خبر خوش ، سرویس جدید همکاری و سرمایه گذاری در بیزینس آمازون از هر کجای دنیا مشاوره رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

نگرش و انواع آن

توضیحات کوتاه :
به راستی نگرش چیست؟ نگرش، نوع نگاه شما به واقعیت‌های اطرافتان است. نگرش یا طرز فکر، ابزار قدرتمندی است که به کمک آن می‌توان، میزان موفقیتتان در کسب و کار، عشق، زندگی شخصی و غیره را مشخص کرد.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 12.2k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
نگرش و انواع آن

 

خلاصه ای از مقاله

نگرش نوع نگاه شما به زندگی می باشد که می توانید تاثیر شگرفی بر روی موفقیت شما بگذارد. در این مقاله به تعریف نگرش و انواع آن می پردازیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

نگرش چیست؟

یکی از واژه‌هایی که امروزه زیاد می‌شنویم، نگرش است. اما به راستی نگرش چیست؟ نگرش، نوع نگاه شما به واقعیت‌های اطرافتان است. نگرش یا طرز فکر، ابزار قدرتمندی است که به کمک آن می‌توان، میزان موفقیت خود در کسب و کار، عشق، زندگی شخصی و غیره را مشخص کرد.

داشتن یک طرز فکر پویا و آمادگی برای تغییر فکر، می‌تواند به رشد فردی شما، دستیابی به موفقیت و داشتن یک زندگی شاد کمک کند. با این حال، بیشتر افراد نمی‌دانند که چگونه می‌توانند طرز فکر و نگرش خود را ارتقا دهند یا به طور کل در یک حوزه رشد کنند. به طور کل، با گذشت زمان و افزایش سن، تغییر نگرش، کار دشواری خواهد بود.

در این مقاله، قصد داریم ابتدا به تعریف مفهوم نگرش بپردازیم. بعد از آن، دو اصطلاح نگرش ثابت و پویا را شرح خواهیم داد و در آخر به تأثیر نگرش بر موفقیت خواهیم پرداخت.

 

راه اندازی یک کارآفرین موفق

 

تعریف نگرش و راه های دستیابی به نگرش درست

اولین سؤالی که در رابطه با طرز فکر و نگرش مطرح می‌شود این است که نگرش به طور کلی به چه معنا است و چگونه می‌توان نوع آن را تعیین کرد؟ بر اساس تعریفی که کارول دیوک، روانشناس دانشگاه استنفورد ارائه کرده است، نگرش یک مفهوم به ظاهر ساده است که اثرات زیادی بر زندگی شخص به جا می‌گذارد. به گفته این روانشناس، نگرش، همان دیدگاهی است که شما برای خودتان اتخاذ می‌کنید و این دیدگاه بر زندگی، نگاه شما به دنیا و تصمیمات‌تان تأثیر می‌گذارد.

نگرش را به صورت دیگری هم می‌توان تعریف کرد و آن، نوع نگاهی است که شما به دنیا دارید. به طور خلاصه می‌توان نگرش را نتیجه برداشت یا باورهای شما نسبت به توانایی‌ها و ویژگی‌هایتان تلقی کرد. برای درک بهتر این موضوع برای چند لحظه به استعدادها و توانایی‌هایتان فکر کنید. آیا فرد خلاقی هستید؟

آیا در زمینه موسیقی، توانایی دارید؟ آیا فرد باهوش و دانایی هستید؟ پاسخ شما به این سؤالات، نکات زیادی را درباره نگرش و طرز فکر شما نسبت به خودتان و جهان اطرافتان مشخص می‌کند. نگرش و طرز فکر، مفهوم کوچک و بی‌اهمیتی نیست بلکه بیانگر نکات مهمی درباره خودِ واقعی شما بوده و برداشت شما نسبت به اموری که قابل دست یافتن یا غیرقابل دستیابی باشد را مشخص می‌کند.

 

طرز فکر

 

تفاوت نگرش پویا و ثابت

حال که به مفاهیم اساسی کلمه نگرش پی بردید، وقت آن است که به تعریف نگرش ثابت و پویا بپردازیم. شما با توجه به این تعاریف می‌توانید به تفاوت این دو مفهوم پی‌برده و مشخص کنید که طرز فکر شما از کدام نوع است.

1. نگرش ثابت و نقش آن در موفقیت

پژوهشگران تاکنون بحث‌های زیادی پیرامون مفهوم نگرش ثابت انجام داده‌اند، اما ما در این جا قصد داریم برخی از فاکتورهای اولیه‌ای که معرف یک طرز فکر ثابت هستند را بیان کنیم. منظور از نگرش ثابت این است که تصور کنید ویژگی‌ها و توانایی‌های شما ذاتاً ثابت و غیرقابل تغییر هستند. بخش عمده‌ای از طرز فکر شما پیرامون خودتان، شخصیت‌تان، انگیزه‌ها، نقاط ضعف و اهدافتان، مستقیماً از نگرش شما نشأت می‌گیرند.

یکی از ویژگی‌های مشترک در بین افرادی که طرز فکر ثابت دارند این است که تصور می‌کننند، ویژگی‌های شخصیتی‌شان ثابت و غیر قابل تغییر است. مثلاً شاید با خودتان فکر کنید که میزان هوشتان از زمان تولد تاکنون تغییری نکرده است. این طرز فکر باعث می‌شود هیچ اقدامی برای ارتقاء سطح هوش خود نکنید، چون معتقدید که هوش با گذشت زمان و بالا رفتن سطح تجربه، افزایش نخواهد یافت.

در عوض تصور می‌کنید به همان اندازه‌ای که از ابتدا بوده، باقی مانده است. وقتی طرز فکر شما ثابت باشد، تلاش می‌کنید که به خود و دیگران ثابت کنید، همین میزان از استعداد و مهارت برای رسیدن به موفقیت کافی است. گاه عکس این مطلب دیده می‌شود، به این معنی که چون تصور می‌کنید هوش و استعدادتان از ابتدای تولد ثابت است، در نتیجه تلاشی برای افزایش آن و ارتقای وضعیت خود انجام نمی‌دهید. اگر نگرش و طرز فکر شما سال‌ها ثابت و بدون تغییر باقی بماند، شما به لحاظ فکری دچار درماندگی شده و تصور می‌کنید که نمی‌توانید بر چالش‌های پیش رویتان غلبه کنید.

 

مقاله پیشنهادی: تغییر نگرش برای زندگی شاد و موفق | عزت خواه دات کام

نگرش

 

2. نگرش پویا و تلاش برای رسیدن به موفقیت در زندگی

حال نوبت تعریف نگرش پویا است. در نگرش پویا نیز همانند نگرش ثابت، فرد برای هوش، مهارت، استعداد و موفقیت نقطه شروعی قائل است، اما در عین حال ظرفیت رشد و ارتقا آن را هم در نظر می‌گیرد. در این طرز فکر، شما بر این باور هستید که موانع زیادی بر سر راه پیشرفتتان وجود دارد، اما در عین حال می‌دانید که ویژگی‌ها و خصوصیات اصلیتان انعطاف پذیر بوده و با صرف زمان و حوصله و باور به بهتر شدن، می‌توانید آن‌ها را ارتقا دهید.

اگر نگرش شما پویا باشد، ناخودآگاه این باور در شما شکل خواهد گرفت که هر فردی می‌تواند با تمرین، سخت کوشی و جدیت رشد کند. برای درک بهتر این موضوع، مثال هوش را که در بخش قبلی آوردیم، در نظر بگیرید.

اگر نگرش شما از نوع پویا باشد، می‌دانید که هر انسان با سطحی از هوش و استعداد به دنیا می‌آید، اما می‌تواند آن را به کمک مطالعه، یادگیری و سخت کوشی افزایش دهد. داشتن یک طرز فکر پویا باعث ایجاد سطح بالایی از انگیزه و بازدهی در کسب و کار، ورزش، آموزش، روابط و غیره می‌شود.

همان طور که بِرَدلی بوش در نشریه The Guardian هم اشاره کرده است: «بر اساس نتیجه پژوهش‌ها، داشتن نگرش پویا، مزایای مختلفی دارد از جمله این که به فرد کمک می‌کند خود را با تغییرات بهتر وفق داده، قابلیت خود کنترلی بیشتری داشته و رفتارهایی منطبق با هنجارهای اجتماعی از خود بروز دهد.

همچنین شواهد حاکی از سطح بالای سلامت روانی در چنین افرادی است. به عبارت دیگر کسانی که از نگرش پویا برخوردارند، پرخاشگری کمتری دارند و از عزت نفس بیشتری برخورداند. همچین علایم افسردگی و اضطراب در آنها کمتر است.»

 

نگرش و انواع آن

 

نگرش شما، در موفقیت‌تان نقش دارد

اگر از یک نگرش پویا برخوردار باشید، احتمال موفقیت شما افزایش خواهد یافت. شاید بپرسید چرا؟ در جواب باید بگوییم چون انگیزه، تمایل و باور کلی مورد نیاز برای رسیدن به هدف‌های بزرگتر و بهتر را دارید. در مقابل، اگر نگرش شما ثابت باشد، به فردی ساکن تبدیل خواهید شد که انگیزه‌ای برای کسب دستاوردهای بیشتر ندارید.

در این جا به نقل گفته‌های کارول دُوِک در رابطه با نتیجه تحقیقاتش می‌پردازیم: «نتیجه تحقیقات من به مدت 20 سال نشان داد، طرز فکر و نگرش شما، تأثیر بسیار زیادی بر شیوه مدیریت زندگی‌تان دارد. همچنین مشخص می‌کند آیا به شخصیتی که دوست دارید بدل خواهید شد یا کارهایی که برایتان ارزشمند هستند را انجام خواهید داد یا نه.

داشتن نگرش ثابت باعث می‌شود از رویارویی با چالش‌ها سرباز بزنید، چون آنها را عاملی برای تحقیر خودتان می‌بینید. شکل دیگر قضیه، یعنی داشتن طرز فکر پویا باعث می‌شود خودتان به استقبال چالش‌ها بروید و یاد می‌گیرید که انعطاف پذیر باشید و هیچگاه از پیشرفت دست نکشید و همیشه به دنبال رشد فردی خود باشید.

زمانی که نگرش شما ثابت باشد، با یک شکست، مثلاً گرفتن نمره پایین در امتحان، انجام اشتباه یک کار یا شکست در کسب و کار،  تصور می‌کنید که تا ابد اوضاع به همین صورت باقی خواهد ماند. با این حال، اگر از یک طرز فکر پویا برخوردار باشید، تلاش می‌کنید که آن شکست‌ها را به پیروزی بدل کنید، از آنها درس بگیرید و شرایط را برای خود از آنچه که هست بهتر کنید».

 

فروش در آمازون


در این مقاله به تعریف مفهوم نگرش و انواع آن پرداختیم. همانطور که دیدید، نگرش به معنی نوع نگاه شما نسبت به خودتان، افرادی که در زندگیتان حضور دارند و دنیای پیرامونتان است. حتماً شنیده‌اید که گاهی گفته می‌شود: «همه چیز بستگی به دید شما دارد». این در واقع همان معنی نگرش است. نگرش دو نوع است، نگرش پویا و نگرش ثابت که در مورد اول فرد انعطاف پذیری فکری داشته و می‌داند که صرفاً همه چیز آنطور که او می‌خواهد نیست.

چنین فردی همیشه به دنبال ارتقاء توانایی‌های خود است. در نگرش ثابت، افراد سطح توانایی‌های خود را ثابت می‌دانند و بنابراین تلاشی برای افزایش آن نمی‌کنند. به همین خاطر مسلماً موفقیت در انتظار آنها نخواهد بود.

 

دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید می‌توانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزش های دوره آنلاین بازاریابی و فروش در آمازون شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا می‌کند.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/types-of-attitude
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط