسی می کنیم و به تعدادی از تفاوت ها و ویژگی های آنها اشاره می کنیم تا کسانی که به دنبال اطلاعات در این زمینه هستند با این دو پلتفرم بزرگ و جهانی برای خرید و فروش کالا به صورت آنلاین، آشنا شوند.

 

آنچه در این مقاله می خوانید :

 

آمازون و علی بابا – برنده کیست ؟

 

آمازون یا علی بابا ؟

 

آمازون و علی بابا، دو غول بزرگ صنعت تجارت الکترونیکی برای بدست آوردن تاج رهبری بازار تجارت الکترونیک جهانی با یکدیگر رقابت می کنند.

آمازون سنگ بنای اصلی خود را در سال 1995 به عنوان یک کتابفروشی آنلاین قرار داد در حالی که علی بابا فعالیت خود را در سال 1999، تقریباً پنج سال پس از تأسیس آمازون، آغاز کرد.

اکنون که هر دو شرکت حضور پررنگی در مناطق محلی خود دارند، رقابت سختی بین این دو غول فناوری وجود دارد؛ زیرا آنها به دنبال بازارهای جدید برای گسترش کار خود هستند.

با جمع آوریIPO به ارزش 21.8 میلیارد دلار در پایان سال 2014، علی بابا به قدری رشد داشته تا به یکی از بزرگترین و با ارزش ترین شرکت های تجارت الکترونیک در جهان تبدیل شود. در حقیقت، در اولین روز معاملات، علی بابا بر آمازون و نیز eBay سایه افکند.

هر دو این خدایان تجارت الکترونیکی، دارای ویژگی های مشترک بسیاری هستند. بخش عمده ای از درآمد آمازون از طریق محصولات الکترونیکی و کالاها و محتوای رسانه های دیجیتال (از جمله آمازون پرایم، اشتراک سالانه مبتنی بر هزینه که محتوای ویدیویی و سایر خدمات دیجیتال پرطرفدار را پخش می کند) تأمین می شود.

از طرف دیگر، علی بابا در تعدادی از سایت های تجارت الکترونیکی فعالیت می کند که هدف آنها فروشندگان مختلف است. یکی از سودآورترین بازارهای گروه علی بابا، تائوبائو است که بیش از 80٪ فروش علی بابا را به عهده دارد. اگرچه نحوه عملکرد هر دو شرکت در نگاه اول شبیه به هم است، اما کاملاً متفاوت هستند.

علی بابا در فروش مستقیم دخالتی نداشته و بر خلاف آمازون، هیچ انباری در اختیار ندارد. آنها به سادگی به مشاغل کوچک و تولیدکنندگان صاحب برند کمک می کنند تا با مصرف کنندگان ارتباط داشته باشند.

آمازون بر روی یک پلتفرم آنلاین مدیریت شده کار می کند که شبیه فروشگاه سنتی بوده اما آنلاین است. این امر تجربه مشتری را تحت کنترل دارد.

علی بابا سودآور به نظر می رسد، اما این شرکت با موانع زیادی در یافتن مشتری های جدید و سازگاری با اقتصادهای نوین مواجه است.

آمازون قبلاً به این واقعیت پی برده است که برای رقابت با علی بابا در چین، نیاز به سرمایه گذاری هنگفتی برای افزایش فروش دارند و توجه اصلی را از چین برداشته و روی سایر مناطق مهم تمرکز می کنند.

 

علی بابا چیست ؟ - تاریخچه ای  مختصر

سال 1999 را به یاد می آورید، در آن زمان، گروهی متشکل از 18 دوست و دانشجو، به رهبری جک ما، گزافه پردازی ها را نادیده گرفتند و در عوضAlibaba.com  را تأسیس کردند.

ابتدا به عنوان یک بازار B2B مستقر در چین آغاز به کار کرد که به کسب و کار های کوچک و بزرگ صادر کننده محصولات چینی در سطح جهانی خدمات رسانی می کرد؛ و تنها 3 سال پس از تاسیس به سودآوری رسید.

 

کسب درآمد از علی بابا

 

از آن زمان، علی بابا به طور مداوم و گسترده ای رشد کرده است. اگرچه جک ما از سمت ریاست استعفا داد، اما او بنیان بسیار محکمی ایجاد کرده بود؛ ارزش بازار علی بابا در حال حاضر بیش از یک چهارم تریلیون دلار است.

گروه علی بابا یکی از بزرگترین فروشگاه های عمده فروشی آنلاین در جهان است به طور کل یک ابرشرکت چندملیتی تجارت الکترونیک چینی که جک ما ، تاجر، بازرگان، سرمایه‌گذار اهل چین هم‌بنیان‌گذار و مدیر عامل سابق گروه علی‌بابا بود است . دلیل نام گذاری این شرکت به علی بابا الهام گرفته شده از شخصیتی افسانه ای به نام علی‌ بابا در افسانه هزار و یک شب میباشد . 

 برند های زیادی در سرتاسر جهان انبارها یا فروشگاه های آنلاین خود را با محصولاتی از این وبسایت پر می کنند. دسترسی این شرکت به بازار های جهانی که اولویت اصلی مدیران علی بابا بوده باعث شده نیمی از درآمد کل این شرکت از این بازار ها تامین شود و علی بابا به یک ابر شرکت جهانی تبدیل گردد .

زمینه های فعالیت علی بابا، فروشگاه اینترنتی، سیستم خرده‌فروشی و رایانش ابری میباشد و امروزه دارای مجموعه مختلفی از شرکت‌های تجاری در سراسر جهان است.

شرکت علی بابا از زمان تأسیس تاکنون در حوزه های مختلفی فعالیت کرده مثل تجارت الکترونیک، سیستم‌های پرداخت، خدمات ابری، هوش مصنوعی و ... . این شرکت از زمان ورود به بازار سرمایه گذاری هند در سال 2014، حدود 7/1 میلیارد دلار در استارت آپ های هند سرمایه گذاری کرد که از جمله این استارت آپ ها می‌توان به Bigbasket و Zomato تا Paytm، XpressBees اشاره کرد.

 

علی بابا

 

اما این فروشگاه نیز بدون مشکل نیست. برخی از محصولات به گونه ای به دستتان می رسند که هیچ گونه شباهتی با عکس شان نداشته و همه ی تامین کنندگان نیز اعتبار یکسانی ندارند. پس چگونه می توان در میان تعداد بی شماری از صفحات راه خود را بیابیم؟

alibaba فروشگاهی عمده است که می توانید محصولات مورد نظرتان را در ابعاد بزرگ تهیه کنید و شاید بزرگترین وبسایت فروش اینترنتی در سراسر جهان است!

در این وبسایت می توانید در صورت مذاکره با فروشنده و جلب رضایت وی، محصول مورد نظرتان را تهیه کنید. با این حال، مزیت اصلی این وبسایت، امکان تعامل مستقیم با تولید کنندگان است. شما قادر خواهید بود که از تخفیف های زیادی بهره مند شده و با طراحی خودتان، محصولات مورد نظرتان را تهیه کنید.

علی بابا راه را برای فروشندگان در پلتفرم های دیگر باز کرد و الان باعث رشد کسب و کار های اینترنتی و همچنین فروش محصولات در آمازون و پلتفرم های دیگر گردیده است . 

با وجود رشد بسیار زیاد کسب و کار های اینترنتی امروز حتی بسیاری از اینفلوئنسر های شبکه های اجتماعی با توجه به قدرت اکانت و میزان دنبال کننده ای که کسب کرده اند محصولاتی را به صورت عمده از علی بابا تهیه و در بستر های شبکه های اجتماعی به فروش میرسانند و این یعنی یک کسب و کار اینترنتی واقعی با سود بسیار بالا .

 

آمازون و تاریخچه ای مختصر


خواه به جف بزوس به عنوان یک مغز متفکر یا فردی شرور نگاه کنید، نمی توانید انکار کنید که وی یکی از بزرگترین و موفق ترین بازارهای تجارت الکترونیک را در کل جهان ایجاد کرده است.

او کار خود را 5 سال زودتر از جک ما شروع کرد، هنگامی که کار خود را به عنوان معاون در یک شرکت وال استریت ترک کرد و شروع به تهیه نقشه هایی برای آنچه آمازون نامیده می شود، کرد.

 

کسب درآمد از آمازون یا علی بابا

 

گرچه آمازون در ابتدا به عنوان یک کتابفروشی آنلاین آغاز به کار کرد، اما به سرعت گسترش یافت و تقریباً هر دسته بندی قابل تصوری را در خود جای داد. اما بزوس در همین جا متوقف نشد و Twitch ، Whole Foods  و بیش از 40 شرکت تابعه دیگر را نیز خریداری کرد که در مجموع ارزش آنها بیش از 500 میلیارد دلار بود.

 

وبسایت آمازون

 

شباهت های آمازون و علی بابا

 

در ظاهر به نظر می رسد که این دو کاملاً یکسان هستند. آنها دو غول تجارت الکترونیکی هستند که از تجمل بسیار کم رقبا لذت می برند. در حالی که سهم بازار آنها ممکن است درصدهای مختلفی باشد (آمازون 39٪ از کل فروش تجارت الکترونیکی ایالات متحده را در اختیار دارد، در حالی که علی بابا 58.2% از کل سهام تجارت الکترونیک خرده فروشی در چین را در اختیار دارد)، آنها هر یک بر کشورهای مربوط به خود که کارشان را در آنجا آغاز کرده اند تسلط دارند.

هر دو سیستم پرداخت اختصاصی دارند: آمازون Amazon Pay را دارد که به کاربران این امکان را می دهد تا با حساب های آمازون خود آیتم هایی را از سایت های غیر از آمازون خریداری کنند.

علی بابا با  Alipay و با بیش از 700 میلیون کاربر فعال سالانه که از سیستم پرداخت تلفن همراه و آنلاین آن استفاده می کنند، همین کار را انجام داده است.
با این حال، این تقریباً جایی است که شباهت ها به پایان می رسد. آمازون و علی بابا مدل های تجاری بسیار متفاوتی از یکدیگر دارند.

 

تفاوت های علی بابا و آمازون

 

این دو پلتفرم، بزرگترین وبسایت های فروش کالای الکترونیکی در جهان هستند. از نقطه نظر کار آفرینی به تفاوت های عمده میان این دو اشاره می کنیم.

علی بابا در اصل یک بستر برای فروش عمده محصولات در دسته بندی های مختلف می باشد و آمازون فروشگاه آنلاینی برای کسب و کار های اینترنتی است تا محصولاتشان را به فروش برسانند.

آمازون یک وبسایت فروشگاهی و پلتفرم فروش محصولات به صورت آنلاین هست که فعالیت خود را در سال 1995 با عنوان فروشگاه آفلاین کتاب آغاز کرده و سپس اقدام به فروش محصولات نو یا دست‌دوم از طریق اینترنت نمود.

شرکت آمازون هم‌اکنون طیف گسترده‌ای از کالاها و محصولات را توزیع می‌کند که انواع آن از کتاب، سی‌دی و دی‌وی‌دی، بسته‌های نرم‌افزاری تا تجهیزات الکترونیکی و وسایل خانگی، کیف، کفش و انواع لباس را در بر می‌گیرد و امروزه بزرگترین فروشگاه‌های اینترنتی جهان بشمار می‌آید.

جف بیزس بنیان‌گذار و مدیرعامل فعلی این شرکت میباشد . 

به طور کل خرید عمده محصولات با بررسی بازار و همچنین نحوه بازاریابی و فروش آن از علی بابا با قیمت مناسب و ساخت اکانت فروشنده و فروش به صورت خرده فروشی همان محصول با حاشیه سود مناسب در آمازون . این یک بیزنس کاملا آزاد از زمان و مکان است . 

در کلام ساده تر از علی بابا محصول رو ارزان به تعداد زیاد خریداری کن و در آمازون بفروش 

 

جف بیزوس

 

در ادامه قصد داریم این تفاوت ها را جزئی تر بررسی کنیم :

مخاطب هدف

احتمالاً بزرگترین تفاوت آمازون و علی بابا در مورد کسانی است که هر یک از بازارهای آنلاین هدف قرار می دهند. آمازون کالاهای جدید و کالاهای دست دوم را مستقیماً به مصرف کنندگان می فروشد، در حالی که علی بابا واسطه میان خریداران و فروشندگان است.

این بدان معنا نیست که علی بابا پیشنهادی به سبک آمازون ندارد، زیرا آنها هم علی اکسپرس و هم تائوبائو را دارند.

دومی، به ویژه بزرگترین و سودآورترین سایت آنها است با تقریباً هفت میلیون فروشنده فعال که در بازار بدون هزینه، کالاهای ذخیره شده دارند (نه خریداران و نه فروشندگان مجبور به پرداخت هزینه نیستند) که بیش از سه چهارم فروش علی بابا را تأمین می کند. اما مدل تجاری آنها در درجه اول B2B است، در حالی که مدل تجاری آمازون، B2C  است.

 

شرکت آمازون

 

هزینه ها

این یک قسمت کلیدی دیگر است که در آن تفاوت عمده بین دو بازار را مشاهده خواهید کرد. کاملاً مشهور است که آمازون در ازای اینکه می توانند محصولات را لیست کند، خواه از طریق برنامه فروشنده ماهانه (حرفه ای)، هزینه های فروشنده آمازون، عضویت در پرایم یا بسیاری از راه های دیگر، از فروشندگان هزینه های مختلفی می گیرد.

از طرف دیگر، علی بابا محدودیت زیادی در هزینه های اضافی ندارد، و این در سایت بدون هزینه و رایگان آنها، یعنی تائوبائو اثبات می شود.

هرچند این یک تجربه کاملاً رایگان نیست، زیرا آنها از فروشنده هایی که برای بالاتر دیده شدن در موتور جستجوی داخلی این سایت هزینه می کنند، کسب درآمد می کنند. آمازون با سئو و معیارهایی برای بهتر دیده شدن فروشندگان در نتایج جستجو، هزینه ای برای این کار دریافت نمی کند.

منابع درآمد

سرانجام، ما به سومین تفاوت عمده این دو بازار می رسیم. منابعی که هر شرکت درآمد خود را از آنجا به دست می آورد. آمازون ترکیبی از فروشگاه های آنلاین و آفلاین (نگاه کنید به: Whole Foods)، با منابع درآمد حاصل از برند های معروف، فروشندگان فردی، خدمات اشتراک و تبلیغات دارد.

آنها همچنین در تلاش هستند تا بر خدمات پخش جریانی آنلاین تسلط یابند – علی بابا نیز همینطور است – اما هنوز سود خاصی را کسب نکرده اند که بتواند منبع اصلی درآمد محسوب شود.

 

گروه علی بابا

 

علی بابا با بدست آوردن درآمد حاصل از تجارت اصلی، رسانه های دیجیتال، سرگرمی و نوآوری های مالی، جایگاه خاص خود را ایجاد کرده است.

اگرچه آنها نیز مانند آمازون در حال جابجایی در دنیای پخش آنلاین هستند، اما هنوز زیربنای به قدر کافی محکمی برای ایجاد سود کلان ایجاد نکرده اند. اما برای انجام این کار تنها زمان لازم است.

 

ویژگی های علی بابا

 

  • می توان محصولات را با قیمت عمده تهیه کرد، سپس آن ها را در پلتفرمی مانند Amazon، ای بی، Shopify، یا حتی اینستاگرام به فروش رساند.

  • کارآفرینان قادر خواهند بود به دلیل قیمت پایین تر محصولات، در فروش، سود بیشتری کسب کنند.

  • محصولات در این بستر بدون برند هستند و به همین دلیل کارآفرینان قادر به ساخت برند شخصی خودشان خواهند  بود.
     

وبسایت علی بابا

 

ویژگی های آمازون

 

  • شما می توانید محصولاتتان را در این پلتفرم به فروش برسانید، ولی معمولا این محصولات متعلق به همان سایت نیستند.

  • اگر مالک کسب و کار خود نیستید ولی قصد فروش محصولات amazon را دارید، نیاز است تا به مجموعه همکاران این وبسایت اضافه شوید؛ در این صورت برای فروش محصول، کمیسیون دریافت می کنید.  با این حال کار آفرینان در این برنامه که نوعی برنامه ی وابسته است، قادر نیستند که قیمت شخصی خودشان را تعیین کنند.

  • بعنوان یک تابع (وابسته) می توانید محصولات برند را در فروشگاه آنلاین خود به فروش برسانید.

سایت آمازون

 

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید ، دوره آربی - آموزش تخصصی فروش در آمازون 

 

 

شرکت در دوره ی آربی - آموزش فروش در آمازون

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/alibaba-vs-amazon
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط