افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه می توان از منطقه امن ذهنی خارج شد؟ | عزت خواه دات کام

توضیحات کوتاه :
افرادی معتقدند ماهیت ترس ارزشمند و خوب است. موجب می‌شود که فرد احساس امنیت داشته باشد و در مواقع لازم احتیاط کند. اما گاهی عاملی محدود کننده است و اجازه خارج شدن از منطقه امن ذهنی را نمی‌دهد.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 1.4k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
چگونه می توان از منطقه امن ذهنی خارج شد؟ | عزت خواه دات کام

 


خلاصه ای از مقاله

منطقه امن ذهنی کجاست؟ چرا برای موفق شدن باید پا را فراتر از منطقه امن ذهنی گذاشت و با تر سهای خود مقابله نمود؟ دراین مقاله به اینکه چگونه می توان از منطقه امن ذهنی خارج شد پرداخته و توصیه هایی در این زمینه ارائه می گردد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

آیا خارج شدن از منطقه امن ذهنی، خوب است؟

افراد بسیاری معتقد هستند که ماهیت ترس ارزشمند و خوب است. ترس موجب می‌شود که افراد احساس امنیت داشته باشند و در مواقع لازم احتیاط کنند. ترس می‌تواند فاکتور و عاملی محدود کننده باشد و اجازه ندهد شما از منطقه امن ذهنی خودتان خارج شوید.

  • اما هر چیزی که شما از آن می‌ترسید، لزوماً ترس آور نیست. آیا تا به حال با موقعیتی مواجه شده‌اید که از تصمیم‌گیری، ایجاد تغییر یا ریسک‌پذیری ترسیده باشید؟
  • آیا توانسته‌اید در نهایت، ریسک انجام کار را بپذیرید و برای تصمیم‌گیری موفق شوید؟
  • اگر موفق شده‌اید این کار را انجام دهید، آیا از نتایج حاصل شده احساس شادی پیدا کرده‌اید؟

همه افراد به طور طبیعی و ذاتی دوست دارند احساس امنیت داشته باشند و از خطرات احتمالی به دور بمانند. این مورد همیشه و از ابتدای خلقت به همین شکل بوده است، زمانی که انسان‌های اولیه برای نجات جان خودشان اهمیت قائل می‌شدند و تلاش می‌کردند برای خود حصاری درست کنند تا از خطرات احتمالی در امان بمانند.

حتی امروز، افراد بسیاری هنگام تصمیم گیری ترجیح می‌دهند انتخاب‌های امن داشته باشند و نمی‌توانند فراتر از این منطقه امن بروند. آیا ایستادن داخل این مرز کار درستی است؟

 

باورهای یک میلیونر نابغه چیست؟

 

تفاوت‌های واقع گرایی و رویا پردازی

به بیان واضح و خلاصه، افراد به دو دسته تقسیم می‌شوند: افراد واقع گرا و رویا پرداز. گروه اول، منطقی و محتاط هستند. همیشه در مورد کارهایشان تأمل دارند و پیش از هر گونه تصمیم‌گیری جوانب قضیه را سبک سنگین می‌کنند، به ویژه مواردی که بزرگ هستند و تغییرات عمده‌ای در زندگی‌شان ایجاد می‌کند.

این افراد در مواردی همانند تصمیم برای رشته دانشگاهی، مسیر شغلی، خرید خانه یا ماشین و رفتن به تعطیلات، پیش از تصمیم‌گیری مدت زمان طولانی فکر می‌کنند و در نهایت نیز مشخص نیست اصلاً می‌توانند تصمیمی بگیرند یا خیر.

افراد واقع‌گرا ذهنشان را مشغول این موضوع می‌کنند که در گام بعدی «چه اتفاقی خواهد افتاد؟» برای آینده برنامه ریزی می‌کنند و نمی‌توانند به طور انتزاعی بر امکان‌های مختلف موجود متمرکز شوند. این امر به این دلیل اتفاق می‌افتد که افراد واقع‌گرا به یک برنامه پذیرفته شده متعهد می‌مانند.

در واقع این دسته از افراد با تکیه به منطقشان حوادث و پیش آمدهای احتمالی را تحلیل می‌کنند و با توجه به این منطق برنامه‌ای را برای خودشان طرح‌ریزی می‌کنند. فراتر رفتن از این برنامه مشخص و طراحی شده برای آنها سخت می‌باشد و حاضر به ریسک‌پذیری و گام برداشتن به سمت برنامه‌های جدید نیستند.

 

خارج شدن از منطقه امن ذهنی

 

افراد واقع‌گرا نیز رویاهایی دارند اما رویاهایشان در عزم راسخ، تلاش و همت بلندشان ریشه دارد. افرادی که در این دسته جا گرفته‌اند متوجه هستند پیشرفت به جدیت و تلاش نیاز دارد.

آن‌ها احساس می‌کنند به علت مسئولیت‌هایی که در زندگی بر عهده دارند و به هر جهت باید برای ادامه حیات تلاش کنند و با هزاران مورد از قبیل رهن و اجاره خانه و ... مواجه هستند، زندگی‌شان هیچگاه بدون دغدغه نخواهد بود. در نتیجه تمایل دارند تصمیمات مطمئنی را اتخاذ کنند و به این مسئله پایدار بمانند که بهترین و امن‌ترین منطقه برای آنها چیست؟

ویژگی های افراد رویا پرداز

اکنون به افراد رویا‌پرداز نگاهی داشته باشیم. این گروه، ریسک پذیر و همیشه با انگیزه هستند. گاهی معیارهای جامعه را نیز به چالش می‌کشند و علاقه‌مند هستند از این منطقه امن فراتر بروند.

البته به این معنا نیست که این افراد برنامه‌ای ندارند یا مسیر اهدافشان را مشخص نکرده‌اند اما به احتمال زیاد در طول زمان، مسیرشان را تغییر می‌دهند. افراد رویا پرداز انگیزه‌هایشان درونی است و به عبارتی دلیل اصلی انگیزه‌شان از درون خود و خواسته‌هایشان نشأت می‌گیرد.

نگرش یا چشم‌انداز هیچ شخص دیگر نمی‌تواند بر انگیزه‌های آنها اثر گذار باشد. این افراد به ترسهایشان اجازه نفوذ نمی‌دهند و هرگز در نقطه‌ای از زندگی متوقف نمی‌شوند.

در هر مرحله از زندگی اگر با دو راهی جدیدی مواجه شدند ترسی به خودشان راه نمی‌دهند و در عوض تلاش می‌کنند به دل حادثه بروند، چالش‌های جدید را از پیش‌رو بر دارند.

البته چنین افرادی باید همواره به دنبال یادگیری باشند، هرگز نباید این احساس را داشته باشند که به تکامل رسیده‌اند و راهی برای پیشرفت و ترقی وجود ندارد. همیشه مهارت‌هایشان را ارتقاء می‌دهند تا در هر شرایطی بتوانند اوضاع را مدیریت کنند. 

 

 منطقه امن ذهنی

 

ترس‌هایتان را به آغوش بکشید و با ترس مواجه شوید

  • تصور می‌کنید شما در کدام دسته قرار دارید؟
  • آیا گمان می‌کنید یک گروه نسبت به دیگری برتری دارد؟

در زندگی، همیشه تعادل یک گزینه کلیدی است. مطمئناً این جمله را شنیده‌اید که «تعادل همه چیز را می‌سازد». بنابراین واقع‌گرایی ارجحیتی نسبت به رویاپردازی ندارد. هر دو چالش‌های خودشان را می‌طلبند. مهم نیست در کجای زندگی ایستاده‌اید، ترس باید همیشه به گونه‌ای دیده شود که منجر به بهتر شدن و پیشرفت شما گردد.

ایستادن در منطقه امن نوعی ترس به شمار می‌رود که باید با آن مواجه شوید. اگر شما خودتان را رویاپرداز می‌دانید که بسیار عالی است و خارج شدن از منطقه امن برایتان تازگی ندارد.

در صورتی که قصد دارید تحصیلات دانشگاهی را متوقف کنید و بیزینس خودتان را راه اندازی کنید، به یک کشور دیگر مهاجرت کنید یا شغل پر درآمد خودتان را رها کنید و شغل مورد نظرتان را جایگزین نمایید با تکیه به هر دو مورد یعنی با کمک گرفتن از منطق و آنالیز شرایط، شروع کنید و از جلو رفتن و ریسک پذیر بودن ترس نداشته باشید.

شما این موارد را انتخاب می‌کنید و چنین تصمیم‌هایی می‌گیرید زیرا معتقد هستید که انجام برخی اشتباهات راحت‌تر از تأسف خوردن به خاطر ای‌کاش‌ها هستند. در آینده هر گاه به گذشته خودتان نگاه کنید بابت این جسارت و شجاعت بر خودتان می‌بالید. 

 

مقاله پیشنهادی: رهایی از ترس های زندگی

چگونه می توان از منطقه امن ذهنی خارج شد؟

 

ترس را مدیریت کنید

در شرایطی که با استرس و ناراحتی مواجه می‌شوید به خاطر داشته باشید که بهترین اتفاقات زمانی رخ می‌دهد که از چیزی ترسیده‌اید یا در شرایط بدی قرار دارید.

این تجارب می‌تواند شما را به چالش بکشد و علاوه بر آن به رشد شما کمک کند. نسبت به موقعیت متعهد باشید و در همان شرایط بهترین عملکرد خودتان را داشته باشید، انتظارات خودتان را کاهش دهید تا از شدت استرس ایجاد شده کم کنید.

در واقع ارائه تعریف و توضیحی برای زندگی کردن خارج از منطقه امن، کار چندان ساده‌ای نیست. بنابراین، بهترین عادتی که می‌تواند به شما کمک کند، آشنا شدن و مدیریت شرایط ناراحت کننده است.
شاید در تقاطع یا چهار راهی از زندگی قرار گرفته باشید و در مورد چیزی احساس تردید یا نارضایتی داشته باشید. شاید در مورد شغلتان حس راضی کننده‌ای نداشته باشید یا در مورد رابطه‌ای که دارید احساس شادی نداشته باشید و به طور کلی در مورد چالش‌هایی که با آنها مواجه هستید احساس نگرانی داشته باشید.

این عدم قطعیت به چه چیزی مربوط می‌شود؟ به دنبال چه چیزی هستید؟ هرچه مرز و محدوده‌ای را که برای خودتان تعیین می‌کنید بزرگتر و گسترده باشد، امکان افزایش موفقیت در حوزه‌های بیشتری را فراهم خواهید کرد.

 

چگونه از اینترنت کسب درآمد کنیم؟

 

در زندگی خودتان به دنبال چه چیزی هستید؟

در صورتی که احساس می‌کنید در نقطه‌ای از زندگی متوقف شده‌اید یا تصور می‌کنید به تغییراتی نیاز دارید اما مطمئن نیستید چگونه باید به سمت تغییرات جدید گام بردارید، می‌توانید موارد مربوط به این مطلب را با عنوان چرا تغییر سخت است و با این مشکلات چگونه روبرو شویم را مطالعه نمایید.

خارج شدن از منطقه امن همیشه آسان نیست اما با رعایت نکات و موارد مربوطه می‌توانید این پتانسیل را در خودتان ایجاد کنید.

 

دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید می‌توانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزش های فروش تخصصی در آمازون شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا می‌کند.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/get-out-of-comfort-zone
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط