خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - فقط برای یک نفر رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

فشارهای روانی را چگونه مدیریت کنیم؟

توضیحات کوتاه :
همه ما در برهه‌ای از زندگی خود، تحت فشارهای روحی و روانی قرار می‌گیریم و لحظاتی را تجربه می‌کنیم که گویا هیچ‌گاه به پایان نخواهند رسید. در این شرایط چه کاری باید انجام دهیم؟

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 17.2k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
فشارهای روانی را چگونه مدیریت کنیم؟

 

خلاصه ای از مقاله

استرس و نگرانی در همه برهه های زمانی وجود دارد و دوری از آن اجتناب ناپذیر است اما می توان با یاد گرفتن راهکارهایی، این استرس و فشار روانی را کنترل نمود و به انرژی مثبت تبدیل کرد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

راه‌های مقابله با فشار روانی برای دست یابی به موفقیت در زندگی

همه ما در برهه‌ای از زندگی خود، تحت فشارهای روحی و روانی قرار می‌گیریم و لحظاتی را تجربه می‌کنیم که گویا هیچ‌گاه به پایان نخواهند رسید. در این شرایط چه کاری باید انجام دهیم؟

آیا باید خود را تسلیم شرایط موجود کنیم یا راهی برای خارج شدن از آن بیابیم؟ در این مقاله قصد داریم شما را با 11 راهکاری آشنا کنیم که به کمک آن بتوانید همچنان تحت فشار روانی، به موفقیت‌های خود ادامه دهید.

 

چگونه یک بیزینس موفق داشته باشیم؟

 

1. فهرستی از ترس‌های خود تهیه کنید

گاهی اوقات حتی ترس‌های کوچک هم باعث ایجاد فشارهای روانی می‌شود.

برای حل این مساله، لازم است در ذهن خود یا به صورت کتبی، فهرستی از ترس‌ها و نگرانی‌های خود و راه حل‌های احتمالی آنها را تهیه کنید. در این صورت، حتی اگر اشتباهی هم پیش بیاید، شما از قبل آماده هستید.

اغلب اوقات، اگر موقعیتی که به شما فشار وارد کرده است را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید، متوجه می‌شوید که شرایط آن طور که تصور می‌کرده‌اید ترسناک نبوده است.

2. از شکست خوردن نترسید

یکی دیگر از راه کارهای موفق شدن در شرایط فشار روانی این است که به خودتان یادآوری کنید که حتی اگر هم شکست بخورید، قرار نیست دنیا به آخر برسد و شما ارزشمندی خود را از دست بدهید.

مثلاً اگر در مصاحبه شغلی موفق نشدید، باز هم می‌توانید کار دیگری پیدا کنید. اگرچه شکست، باعث ایجاد نا امیدی در انسان می‌شود، اما در هر حال، آن هم جزئی از زندگی است.

شاید به نظر عجیب برسد اما پذیرش احتمال شکست، می‌تواند فشار را تا اندازه‌ای از شما بردارد و احتمال موفقیت شما را افزایش دهد.

 

فشارهای روانی  و استرس

 

3. به جسم خود توجه کنید

فشار روانی، تنها یک حالت روانشناختی نیست، بلکه جسم شما را هم درگیر می‌کند. در این شرایط، علاوه بر افکاری که باعث وارد آوردن فشار به شما شده‌اند، به بدنتان هم توجه کنید.

مثلاً اگر تعداد ضربان شما بیش از اندازه بالا است و گلویتان خشک شده است، سعی کنید چند نفس عمیق بکشید و یک لیوان آب سرد بنوشید. قطعاً تغییری که در شما به وجود می‌آید را متوجه خواهید شد.

4. تمرکزتان را به کار معطوف کنید نه به نتیجه

گاهی اوقات، نتیجه یک کار چنان برای ما مهم است که دیگر به مراحلی که برای رسیدن به آن هدف باید طی کنیم، توجهی نمی‌کنیم. در این شرایط، دچار فشار روانی می‌شویم و نمی‌دانیم باید چه کاری انجام دهیم.

راه غلبه بر این مشکل این است که تمرکز خود را بر مراحل کاری که باید انجام دهید قرار دهید و کاری به نتیجه پایانی نداشته باشید.

مثلاً اگر دانشجو هستید و باید درباره موضوع خاصی، تحقیق کنید، به جای این که صرفاً به این فکر کنید که قرار است پایان‌ترم چه نمره‌ای بگیرید، یا اگر نمره مورد نظر را نگیرید چه خواهد شد یا اصلاً باید از ابتدا این رشته را انتخاب می‌کردید یا نه، تنها، مراحلی که برای انجام این کار باید طی کنید را بررسی کنید و آنها را یکی یکی انجام دهید.

 

مدیریت فشارهای روانی

 

5. فشار روانی را موقعیتی زودگذر بدانید

هیچ یک از لحظات زندگی انسان، پایدار و همیشگی نیستند و همین مساله باعث می‌شود که انسان راحت‌تر بتواند با شرایط سخت کنار بیاید. فشار روانی نیز یکی از همین لحظات است.

مثلاً وقتی شما در کسب و کار خود دچار شکست شوید، می دانید که این وضعیت دائمی نیست، زیرا شما با یافتن علت مشکل خود، می‌توانید راهکاری برای آن پیدا کنید و این لحظات را پشت سر بگذارید.

6. به دنبال یافتن علت باشید

برای حل هر مشکلی، ابتدا باید علت آن را جست و جو کنید. اگر شما در محل کارتان، دچار فشار روانی هستید، قبل از این که به دنبال راهی برای رفع آن باشید، ابتدا باید علت آن را جست و جو کنید.

مثلاً آیا این حالت، به خاطر رفتار مدیر شرکت یا همکارانتان با شما است یا به خاطر به موقع تحویل ندادن کارهایتان؟ دلیل این وضعیت هر چه باشد، می‌توانید راه حلی برای آن پیدا کنید.

مثلاً می‌توانید درخواست فرصت بیشتر برای انجام دادن کارهای عقب مانده‌تان بگیرید یا در صورت امکان از همکارانتان بخواهید که به شما کمک کنند.

 

مقاله پیشنهادی: راه هایی ساده و قطعی برای رهایی از استرس

فشارهای روانی

 

7. موفقیت‌های قبلی خود را به یاد بیاورید

راهکار دیگر غلبه بر فشار روانی این است که به موفقیت‌های قبلی خود و احساسی که در آن زمان داشتید فکر کنید. قطعاً این کار باعث ایجاد حس اعتماد به نفس در شما خواهد شد.

زیرا به این نتیجه می‌رسید که چون قبلاً توانسته‌اید این کار را انجام دهید، پس حتماً دوباره هم می‌توانید. وقتی احساس خوبی نسبت به خودتان پیدا کنید، می‌توانید بر اضطراب به وجود آمده هم غلبه کنید.

8. احساسات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

تحقیقات نشان داده است که وقتی با دیگران در مورد فشاری که تحمل می‌کنید، صحبت می‌کنید، سطح اضطراب و تنش شما کاهش می‌یابد. این کار فایده دیگری هم دارد و آن این که می‌توانید آنها را با نگاه دقیق و موشکافانه بررسی کنید.

در این صورت شاید پی ببرید فشاری که تحمل می‌کنید واقعی نیست. همچنین می‌توانید نظر و بازخورد طرف مقابلتان را هم درباره موضوع مورد نظر جویا شوید و چه بسا پی ببرید که مساله مورد نظر چقدر بی اهمیت بوده است.

 

فشارهای روانی را چگونه مدیریت کنیم؟

 

9. فشار روانی را چالش منفی قلمداد نکنید

شاید شما هم جز افرادی هستید که  وقتی تحت فشار روانی قرار می‌گیرند، آن را یک چالش منفی قلمداد می‌کنید. چنین طرز فکری باعث می‌شود سطح عملکردتان افت می‌کند.

همچنین سطح اعتماد به نفس شما کاهش می‌یابد، ترس از شکست به سراغتان خواهد آمد، حافظه کوتاه مدت شما ضعیف می‌شود و قضاوت‌های نادرستی خواهید داشت.

وقتی شما به فشارهای وارده به چشم یک چالش زودگذر نگاه کنید و نه تهدید، انرژی و تمرکز شما صرف یافتن راهی برای حل مشکل خواهد شد، اما در مقابل وقتی آن را تهدید قلمداد کنید، احتمالاً به دنبال پیدا کردن راهی برای فرار از آن خواهید بود.

10. افکار خود را کنترل کنید

وقتی در حالت فشار روانی قرار می‌گیرید، فاکتورهایی هستند که از کنترل شما خارج هستند، اما کنترل برخی دیگر از آنها در دست شما است. اگر شما صرفاً تمرکز خود را بر شرایط غیر قابل کنترل قرار دهید، در نهایت، فشار وارده بر شما بیشتر خواهد شد و میزان اضطراب در شما افزایش خواهد یافت و در مقابل سطح اعتماد به نفس شما کاهش می‌یابد.

افکار شما، از جمله فاکتورهایی هستند که می‌توانید آنها را کنترل کنید. مثلاً اگر به خاطر انجام مصاحبه و نتیجه آن تحت فشار روانی هستید، به این فکر نکنید که شخص دیگری ممکن است جایگزین شما شود، یا مدیر در مورد شما جبهه گیری کرده است یا چون مصاحبه کننده از شما خوشش نیامده است، ممکن است شما را رد کند.

در این شرایط، تنها کاری که باید انجام دهید این است که با حفظ خونسردی و به کار بردن کلمات درست، به آنها ثابت کنید که شما شایسته‌ترین شخص برای این شغل هستید.

 

نحوه فروش در آمازون و کسب درآمد دلاری چیست؟

 

11. تمرینات مدیتیشن انجام دهید

اقدام دیگری که می‌تواند به کاهش فشار روانی شما کمک کند این است که تمرینات مدیتیشن انجام دهید. البته این روش بیشتر مناسب وقتی است که در خانه هستید.

به مکان خلوت و آرامی بروید، برای مدتی چشمان خود را ببندید، نفس عمیق بکشید و سعی کنید به هیچ چیز دیگری به جز دم و بازدم خود فکر نکنید. در این صورت، تعداد ضربان قلب و به دنبال آن سطح استرس شما کاهش خواهد یافت. در نتیجه، می‌توانید تصمیم‌های منطقی‌تری بگیرید.

در این مقاله 11 راهکار به شما معرفی کردیم که به کمک آن می‌توانید در شرایط فشار روانی، همچنان به خودتان مسلط باشید و هدفتان را دنبال کنید. نکته مهمی که در این زمینه باید به خاطر داشته باشید این است که موقعیت‌های بد زندگی در هر حال موقتی هستند و بالاخره راهی برای خارج شدن از آنها پیدا خواهید کرد.

 

تا به حال به خرید محصولات فیزیکی از کارخانه‌های چینی با قیمت بسیار مناسب و فروش آن در یک مارکت پلیس بزرگ و جهانی مانند آمازون فکر کرده‌اید؟ بیزینسی که با آزادی از المان زمان و مکان مسیر یک کسب درآمد 24 ساعته و دلاری را برای شما فراهم می‌کند. هر چند کار آسانی به نظر نمی‌رسد اما اگر راهنمای جامع و گام‌به‌گام در این خصوص وجود داشته باشد، مسیر خیلی آسان‌تر و سریع‌تر طی می‌شود. تماشای ویدیوهای معرفی کسب و کار آمازون و مشاهده نتایج شگفت‌انگیز نتایج دوره آربی شاید نقطه عطف زندگی و کسب و کار شما باشد. پس این پیشنهاد را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/control-mental-pressure
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط