خبر خوش ، سرویس جدید همکاری و سرمایه گذاری در بیزینس آمازون از هر کجای دنیا مشاوره رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

درمان نگرانی و استرس با 10 گام عملی و مطمئن

توضیحات کوتاه :
استرس و نگرانی، واکنش بدن به هر تغییری است که نیازمند پاسخی از سمت شما است. واکنش بدن به این تغییرات به صورت پاسخ‌های فیزیکی، ذهنی و احساسی است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 2.9k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
درمان نگرانی و استرس با 10 گام عملی و مطمئن

 

خلاصه ای از مقاله

بر طبق نظرات محققان نکات گفته شده در این مقاله می‌تواند گام‌های مؤثری برای مدیریت و کنترل میزان تنش برای هر شخص باشد. بهترین شکل زندگی همواره با داشتن مجموعه‌ای از بهترین احساسات و حالات در هنگام انجام فعالیت‌های روزانه ممکن می‌شود. بنابراین بکوشیم که با آرامش بیشتر زیباترین نوع زندگی را برای خود و اطرافیانمان فراهم آوریم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

ماهیت استرس و نگرانی چیست؟

استرس و نگرانی، واکنش بدن به هر تغییری است که نیازمند پاسخی از سمت شما است. واکنش بدن به این تغییرات به صورت پاسخ‌های فیزیکی، ذهنی و احساسی است. استرس و نگرانی بخشی طبیعی از زندگی است. محیط اطراف شما، جسم و افکارتان می‌تواند این دو احساس را در شما بر انگیزد. بدن انسان با تجربه کردن استرس و واکنش به آن بیگانه نیست و نگرانی ایجاد شده می‌تواند امری کاملاً مثبت بوده و مانند هشداری برای جلوگیری از خطر عمل نماید. اما هنگامی که نگرانی شخص در مدت طولانی بدون هیچ گونه تسکین و آرامشی باقی بماند، می‌تواند منجر به پریشانی و در نهایت آسیب‌های جسمی و روحی در فرد شود.

 

کسب و کار میلیاردی

 

دلهره طولانی مدت می‌تواند فعالیت‌های طبیعی بدن را مختل نموده و تعادل آن‌ها را بر هم بزند. مشکلات جسمی این معضل مواردی از قبیل سردرد، افزایش فشار خون، درد قفسه سینه، مشکلات خواب و غیره است. از آسیب‌های روانی و روحی آن نیز می‌توان به افسردگی و انواع اضطراب و بیماری‌های روحی اشاره نمود.

اضطراب مزمن فعالیت سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کند. اگر شخصی در بهترین وضعیت ممکن نیز زندگی کند، اجتناب از استرس به صورت کامل در طول زندگی‌اش برای وی امری غیرممکن خواهد بود. اما در مواردی ممکن است میزان تنش و اضطراب بسیار شدید بوده یا مدت زمان آن از حالت عادی فراتر رفته باشد. بنابراین انسان باید با آگاهی از وضعیت خود، نحوه مدیریت و کنترل تنش را در مواقع بحرانی فرا بگیرد.

گام‌هایی جهت مدیریت و کنترل نگرانی و استرس

1. حرکت کردن

برای شروع فرآیند کاهش تنش و اضطراب خود، بهتر است سطح فعالیت خود را در طول روز بالا ببرید. با این کار متوجه خواهید شد که احساس بسیار بهتری پیدا خواهید کرد. ورزش منظم می‌تواند عامل موثری در منحرف کردن مسیر فکری شما از موارد تنش زا باشد و همچنین تأثیر بسیار مثبتی بر روی خلق و خوی شما خواهد گذاشت. فعالیت زیاد موجب خواهد شد تا از چرخه افکار منفی که باعث تحریک و افزایش نگرانی می‌شوند، خارج شوید. تمرینات ریتمیک از قبیل پیاده روی، دویدن، شنا، در این خصوص مواردی کاملاً تأثیرگذار خواهند بود. در صورتی که فعالیت‌های گفته شده با تمرینات ذهنی از قبیل مدیتیشن و یوگا همراه باشد سرعت کاهش نگرانی را به میزان زیادی افزایش خواهد داد.

2. با افراد دیگر در ارتباط باشید

در صورتی که احساس ناامیدی و افسردگی می‌کنید، صحبت کردن رو در رو با اشخاص می‌تواند هورمون‌هایی را ایجاد کند که این دست احساسات منفی را در وجود شما از بین خواهد برد. این ارتباط به شکل یک نظرخواهی یا مکالمه بسیار کوتاه و یا حتی دریافت یک نگاه دوستانه و اطمینان بخش نیز می‌تواند به تسکین و آرامش سیستم عصبی شما کمک نماید. بنابراین با اشخاصی که در شما حس خوبی را بر می‌انگیزند، وقت بگذرانید. به هیچ عنوان اجازه ندهید که مسئولیت و مشاغل فراوانتان در ارتباطات اجتماعی شما خللی ایجاد نماید. در صورتی که ارتباطات دوستانه نزدیک و صمیمانه‌ای ندارید یا اینکه ارتباطات اجتماعی‌تان یکی از عوامل مهم بروز نگرانی شما هستند، بهتر است اولویت خود را بر روی ایجاد ارتباط‌های جدید قویتر و رضایت بخش تری قرار دهید.

 

مقاله پیشنهادی: نقش ارتباطات در زندگی

درمان نگرانی و استرس

 

3. توجه خود را به یکی از حواس پنج گانه معطوف نمایید

یکی از سریع‌ترین راه‌های از بین بردن اضطراب، معطوف نمودن توجه شخص به چیزی که می‌بیند، می‌شنود، فعالیتی که انجام می‌دهد و ... است. آیا گوش دادن به آوازی زیبا، حس خوبی را در شما بر می‌انگیزد؟ یا اینکه بوی قهوه باعث آرامش شما می‌شود؟ نگهداری و ارتباط با یک حیوان خانگی را دوست دارید؟ هر شخص با توجه به ویژگی‌هایش در گرفتن احساس مثبت و خوب از پدیده‌های مختلف، منحصر به فرد است در نتیجه سعی کنید موثرترین موارد را در وجود خودتان پیدا کنید. مقداری از تایم روزانه خود را به فعالیت‌هایی اختصاص دهید که احساسات زیبایی را در شما بیدار می‌کنند.

4. تمرینات آرامش بخش داشته باشید

شما نمی‌توانید نگرانی را به صورت کامل از زندگی خود حذف نمایید اما می‌توانید میزان تأثیر آن را در وجودتان مدیریت نمایید. تکنیک‌های آرامش بخشی از جمله مدیتیشن، یوگا یا تنفس عمیق می‌تواند حالت خوبی را در شما ایجاد نماید، که این انرژی مثبت به وجود آمده در درون شما همانند قطب مخالف تنش و اضطراب عمل می‌کند. زمانی که این قبیل فعالیت‌ها را به صورت منظم تمرین نمایید می‌توانید میزان استرس روزانه خود را تا سطح قابل ملاحظه‌ای کاهش داده و در مقابل احساس شادی و آرامش فزاینده‌ای را در وجود خودتان آزاد نمایید.

5. رژیم غذایی سالمی داشته باشید

غذایی که مصرف می‌کنید می‌تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشیده و یا تأثیری منفی بر روی آن بگذارد. همچنین نوع تغذیه، توانایی شما را برای مقابله با عوامل استرس زا تحت تأثیر قرار می‌دهد. داشتن یک رژیم غذایی نادرست موجب افزایش استرس در وجود فرد شده، در حالی که رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات تازه و سرشار از پروتئین، سیستم ایمنی و عصبی بدن شما را به شکل مثبتی بهبود خواهد بخشید.

 

درمان استرس

 

6. به میزان کافی استراحت نمایید

احساس خستگی موجب افزایش میزان تنش می‌شود و افکار شما را دچار آشفتگی خواهد کرد. در مقابل استرس مزمن موجب اختلال در روند خواب شما می‌شود. در نتیجه در صورتی که به سختی به خواب می‌روید یا اینکه روند خواب نامنظمی دارید و در نیمه‌های شب بی دلیل بیدار می‌شوید، روش‌های بسیاری برای بهبود وضعیت خواب شما وجود دارد که با استفاده از این روش‌ها می‌توانید مشکل را برطرف نموده و در طول روز و زمان بیداری از تعادل احساسی و عاطفی بیشتری برخوردار شوید و از آشفتگی فکری جلوگیری نمایید.

7. از کافئین، الکل و نیکوتین اجتناب کنید

میزان مصرف مواد حاوی الکل، کافئین و یا نیکوتین را به حداقل برسانید. این چند ماده غذایی عوامل اصلی محرک دلواپسی و دلهره هستند در نتیجه به افزایش سطح تشویش فرد، کمک شایانی خواهند کرد.

8. میزان نگرانی‌های خود را به صورت روزانه یادداشت نمایید

تاریخ، زمان و مکانی را که در آن دچار نگرانی و دلهره شدید را یادداشت نمایید و در یادداشت خود ذکر کنید که در آن هنگام با چه کسی و مشغول انجام چه کاری بودید و از نظر فیزیکی و روحی در چه وضعیتی به سر می‌بردید. این عمل به شما کمک خواهد کرد که در هنگام رویارویی دوباره با شرایطی یکسان، آمادگی بیشتری داشته باشید و در برخی موارد نیز قادر خواهید بود از به وجود آمدن یک موقعیت تنش زا جلوگیری نمایید.

9. یاد بگیرید که در مواقع لزوم "نه" بگویید

یادگیری "نه" گفتن به در خواست‌های غیرضروری و کم اهمیت، کمک شایانی در کاهش میزان استرس شما خواهد کرد و همچنین می‌تواند شما را در افزایش میزان اعتماد به نفس نیز یاری نماید. به خاطر داشته باشید تمام موانعی که از "نه" گفتن جلوگیری می‌نمایند توسط خود شما ایجاد شده‌اند. در نتیجه بهترین شخصی که در این راستا می‌تواند کمک بزرگی برای شما باشد، شخص خودتان است.

 

کسب درآمد بدون هیچ گونه نگرانی

 

10. برنامه ریزی داشته باشید

بسیاری از اوقات استرس و نگرانی به این علت در شما شکل می‌گیرد که عمیقاً احساس می‌کنید قادر به تمام کردن کارهای خود در زمانی که باید نیستید، در نتیجه دلهره وجود شما را فرا می‌گیرد. برای اجتناب از این اتفاق بهترین راه حل، داشتن برنامه ریزی روزانه و یا هفتگی است. زیرا با استفاده از یک برنامه ریزی مناسب و اولویت بندی فعالیت‌های خود قادر خواهید بود زمان کافی را برای هر یک از کارهایی که در سر دارید در نظر بگیرید.

بر طبق نظرات محققان نکات گفته شده در این مقاله می‌تواند گام‌های مؤثری برای مدیریت و کنترل میزان تنش برای هر شخص باشد. بهترین شکل زندگی همواره با داشتن مجموعه‌ای از بهترین احساسات و حالات در هنگام انجام فعالیت‌های روزانه ممکن می‌شود. بنابراین بکوشیم که با آرامش بیشتر زیباترین نوع زندگی را برای خود و اطرافیانمان فراهم آوریم.

داشتن یک ذهنیت درست برای ساخت تجربه‌ای از زندگی که با پذیرش همه اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی آن، شما را به موفقیت برساند، چه‌قدر برای شما حائز اهمیت است؟ اگر علاقه‌مند هستید در خصوص راهنمایی که شما را برای تجربه یک زندگی موفق آماده می‌کند، بیشتر بدانید، مطالعه مقاله معرفی دوره شگفت انگیز پاراسل زندگی را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/treat-stress-and-worries-with-10-practical-and-safe-steps
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh