افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه یک بیزینس آنلاین موفق و پایدار را شروع کنیم ؟

توضیحات کوتاه :
گرچه شخصی که با اتکا به تخصص، حرفه، دانش، مهارت و توانایی‌هایش دنبال راه اندازی بیزینس برود، هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود. اما برای موفقیت در شروع یک کسب‌و‌کار توجه به نکاتی لازم است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 2.5k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
چگونه یک بیزینس آنلاین موفق و پایدار را شروع کنیم ؟

 

خلاصه‌ای از مقاله: 

امروز می‌توان هزاران هزار راهنما و دستورالعمل آنلاین رایگان برای شروع و راه اندازی بیزینس آنلاین پیدا کرد. مهم‌ترین مبحثی که در این دستورالعمل‌ها به آن هیچ اشاره‌ای نمی‌شود، پائین بودن احتمال شکست کسب‌وکارهای انلاین است، البته درصورتی‌که نکات به درستی رعایت شوند.

 

آنچه در این مقاله می‌خوانید: 

 

تکنیک های شروع یک کسب و کار پایدار

شخصی که با اتکا به تخصص، حرفه، دانش، مهارت و توانایی‌هایش دنبال راه اندازی کسب‌وکار برود، هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود. انگیزه‌هایش را از دست نمی‌دهد و شور اشتیاقش را برای به سرانجام رساندن یک ایده و خلق یک محصول یا خدمتی نوین را حفظ می‌کند. اما برای موفقیت در شروع یک کسب‌و‌کار توجه به این نکات نیز لازم است.

 

چگونه باورهای یک میلیونر نابغه را بسازیم؟

 

1. احتمال شکست کسب و کارتان را برآورد کنید

ساخت یک محصول یا ارائه یک خدمت جدید، پروسه‌ای است محتاج زمان، صبر و پشتکار. بنابراین تصور نکنید مدیران یا افراد موفق در چشم‌برهم‌زدنی مسیر موفقیت را طی کرده‌اند. طبق آماری که انجمن کسب‌وکارهای کوچک منتشر کرده است، 30 درصد از کسب وکارهای کوچک تا دوسال دوام می‌آورند و 50 درصد نیز تا پنج سال ابتدایی می‌توانند بقای خود را حفظ کنند. بنابراین، باید این موضوع مهم را مورد ‌توجه قراردهید و ببینید آیا ایده‌ای که برای شروع این کسب‌وکار دارید آنقدر خوب هست که موفقیت شما را تضمین کند. البته اشاره و یادآوری این نکته نباید عزم شما را سست کند و ضمناً باید بدانید که شکست نه به معنای توقف و باز‌ایستادن بلکه به معنای درس گرفتن از اشتباهات، اصلاح خطاهای گذشته و برداشتن گام‌های استوار‌تر است. بنابراین، در اولین مرحله شروع کسب‌وکار برآورد دقیقی از ایده راه‌اندازی کسب‌وکارتان داشته باشید تا موفقیت شغلی و حرفه‌ای شما ثبات و تدوام بیشتری بیابد.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه در راه اندازی کسب و کار خود شکست نخوریم ؟ 

 بیزینس آنلاین موفق

 

2 بر مخاطب و مشتری‌های بازار هدف متمرکز شوید

یکی از مراحل نسبتاً سخت راه‌اندازی کسب وکار، مشخص کردن مشتری‌های هدف و چگونگی سازگاری و مرتبط ساختن محصول یا خدمات شما با مشتری است. بر مبنای منابع و شبکه‌ای که در اختیار دارید، مقیاس سرمایه‌گذاری و میزان جسارت و جرأت‌ورزی شما نیز متفاوت خواهد بود. مثلاً، اگر قصد راه‌اندازی کسب‌وکاری را دارید آیا انتخاب شما خرده فروشی فیزیکی است یا ایجاد یک فروشگاه آنلاین؟ آیا خدماتی که ارائه می‌دهید در قالب یک استارت‌آپ، یک بیزینس کوچک، کارآفرینی یا یک شرکت بزرگ می‌گنجد؟ پاسخی کاملاً درست یا کاملاً غلط وجود ندارد. برای موفق شدن در این کسب‌وکار، مهم این است که مشتری و مخاطب هدف را بشناسید و بفهمید پایگاه مخاطب شما در چه مقیاسی است. بدون شناخت مشتری و مقیاس آن نمی‌توانید بیزینس موفقی داشته باشید.

3. در مورد بازار بالقوه کسب‌وکارتان تحقیق و بررسی کنید

طبق حوزه انتخابی کسب وکارتان، باید ساعت‌ها تحقیق و ارزیابی داشته باشید و سؤالات فراوانی بپرسید. از‌ این طریق، می‌توانید نگاه دقیق‌تری به شرکت‌ها و بیزینس هایی داشته باشید که قبل از شما با یک ایده شروع کرده‌اند و موفق شده‌اند. شاید این کار بیهوده یا خسته‌کننده به‌نظر‌برسد اما درواقع مزایای فراوانی را به‌دنبال خواهد داشت.

 

مقاله پیشنهادی: تکنیک های جذب مشتری

کسب و کار آنلاین

 

4. با استفاده از رسانه‌های اجتماعی حرفه خود را توسعه دهید

به لطف وجود رسانه‌های اجتماعی از قبیل؛ توئیتر، فیسبوک و یوتیوب کسب‌وکارها می‌توانند تبلیغات رایگان داشته باشند. به‌عبارت ‌دیگر، شما می‌توانید در این پلتفرم‌ها کمپین‌های بازاریابی بسازید و از این طریق مشتری جذب کنید. نکته قابل‌توجه اینجا است که باید ببینید کدام پلتفرم برای شما مناسب‌تر است و نیازهای شما را بهتر برآورده می‌کند.

5. از اینفلوئنسرها برای تبلیغ برند خودتان کمک بگیرید

رسانه‌های اجتماعی یک ابزار قدرتمند در دست شما هستند و می‌توانید طبق محصول یا خدماتی که به مشتری ارائه می‌دهید از اینفلوئنسرها کمک بگیرید. در عصر تکنولوژی و ارتباطات نمی‌توان صرفاً با راه‌اندازی یک بیزینس منتظر نتیجه ماند.

6. استراتژی‌های درآمدزا طراحی کنید

فرقی نمی‌کند شما یک استارت‌آپ، کسب‌وکار کوچک، کارآفرین یا یک شرکت بزرگ باشید به‌هر‌حال، باید در مورد اقداماتی که انجام می‌دهید استراتژی داشته باشید.  به‌عبارت‌دیگر، برای درآمدزایی بیشتر باید ارتباط و تلفیقی میان سایت و رسانه اجتماعی انتخابی خود برقرار کنید تا کاربر پس از آن‌که جذب رسانه شما شد به سمت سایت شخصی هدایت شود و درنهایت جذب مشتری به درآمد تبدیل شود. اگر باور داشته باشید یا نه، درهرصورت، پل ارتباطی رسانه‌های اجتماعی و سایت شخصی شما، منبع درآمدزایی است که در اکثر موارد نادیده گرفته می‌شود. تکنولوژی به خدمت شما درآمده است تا مسیر کسب درآمد از کسب‌وکارهای آنلاین آسان‌تر شود.

 

مقاله پیشنهادی: نکات لازم برای طراحی کسب و کار 

 بیزینس آنلاین

 

7. پیشرفت کسب و کارتان را زیر نظر داشته باشید

حالا که حرفه شما به صورت آنلاین بنیانگذاری شده است به نظارت مداوم احتیاج دارد. لازم است پیشرفت آن را از زاویه‌های متفاوت بررسی کنید. درست است که در شرکت‌های بزرگ این قضیه کاملاً جدی است و پیگیری منظمی را می‌طلبد اما در کسب وکارهای متوسط و کوچک نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. محصول یا خدمتی که به صورت آنلاین تبلیغ می‌شود تنها یک طرف معادله است. آیا می‌توانید مشتری را جذب کنید؟ آیا ارتباط با مشتری به گفتگو یا تراکنش ختم می‌شود؟ این سؤالات تنها با ارزیابی داده‌ها و وضعیت مالی مشخص می‌شوند. اگر هر دو طرف معادله را بررسی کنید، دید بهتری نسبت به اوضاع حرفه خود خواهید داشت.

8. پس از بهینه سازی محصول یا خدمات خود، کسب و کارتان را رسماً شروع کنید

پس از آن‌که با مشتری ارتباط برقرار کردید و در مورد بهینه بودن محصول یا خدمات خود اطمینان یافتید می‌تواند کسب‌وکارتان را به صورت رسمی آغاز کنید.

 

چگونه از وبسایت آمازون کسب درآمد کنیم؟

 

9. با رشد بیزینس به حفظ و افزایش مشتری فکر کنید

وجود مشتری ضروری‌ترین گام راه‌اندازی یک کسب‌وکار آنلاین است. مشتری‌های که تصمیم گرفته‌اند از محصول یا خدمات شما استفاده کنند درحقیقت به شما اعتماد کرده‌اند و می‌دانند محصول و خدماتِ‌مشتریان خوبی را دریافت می‌کنند. در‌صورتی‌که بتوانید اعتماد آن‌ها را حفظ کنید در آینده نیز خریدهای بیشتری از شما خواهند داشت و خرید از شما را به دیگران نیز توصیه می‌کنند. بنابراین پیشنهاد می‌شود برای توسعه بیزینس خود مزایای دیگری از قبیل ارائه رایگان کالا را برای مشتری در نظر بگیرید. مطمئن باشید مشتری از فرش قرمزی که برایش گسترده‌اید استقبال خواهد کرد.

10. از موتورهای جست و جو برای بهینه سازی استفاده کنید

سیستم‌های تبلیغاتی فراوانی موجود هستند و می‌توانید از آن‌ها به نفع کسب‌وکارتان بهره‌مند شوید. تبلیغات کلیلکی یکی از روش‌های پیشنهادی است.

اگر تمایل دارید تکه های پازل مسیر کارآفرینی و خلق ثروت را داشته باشید، این یک پیشنهاد ویژه و فرصتی ارزشمند است و یکی از بهترین هدیه هایی است که می توانید به خودتان بدهید. من برای آماده سازی دوره ریچ - خلق ثروت میلیون دلاری سال ها درباره قسمت های مختلف آن تحقیق و امتحان کردم تا بهترین آموزش را تهیه کنم. این دوره به شما کمک می کند تکه های پازل را کنار هم بگذارید تا خلق ثروت میسر شود. توضیحات این دوره را مطالعه کنید تا به طور دقیق متوجه شوید این دوره ویژه و هیجان انگیز شامل چه موضوعاتی می شود.

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/start-successful-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط