افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

7 تکنیک برای مدیریت استرس

توضیحات کوتاه :
هیچ‌کس را نمی‌توان در این دنیا پیدا کرد که بگوید در طول عمرش هرگز استرس را تجربه نکرده است. استرس و اضطراب برای یک بار هم که شده به سراغ ما آمده است اما به کار بردن تکنیک‌های این مقاله می تواند به کاهش اثرات مخرب آن کمک می‌کند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 2.8k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
7 تکنیک برای مدیریت استرس

 

خلاصه ای از مقاله

دوری از استرس و نگرانی امری اجتناب ناپذیر می باشد. با این وجود با فراگیری ترفندهایی می توان استرس را کنترل نموده و از آثار مخرب آن کاست. در این مقاله 7 تکنیک برای مدیریت استرس را بیان می کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه استرس را حذف کنیم؟

هیچ‌کس را نمی‌توان در این دنیا پیدا کرد که بگوید در طول عمرش هرگز استرس را تجربه نکرده است. استرس و اضطراب برای یک بار هم که شده به سراغ همه ما آمده است. اما نکته مهم این است که برخی افراد می‌توانند کنترل و مدیریت بهتری نسبت به آثار منفی و مخرب استرس داشته باشند.

به خاطر داشته باشید تنها فردی که می‌تواند کنترل استرس شما را در دست بگیرد خود شما هستید و این خودتان هستید که تعیین می‌کنید چگونه باید زندگی کنید.

اگر از غلبه استرس بر زندگی‌تان خسته شده‌اید و می‌خواهید به یک روال عادی یا حتی ایده‌آل برگردید، هفت تکنیک استرس که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد به شما کمک می‌کنند اثرات منفی استرس را به حداقل برسانید.

 

ساخت ذهنیت یک کارآفرین و درمان استرس در زندگی

 

چه نکاتی را در مورد استرس نمی‌دانید؟

استرس را می‌توان نوعی تنش و فشار دانست که بخش عادی و نرمال زندگی هر انسانی محسوب می‌شود. مهم‌ترین منبع و دلیل بیرونی که موجب استرس اکثر افراد می‌شود را می‌توان مسائل مالی، امور مرتبط به شغل و روابط دانست.

منشأ داخلی استرس درون خود ما قرار دارد. این خود ما هستیم که به خاطر در نظر گرفتن استانداردهای بالا، عقاید، ارزش‌ها، نوع نگرش، اهداف، نیازها و خواسته‌هایی که داریم استرس را ایجاد می‌کنیم.

به طور مثال، می‌خواهیم در هر کاری که انجام می‌دهیم، کامل‌ترین و بهترین باشیم یا به خاطر یک ترس درونی هنگام صحبت کردن با مخاطب، استرس بر ما غالب می‌شود. گاهی نیز به واسطه صحبت‌های درونی که با خودمان داریم اضطراب زیادی بر ما غلبه می‌کند.

این صحبت‌های درونی ناشی از الگوهای فکری منفی، تجارب منفی و عادات بد هستند. اگر به صحبت‌های درونی منفی پروبال بدهیم یا به عبارتی به آنها اجازه دهیم نمود ظاهری و درونی داشته باشند می‌توانند اثرات کاملاً مخربی برجا گذارند و منجر به یک زندگی پرتنش و استرس‌زا شوند.

 

استرس و نگرانی

 

غلبه بر شرایط استرس زا

انسان به طور طبیعی نسبت به این تغییرات و نیازها به شکل فیزیکی، روحی و احساسی واکنش نشان می‌دهد. عوامل استرس‌زای درونی و بیرونی می‌توانند واکنش‌های فیزیکی و روانی مشابهی را به همراه داشته باشند.

در هنگام استرس، احتمالاً فرد دچار مشکلات خواب، از دست دادن اشتها یا بی‌علاقگی به انجام دادن فعالیت‌های روزمره‌اش می‌شود. شاید فرد بسیار زودرنج و حساس شود، شاید مبتلا به سردرد و دردهای داخلی شود و به احتمال زیاد به سادگی اشک از چشمانش جاری می‌شود.

اگر نتوانید راهی برای غلبه بر این شرایط بیابید آثار مخربی بر شرایط روحی، جسمی و ذهنی شما خواهد گذاشت.

 

 تکنیکهای مدیریت استرس

 

استرس را به شکل مثبت مدیریت کنید

شاید خبر خوب این باشد که همه استرسها برای ما بد نیستند. اگر به جا و به موقع استرس داشته باشید اثرات مثبت خوبی به دنبال خواهدداشت. برخی افراد می‌گویند، زمانی بهترین آثار خود را خلق کرده‌اند یا به بهترین شکل ممکن کاری را انجام داده‌اند که تحت فشار قرار داشته‌اند.

اگر بتوانید استرس را به طور درست و مثبت مدیریت کنید فرصت‌های جدیدی را برای خارج شدن از منطقه امن برای خودتان ایجاد می‌کنید.

استرس را می‌توان به چشم یک کاتالیزور برای ایجاد تغییرات نیز دید، نیرویی که به شما قدرت می‌دهد با چالش‌ها و موانع مواجه شوید و راه حلی برای آنها بیابید تا رشد و پیشرفت بیشتری در زندگی داشته باشید.

 

مقاله پیشنهادی: راه هایی ساده و قطعی برای رهایی از استرس

استرس

 

تکنیک‌های مدیریت استرس

روش‌های مدیریت استرس همانند جعبه ابزاری از استراتژی هستند که هر زمان احساس اضطراب بر شما حاکم شد می‌توانید از آنها برای برگشتن به روال عادی زندگی کمک بگیرید.

هرچه از این ابزارها کمک بیشتری بگیرید می‌توانید مدیریت بهتری نسبت به شرایط ایجاد شده داشته باشید و سطح استرس را کاهش دهید. با مدیریت استرس، اثرات منفی آن که کیفیت زندگی شما را تحت تأثیر قرار می‌دهند، به حداقل خواهد رسید.

1. پنج مزیت مدیریت استرس را برای خودتان یادداشت کنید

خوب است هر زمان تغییری در زندگی شما ایجاد می‌شود یا اتفاق جدیدی در زندگی‌تان رخ می‌دهد، مزیت‌های به وجود آمده را متوجه شوید. تشخیص حداقل 5 مزیت به وجود آمده به منزله نیروی محرک و انگیزه‌بخش برای ایجاد تغییرات بیشتر و اقدام در جهت آنها خواهد بود.

پس از تشخیص و نوشتن این پنج مزیت باید دو سئوال زیر را از خودتان بپرسید:

  • می‌خواهم به چه هدفی برسم؟
  • انتظار دارم با رسیدن به این هدف چه مزایایی را به دست بیاورم؟

پاسخ‌های این سؤالات را روی برگه‌های یادداشتی بنویسید و آنها را در محلی بچسبانید که هر روز صبح بتوانید آنها را ببینید.

 

مدیریت استرس

 

2. خودتان را بشناسید

زمانی را به شناخت شخصیت، ویژگی‌ها، قدرت و توانایی، کارهایی که دوست دارید انجام دهید و کارهایی که هیچ علاقه‌ای به انجام دادن آنها ندارید اختصاص دهید.

هدف از این تمرین این است که آگاهی بیشتری نسبت به خودتان داشته باشید و به سرعت تشخیص دهید چه چیزهایی در زندگی باعث استرس شما می‌شوند و چگونه می‌توانید کنترل آنها را در دست بگیرید تا اثرگذاری منفی بر زندگی شما نداشته باشند.

اگر دقیقاً بدانید شما چه کسی هستید، چه ویژگی‌هایی دارید و چه چیزهایی برای شما اهمیت دارد می‌توانید به سرعت اقدامات لازم برای کاهش اثرات منفی را انجام دهید.

شاید ما بدترین دشمن خودمان به حساب بیاییم و سخت‌گیری‌های زیادی نسبت به خودمان داشته باشیم اما هرگاه صحبت از مدیریت استرس می‌شود نباید چنین رفتاری در قبال خودمان نشان دهیم.

هرچه خودآگاهی شما بیشتر باشد بهتر می‌توانید نقاط قوت و ضعفتان را بشناسید و در جهت تقویت یا برطرف نمودن آنها تلاش کنید.

اگر شناخت کاملی از خودتان داشته باشید تلاش برای کمال‌گرایی در هر کاری که انجام می‌دهید و مقایسه خودتان با دیگران اهمیت کمتری خواهد یافت، چراکه با شناختی که از خودتان دارید راضی و شادمان هستید.

3. کنترل استرس با انجام تمرینات ورزشی

انجام تمرینات ورزشی یک استراتژی عملی قوی محسوب می‌شود. یک روتین ورزشی در طول زندگی به شما در ایجاد انعطاف‌پذیری فیزیکی برای مدیریت استرس کمک خواهد کرد.

اگر بدن شما آمادگی فیزیکی بیشتری داشته باشد بهتر می‌تواند با استرس مقابله کند. علاوه بر ورزش، خوردن غذای سالم و رعایت تعادل غذایی نکته مهمی برای مدیریت موفق اثرات استرس بر زندگی است.

 

7 تکنیک برای مدیریت استرس

 

4. تکنیک‌های تمدد اعصاب را یاد بگیرید

تحقیقات نشان داده است که انجام مدیتیشن به صورت روزانه، سیستم عصبی مغز را تحت تاثیرقرار می‌دهد و فرد می‌تواند مقاومت بیشتری در برابر استرس داشته باشد.

در طول شبانه‌روز به اندازه کافی خواب و استراحت داشته باشید. جسم و بدن انسان به زمان کافی نیاز دارد تا پس از شرایط استرس‌زا بهبود پیدا کند. تکنیک‌های تمدد اعصاب که به مدیریت استرس کمک خواهند کرد تکنیک‌هایی همانند مدیتیشن، یوگا و مدیتیشن پویا (تای‌چی) هستند.

در طول زندگی مواجهه با استرس اجتناب‌ناپذیر است، از این رو به واسطه استراحت و تمدد اعصاب باید شرایطی را فراهم نمود تا بدن فرصتی برای بهبود یافتن داشته باشد.

5. زمان را با افرادی سپری کنید که موجب شادی شما می‌شوند

هرچه با استرس‌های بیشتری مواجه شویم از قرار گرفتن در چرخه ارتباط با دوستان و خانواده بیشتر خودداری می‌کنیم. اگر به استرس و اضطراب فرصت خودنمایی داده شود زندگی را چه به لحاظ فیزیکی، ذهنی و روحی تحت تأثیر قرار می‌دهد و در نتیجه فرد تمایل بیشتری نشان می‌دهد تا خودش را از دیگران و جهان اطراف پنهان کند.

دایره ارتباطی‌تان را با افرادی شکل دهید که با خودشان شادی و نشاط به همراه آورند و مشوق و حامی شما برای انعطاف پذیری ذهنی و روحی باشند. داشتن چشم انداز مثبت نسبت به زندگی، زمانی آسان‌تر می‌شود که در احاطه افرادی قرار بگیرید که به شما عشق می‌ورزند و حامی شما هستند.

خندیدن و لبخند بر لب داشتن راهی مؤثر و قدرتمند برای مدیریت سطح استرس است. هر چه لبخند شما به زندگی بیشتر شود، کیفیت بهتری از زندگی را تجربه خواهید کرد.

6. شکرگزاری و سپاسگزاری را فراموش نکنید

از موثرترین روش‌های مدیریت موفق استرس و اضطراب این است که هر روز شکرگزار باشید. یکی از عادت‌های خوب این است که هر روز مواردی که باید به خاطر آنها شکرگزار باشید را یادداشت نمایید.

از این طریق می‌توانید چشم اندازی خوش‌بینانه و امیدوار کننده نسبت به همین لحظه حال در زندگی خود داشته باشید. خوش‌بینی و امیدواری دو جزء حیاتی و اساسی هستند که برای کنترل استرس به آنها نیازدارید.

بدون این دو عامل مهم، توانایی شما برای مدیریت استرس یا کاهش خواهد یافت یا به طور کلی غیر ممکن خواهد شد.

 

چگونه با فروش کالا در آمازون درآمد کسب کنیم؟

 

7. برای کاهش سطح استرس اقدامات لازم را انجام دهید

اگر به استرس اجازه جاری شدن در زندگی را بدهید، به سرعت هم از نظر فیزیکی و هم ذهنی و روحی بر کل زندگی‌تان  سایه خواهد افکند. در دنیایی زندگی می‌کنیم که دائماً با تغییر مواجه هستیم. بنابراین همیشه در معرض تهدید استرس خواهیم بود.

برای انجام اقدامات لازم و کاهش اثرات استرس بر زندگی متعهد بمانید و از انجام کارهای لازم دریغ نورزید. شما تنها کسی هستید که قدرت کنترل استرس و اضطراب را دارید. گاهی هیچ راه فراری از عوامل استرس‌زا ندارید.

این هفت تکنیک مدیریت استرس، استراتژی‌هایی هستند که در صورت تکرار و تمرین به شما کمک می‌کنند با جسم، ذهن و روحی قوی از عهده آن برآیید.

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می‌سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر دوره آنلاین بازاریابی و فروش تخصصی در آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان می‌دهد.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/manage-stress-techniques
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط