جشنواره تخفیف نوروزی عزت خواه دات کام آغاز شد ! از 20 تا 85 درصد تخفیف ویژه همراه با جوایز ارزشمند مشاهده جزئیات

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

شخصیت کارآفرین شما چگونه است؟

توضیحات کوتاه :
قبل از راه اندازی یک کسب و کار جدید موضوعات مختلفی را باید مد نظر قرار داد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها شناخت شما از خودتان و شخصیت کارآفرینتان است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 2.3k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
شخصیت کارآفرین شما چگونه است؟

 

خلاصه ای از مقاله

کارآفرین بودن، خطرات و چالش‌های خاص خودش را دارد. گاهی اوقات شنیده می‌شود که کارآفرین بودن، نیازمند داشتن یک نگرش خاص است. در این مقاله به شخصیت کارآفرینی می پردازیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید

 

نکات لازم برای راه اندازی کسب و کار

قبل از راه اندازی یک کسب و کار جدید، موضوعات مختلفی را باید مدنظر قرار داد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، شناخت شما از خودتان و شخصیت کارآفرینتان است. همچنین در کنار آن باید موضوعات مهم و مرتبط با کسب و کار خود مثل ایده تجاری، طرح تجاری و بررسی امکان عملی کردن ایده‌تان را به صورت دقیق مطالعه کنید تا درک روشن و شفافی از آن داشته باشید. در ادامه به هر یک از این موضوعات می‌پردازیم.

 

لایف استایل افراد موفق چگونه است

 

تعریف کارآفرینی

کارآفرینی را می‌توان به روش‌های مختلف تعریف کرد. با این حال، در ساده‌ترین شکل می‌توان آن را استقلال شخصی یک نفر برای راه اندازی کسب و کاری تعریف کرد که نتایج آن در ابتدای کار مشخص نیست. زیرا ممکن است محصولی که شخص می‌خواهد تولید کند، قبلاً کسی تولید نکرده باشد یا روشی که برای تولید آن به کار می‌برد منحصر به فرد باشد یا بازار جدیدی برای محصول موجود ایجاد کند.

شجاعت، صبر و واقع بینی سه کلید موفقیت در کار آفرینی

کارآفرین بودن، خطرات و چالش‌های خاص خودش را دارد. گاهی اوقات شنیده می‌شود که کارآفرین بودن، نیازمند داشتن یک نگرش خاص است. به همین خاطر یک کارآفرین باید شجاع، صبور و واقع بین باشد. برخی معتقدند که این خصوصیات باید از ابتدا در نهاد انسان وجود داشته باشد، در حالی که هیچ کس از ابتدا کارآفرین به دنیا نمی‌آید، چون تبدیل شدن به یک شخصیت کارآفرین مستلزم یادگیری، مشاهده و رشد مداوم است.

 

شخصیت کارآفرین شما چگونه است

 

چند روش راه اندازی یک کسب و کار

برای شروع یک کسب و کار به روش‌های مختلفی می‌توان عمل کرد. مثلاً می‌توانید یک شرکت آزاد یا شرکت سهامی تأسیس کنید. شرکت آزاد توسط دو یا چند طرف تأسیس می‌شود که اهداف و انتظارات مشترکی برای آن کسب و کار دارند. شرکت سهامی نیز همین اهداف را دنبال می‌کند. با این حال یک سند قانونی برای آن تنظیم می‌شود که باید توسط تمام طرف‌ها امضا شود.

این سند، تعداد سهام هر یک از طرف‌ها را مشخص می‌کند. فرانشیز کردن نیز یکی دیگر از اشکال کارآفرینی است. شرکت‌های فرانشیز، زنجیره‌ای از شرکت‌های مشابه است که در آن کارآفرین با تبعیت از یک الگوی خاص تجاری که در شرکت‌های دیگر استفاده می‌شود، کسب و کار خود را راه اندازی می‌کند.

انواع شخصیت کارآفرین

تاکنون 5 نوع شخصیت برای کارآفرینان تعیین شده است. این شخصیت‌ها عبارتند از بدبین، مقلد، جست و جو گر، مصمم و سرانجام تمام عیار. هر یک از این نوع شخصیتها، ویژگی‌های مخصوص خود را دارند و تأثیرات مختلفی بر کسب و کار می گذارند. در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

1. کارآفرین بدبین

این شخصیت، موفقیت دیگران در حوزه کسب و کار را باور نمی‌کند. به همین خاطر نسبت به کسب و کار و احتمال شکست آن نیز دچار تردید می‌شود. باور به موفق شدن، نقش مهمی در زندگی هر کارآفرینی دارد. با این حال بدبین بودن نیز همیشه هم بد نیست، چون همانطور که قبلاً هم گفته شد، یک کارآفرین باید واقع بین باشد. بنابراین یک کارآفرین بدبین، احتمالاً بهتر از دیگران متوجه خطرات و اشتباهات احتمالی یک کسب و کار می‌شود.

2. کارآفرین مقلد

این نوع شخصیت پس از مشاهده موفقیت‌های دیگران، به دنبال تقلید از آنها برآمده و می‌خواهد دقیقاً به روش بقیه عمل کند. اصولاً این دسته از کارآفرینان ممکن است در زندگی خود به موفقیت‌هایی هم دست یابند اما در هر حال وجود برخی از مقررات باعث می‌شود که این قبیل کارآفرینان در یکی از دو گروه مقلد قانونی (مثلاً تقلید از مدل تجاری) یا غیر قانونی ( مثل استفاده غیرقانونی از لوگوی ثبت شده شرکت‌های دیگر) جای بگیرند.

3. کارآفرین جست و جو گر

همانطور که از نام آن هم بر می‌آید، این نوع شخصیت برای یافتن مؤثرترین روش‌های تجاری دست به تحقیق می زند. برای این نوع شخصیت‌ها، یادگیری، مهم‌ترین کلید موفقیت است. احتمال موفقیت این دسته از کارآفرینان در مقایسه با گروه‌های دیگر، بیشتر است، چون هدف آن‌ها  یافتن بهترین و مناسب‌ترین استراتژی‌ها و سناریوهای کسب و کار برای حرفه خود است.

4. کارآفرین مصمم

این دسته از کارآفرینان، هیچگاه سعی در تقلید از دیگران ندارند بلکه می‌خواهند با سخت کوشی، کسب و کاری مخصوص به خود را ایجاد کرده و آن را رشد دهند. واقعی بینی و قاطعیت، دو اصطلاحی است که می‌توان برای توصیف این دسته از کارآفرینان به کار برد.

5. کارآفرین تمام عیار

یک کارآفرین تمام عیار، همه مراحل کارآفرینی را به خوبی می‌داند و پشت سر گذاشته است. هدف چنین شخصیتی به جا گذاشتن میراثی ارزشمند از کسب و کار خود است. کارآفرین تمام عیار، در حیطه کاری خود از روش‌های مختلف حل مسأله آگاه بوده و می‌داند که چگونه می‌تواند با بهره گیری مؤثر از زمان، بیشترین بهره را به کسب و کار خود برساند. با توجه به تعاریف بالا مشخص کنید که خودتان جزء کدام دسته از کارآفرینان قرار دارید. یکی از کلیدهای موفقیت در کسب و کار آن  است که از ابتدا مشخص کنید با چه هدفی می‌خواهید این کسب و کار  را راه اندازی کنید. با این حال هیچگاه برای تغییر شخصیت کارآفرینی‌تان دیر نیست.

 

مقاله پیشنهادی: مهارت های کارآفرینی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار

شخصیت کارآفرینشما چگونه است؟

 

دلایل روی آوردن افراد به کارآفرینی

افراد به دلایل و انگیزه‌های مختلف تصمیم به کارآفرینی و شروع کسب و کار شخصی خود می‌گیرند. این انگیزه‌ها را می‌توان در سه دسته عاطفی، روانی و اقتصادی دسته بندی کرد که از این بین انگیزه‌های عاطفی و روانی متداولتر از اقتصادی هستند. معمولاً تمایل به مستقل بودن، علاقه شدید به انجام کار مورد علاقه و کسب درآمد از آن و میل به ارتقاء موقعیت اقتصادی و مالی از جمله بزرگترین انگیزه کارآفرینان است.

موانع کارآفرینی

علاوه بر انگیزه، برخی عوامل نیز مانع از تبدیل شدن شما به یک کارآفرین موفق می‌شوند. این عوامل را می‌توان به دو دسته عوامل همگانی و فردی دسته بندی کرد. تأمین بودجه مالی، پرداخت مالیات و بوروکراسی اداری جزء عوامل همگانی قرار می‌گیرند. فقدان مهارت‌های حرفه‌ای، نداشتن شجاعت و عدم علاقه جزء مهمترین موانع فردی برای تبدیل شدن به یک کارآفرین است.

 

شخصیت کارآفرین شما چگونه است

 

ایده برای راه اندازی کسب و کار

برای شروع هر کسب و کاری، ابتدا باید ایده تجاری خود را مشخص کنید. منطقاً یک ایده تجاری باید مفید و سود آور باشد. ونچر (2014)، ایده تجاری را اولین مرحله راه اندازی یک کسب و کار بر شمرده و معتقد است که یک ایده تجاری خوب، باید جدید، منحصر به فرد و متمرکز باشد و هدف آن تحقق نیازهای مشتریان و سودآوری در دراز مدت باشد.

همچنین یک ایده تجاری باید بتواند به سه سؤال چه چیز، برای چه کسی و چگونه را پاسخ دهد. جواب اولین سؤال، ویژگی‌های محصول یا خدمت را مشخص می‌کند. پاسخ سؤال دوم نیز مشتری هدف را معلوم کرده و سرانجام جواب سؤال آخر، روش‌های عملی کردن ایده تجاری را مشخص می‌کند.

چرا ساخت ایده‌های تجاری جدید کار سختی است؟

از آنجا که طی دهه‌های اخیر، رویدادهای مهمی در جهان رخ داده است، امروزه ساخت ایده‌های تجاری، به کار دشواری تبدیل شده است. در دنیای امروز، اختراع چیزی که قبلاً وجود نداشته است، کار دشواری است. به همین خاطر، بسیاری از شرکت‌ها و افراد، سعی در ارتقاء محصولات و خدمات قبلی خود و ایجاد کسب و کار از آنها دارند.

 

شخصیت کارآفرین شما چگونه است

 

بررسی امکان اجرایی بودن کسب و کار

یکی از اقداماتی که قبل از شروع یک کسب و کار باید انجام داد این است که امکان عملی کردن آن را بررسی کنیم. یعنی باید دید آیا می‌توان با استفاده از منابع موجود، وظایف محول شده را انجام داد یا خیر. با بررسی امکان عملیاتی کردن یک ایده تجاری، می‌توان به نقاط قوت و فرصت‌هایی که آن ایده تجاری در اختیارمان قرار می‌دهد پی ببریم.

تحقیقاتی که با هدف بررسی قابلیت اجرای یک ایده تجاری انجام می‌گیرند، به صورت متمرکز و ویژه هستند. این تحقیقات با یک سؤال شروع می‌شوند که آیا این ایده، رخداد یا عمل، می‌تواند به حل مشکل کنونی کمک کند؟ با تمرکز بر این سؤال، می‌توان به پیامدها و نتایج احتمالی راه اندازی یک کسب و کار پی برد. یا توجه به مطالب بالا ضروری است قبل از این که ایده تجاری خود را به یک طرح کسب و کار تبدیل کنیم، ابتدا درباره امکان عملی کردن آن تحقیق کنیم. حتی پیشنهاد می‌شود قبل از ورود به بازار هدف، ابتدا به ارزیابی آن بپردازید، چون در این صورت می‌توانید به پتانسیل‌های واقعی ایده تجاری خود در بازار، پی ببرید.

طرح کسب و کار

طرح کسب و کار، نمایی کلی از خود کسب و کار به دست می‌دهد و دربرگیرنده نکات مهمی پیرامون کسب و کار است از جمله امکان عملی کردن آن، منابع و برنامه ریزی مالی. به طور کلی، طرح‌های تجاری را می‌توان شالوده اصلی یک کسب و کار به حساب آورد زیرا بر کل آن تأثیر دارد. به همین خاطر است که طرح کسب و کار را باید با دقت نوشت، چون صرف نظر از جدید یا قدیمی بودن کسب و کار، راه را برای دست یابی شما به سود فراهم می‌کند.

 

چگونه می توان درآمد میلیاردی از آمازون کسب کرد

 

چرا نوشتن طرح کسب و کار اهمیت دارد؟

در این رابطه پینسون، سه دلیل مهم برای نوشتن طرح کسب و کار برمی‌شمارد: اول این که چنین طرحی، راهنما و نقشه شما برای انجام کسب و کار است. دوم آن که طرح کسب و کار سندی است که به کمک آن می‌توان برای تأمین بودجه مالی اقدام کرد و در نهایت این که طرحی کلی برای انتقال کسب و کار به بازارهای خارجی به حساب می‌آید.

همانطور که قبلاً هم گفتیم، دلیل اول، اهمیت بیشتری نسبت به دو دلیل دیگر دارد، زیرا طرح کسب و کار را می‌توان به عنوان راهنمایی کلی برای کل مراحل کسب و کار استفاده کرد. دومین دلیل استفاده از طرح کسب و کار، تأمین منابع و برنامه ریزی مالی است. سرمایه گذاران و وام دهندگان با توجه به طرح کسب و کار شما تصمیم می‌گیرند که آیا باید منابع مالی خود را در اختیار شما قرار دهند یا خیر.

بنابراین طرح کسب و کار شما باید موضوعاتی مثل سابقه اعتبار شرکت یا فرد، اهداف مالی کسب و کارتان و قابلیت‌های آن در بازار را مشخص کند. بر اساس نظر پینسون، وام دهندگان و سرمایه گذاران بیش از هر شخص دیگری به این نوع اطلاعات در طرح کسب و کار نیاز دارند.

 

امیدواریم با ارائه این مطالب به پیشبرد اهداف شما کمک شایانی کرده باشیم. اگر شما دوست عزیز و همراه گرامی سایت عزت خواه دات کام مشتاق هستید در زندگی شخصی و کاری عملکرد بهتری داشته باشید، یک پیشنهاد ارزشمند برای شما داریم و آن مطالعه مقاله آشنایی با دوره پاراسل زندگی و تماشای ویدیو معرفی این دوره است. در پاراسل زندگی با روشی کاربردی برای ساخت یک زندگی ایده‌آل با شما همراه خواهیم بود.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/your-entrepreneurial-character
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط