افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

نکات لازم برای طراحی کسب و کار

توضیحات کوتاه :
داشتن یک برنامه کسب و کار برای شروع هر استارت آپ امری ضروری می‌باشد تفاوتی هم نمی‌کند که استارت آپ شما بزرگ باشد یا کوچک. شما در حقیقت برای باقی ماندن در مسیر درست به این طرح نیاز دارید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.2k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
نکات لازم برای طراحی کسب و کار

 

خلاصه ای از مقاله

نکات لازم برای طراحی کسب و کار کدامند؟ برای شروع یک استارت آپ چه چیزهایی ضروری می باشد؟ در این مقاله به نکاتی اشاره می کنیم که می تواند به شما کمک نماید که یک طرح مناسب برای کسب وکار خود بنویسید و در مسیر درست گام بردارید.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

نوشتن طرح کسب و کار

خیلی از افراد زمانی که یک کسب و کار نیمه وقت را آغاز می‌کنند، ممکن است این تصور را داشته باشند که به بیزینس پلن یا برنامه‌ای برای کسب و کار خود نیاز ندارند. با این حال، داشتن یک برنامه کسب و کار برای شروع هر استارت آپ امری ضروری می‌باشد، تفاوتی هم نمی‌کند که استارت آپ شما بزرگ باشد یا کوچک.

طرح کسب و کار در حقیقت نقشه راهی است که شما از آن برای باقی ماندن در مسیر درست استفاده می‌کنید. یک طرح کسب و کار معمولاً باید موارد زیر را دربر بگیرد:

  • کسب و کار
  • پیش‌بینی‌های مالی
  • داده‌های پشتیبان

 

ساخت یک استارتاپ موفق

 

1. کسب و کار

در این بخش شما باید مدل کسب و کار خود را توضیح دهید. باید بدانید که کسب و کارتان چیست و چگونه می‌توانید از طریق آن به سود دست پیدا کنید.

  • بیزینس، محصول یا خدمت خود را توصیف کنید و مشخص نمایید که به چه دلیلی به تولید شما نیاز است.
  • توضیح دهید که بازار هدف شما چه افرادی هستند و چگونه می‌توانید محصول خود را به آنها بفروشید.
  • کانال‌های فروشی که برای فروش محصول یا خدمت خود از آنها استفاده می‌کنید را توصیف نمایید.
  • مشخص کنید که رقبای شما چه کسانی هستند و بیزینس شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد که بتواند به شکل موثری رقابت کند.
  • تجارب و سوابق خودتان و شریک‌هایتان را لیست نمایید.

2. پیش بینی‌های مالی

مشخص کنید که شروع یک کسب و کار چقدر برای شما هزینه خواهد داشت. منبع سرمایه شما کجا است و شما می‌خواهید این سرمایه را به چه شکلی خرج نمایید. همچنین در نهایت توضیح دهید که برنامه‌های مالی شما برای دستیابی به رشد چه چیزهایی می‌باشد.

  • تجهیزاتی که باید خریداری نمایید را لیست نمایید. همچنین مشخص کنید که برای شروع کسب و کارتان به چه سرمایه‌گذاری‌های دیگری نیاز دارید.
  • توضیح دهید که سرمایه اولیه شما برای شروع استارت آپ از چه طریقی تأمین شده است. برای مثال تأمین سرمایه می‌تواند با وام گرفتن، پس انداز یا دریافت حقوق صورت بگیرد.
  • درآمد و هزینه‌های خود در یک سال اول را مشخص کنید. همچنین می‌توانید تخمین بزنید که چقدر طول می‌کشد تا سود و هزینه‌ها با یکدیگر برابر شوند.
  • داشتن سرمایه گذار خارجی یا کمک مالی نیز می‌تواند به عنوان یک گزینه برای به دست آوردن سرمایه اولیه استارت آپ شما به شمار برود.

3. داده‌های پشتیبان

این بخش، مثل یک ضمیمه در زمینه برنامه‌ریزی یک کسب و کار عمل می‌کند. در این قسمت شما در خصوص تمامی اطلاعاتی که ارائه داده‌اید یک نسخه کپی شده از مدارک مربوطه را ضمیمه می‌نمایید. مثل سایز بازاری که قرار است محصول یا خدمت خود را در آن عرضه نمایید.

 

شروع کسب و کار

 

هدفگذاری و برنامه ریزی

شروع یک کسب و کار می‌تواند پیچیده به نظر برسد. به ویژه زمانی که می‌خواهید در کنار آن، شغل تمام وقت خود را نیز داشته باشید. هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کردن کسب و کار، نقش بسیار مهمی را در فرآیند رسیدن به موفقیت در کسب و کار ایفا می‌کند.

از طرح کسب و کار خود استفاده کنید تا بتوانید تشخیص دهید که چه اهدافی داشته و برای رسیدن به آنها باید چه گام‌هایی را بردارید. زمانی که شما اهداف کلی بیزینس خود را بدانید، می‌توانید اهداف کوچک‌تر و موقتی نیز داشته باشید.

این اهداف کلی می‌توانند برای مثال اینکه انتظار دارید در سه ماه اول چه میزان فروش داشته باشید و همچنین پیش‌بینی اینکه چه زمانی به سوددهی می‌رسید، باشند. به عنوان مثال، فرض کنید که مدل کسب و کار شما این است که یک وبسایت فروش اینترنتی راه اندازی کنید. بدین منظور شما باید هدف‌گذاری داشته باشید.

این اهداف باید موارد ذیل باشند:

  • ایجاد یک وبسایت
  • پیدا کردن یک انبار مناسب
  • پیدا کردن مشتریان آتی
  • راه اندازی سیستم‌های مناسب برای ارسال کالا

 

طراحی کسب و کار

 

شما می‌توانید هر یک از این اهداف را به اهداف کوچک‌تری نیز تقسیم نمایید. با این کار دستیابی به اهداف بزرگ‌تر برای شما کنترل پذیرتر خواهد شد. زمانی که شما کسب و کار نیمه وقت خود را راه اندازی می‌کنید، در حقیقت زمان محدودی برای کار کردن روی آن خواهید داشت.

به همین دلیل بهتر است وظایفی را برای خود قرار دهید که دستیابی به آنها برایتان آسان است و می‌توانید سریع‌تر آنها را به اتمام برسانید. هنگامی که اهداف کلان، اهداف خرد و گام‌های مناسب برای رسیدن به آنها را مشخص کردید، زمان آن می‌رسد که برای رونمایی از استارت آپ خود مهلتی را مشخص نمایید.

زمانی را انتخاب کنید که شما را به اندازه کافی به چالش بکشد. بدین ترتیب می‌توانید انرژی لازم برای پیشروی را داشته باشید. اما نکته‌ای که باید به یاد داشته باشید این است که باید تا آنجا که ممکن است این مهلت‌ها واقعی باشند تا باعث ناامید شدن شما در ادامه کار نشوند.

شاید شما بتوانید هر روز یک وظیفه کوچک را به اتمام برسانید یا اینکه هر هفته به یک هدف متوسط دست پیدا کنید.

 

مقاله پیشنهادی: هدف تو از زندگی چیست؟ - کشف بهتر اهداف زندگی

نکات لازم برای طراحی کسب و کار

 

نکته‌ای که می‌توان در این بخش عنوان کرد این است که یک روش فروش به صورت اینترنتی، فروش از طریق سایت آمازون می‌باشد. زمانی که شما به عنوان یک فروشنده در سایت آمازون شروع به کار می‌کنید، در حقیقت تمامی این گام‌هایی که باید بردارید را آمازون برای شما برمی‌دارد.

بدین حالت که شما دیگر نیاز به راه اندازی یک وبسایت برای رونمایی کردن از محصول یا خدمت خود ندارید. همچنین می‌توانید با عضویت در سرویس FBA آمازون محصولات خود را به انبارهای آمازون فرستاده و انجام ادامه کارها از قبیل بسته بندی و ارسال محصولات نیز بر عهده آمازون خواهد بود.

یک دروره جامع به نام دوره آربی وجود دارد که فروش در آمازون را به زبان فارسی به علاقه‌مندان به این نوع از کسب و کارها آموزش می‌دهد. شما می‌توانید با مراجعه به صفحه دوره آربی در سایت عزت خواه دات کام اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب نمایید.

 

فروش موفق در آمازون

 

روش‌های بازاریابی برای جذب مشتری

شما به کمک بازاریابی می‌توانید کسب و کار خود را به مشتریان بالقوه معرفی کنید. شما می‌توانید این کار را از طریق تبلیغات چاپی یا آنلاین، ایمیل، ارتباطات عمومی، رسانه‌های اجتماعی یا خود مشتریان انجام دهید.

بدین منظور شما باید گزارشی را درباره کسب و کار خود ارائه دهید که در کنار خلاصه بودن، به یاد ماندنی نیز باشد. در این گزارش باید هدف کسب و کار شما، مشتریان هدف و تفاوت‌هایی که با رقبا دارید را به خوبی بیان کنید.

برای مثال، اگر شما قصد دارید آموزش به کودکان را آغاز کنید، می‌توانید به شکل ذیل تبلیغات نمایید. «مأموریت ما کمک به کودکانی است که تا کنون نمرات خوبی نگرفته‌اند. ما از طریق بازی و سرگرمی به آنها کمک می‌کنیم تا به پتانسیل کامل خود دست پیدا کنند.

با آموزش‌های ما کودکان شما عشقی مادام‌العمر به یادگیری پیدا می‌کنند.» گام بعدی این است که برای کسب و کار خود یک برند مناسب ایجاد نمایید. برند شما در حقیقت شخصیت کسب و کار شما می‌باشد. فاکتورهای بصری مثل لوگو، بسته‌بندی و طراحی سایت نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.

مسئله مهم این است که باید تمامی این موارد با دقت و سلیقه صورت بگیرند تا بتواند مشتریان را به سمت محصول یا خدمت شما بکشانند.

در دوره آربی علاوه بر آموزش‌های فروشندگی در سایت بزرگ آمازون، آموزش‌هایی نظیر عکاسی با انواع دوربین‌ها، ادیت عکس در نرم افزار فتوشاپ و ایلاستریتر به صورت حرفه‌ای، طراحی سایت از صفر تا صد، یافتن سازندگان چینی منصف، انتخاب صحیح محصول‌های پرفروش، کار با نرم افزارهای آنالیز، راه اندازی کمپین‌های تبلیغاتی، تکنیک‌ها و مهارت‌های افزایش فروش و خیلی آموزش‌های دیگر را نیز می‌توانید داشته باشید.

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفت‌انگیز دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/requirements-of-planning-a-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh