خبر خوش ، سرویس جدید همکاری و سرمایه گذاری در بیزینس آمازون از هر کجای دنیا مشاوره رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه یک شرکت راه اندازی کنیم؟ | عزت خواه دات کام

توضیحات کوتاه :
آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چگونه می‌توانید شرکت شخصی خودتان را راه اندازی کنید؟ مراحل راه اندازی شرکت شخصی چیست؟ کارآفرینی با راه اندازی شرکت چگونه شکل می‌گیرد؟

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 5.6k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
چگونه یک شرکت راه اندازی کنیم؟ | عزت خواه دات کام

 

خلاصه ای از مقاله

چگونه می‌توان شرکت شخصی راه اندازی کرد؟ برای راه اندازی شرکت چه فاکتورهایی لازم است؟ دلایل متعددی برای راه اندازی شرکت شخصی وجود دارد که از جمله آنها این است که، شخص تمایل دارد رئیس خود باشد. در این مسیر فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید آنها را به کار برد. در این مقاله به برخی از این فاکتورها اشاره می کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

چگونه می‌توان شرکت شخصی راه اندازی کرد؟

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چگونه می‌توانید شرکت شخصی خودتان را راه اندازی کنید؟ مراحل راه اندازی شرکت شخصی چیست؟ کارآفرینی با راه اندازی شرکت چگونه شکل می‌گیرد؟ این موضوع، فکر افراد بسیاری را به خود مشغول کرده است و شما در این مورد تنها نیستید.

دلایلی که شما را به فکر راه اندازی شرکت شخصی‌تان می‌اندازد این است که می‌توانید خودتان رئیس خودتان باشید، در مورد برنامه‌هایتان انعطاف پذیری داشته باشید و سود مالی کسب کنید. اما همانطور که حتماً می‌دانید این فرآیند، کار ساده‌ای نیست.

طبق آمار، دو سوم از بیزینس ها حداقل دو سال دوام می‌آورند و تقریباً 50 درصد می‌توانند به مدت پنج سال فعالیت خود را ادامه دهند. چرا آمار شکست تا این حد بالا است؟ برای شرکت‌هایی که با شکست زود هنگام مواجه می‌شوند می‌توان فقدان یا ضعف برنامه ریزی را یک فاکتور مهم دانست.

 

چگونه درآمد شغلی خود را افزایش دهیم؟

 

برای راه اندازی شرکت چه فاکتورهایی لازم است؟

راه اندازی یک شرکت از صفر آنقدرها سخت یا پیچیده نیست اما نیاز به برنامه ریزی دارد. در این جا به 9 گام اشاره خواهد شد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید بیزینس میلیاردی خود را با اطمینان بسازید.

1. ارزیابی صادقانه‌ای از خودتان داشته باشید

  • آیا شما در محیطی سازمان یافته عملکرد بهتری خواهید داشت یا محیطی سازمان نیافته؟
  • آیا دنبال کردن یک روتین روزانه، انگیزه شما را کاهش می‌دهد؟
  • در انجام چه کارهایی خبره و توانا هستید؟
  • آیا صحبت در جمع، باعث عصبی شدن شما خواهد شد؟
  • آیا در مورد حساب و کتاب، آمار و ارقام توانا هستید؟

این‌ها سوال‌های مهمی هستند که باید از خودتان بپرسید. در واقع، اگر نظر سایر افراد را در مورد خودتان و نحوه عملکردتان در هر یک از این حوزه‌ها جویا شوید، خالی از لطف نخواهد بود. پاسخ این سوال ها هر چه که باشد به خاطر داشته باشید تنها یک ارزیابی از جایگاه فعلی شما است.

به آنها برای شناخت و آگاهی از نقاط ضعف و قوت خودتان فکر کنید. شاید قدرت شما برای صحبت کردن در جمع خوب باشد و همین مسئله بهترین راه افزایش ثروت به شمار رود اما ممکن است در زمینه حسابداری با مشکل مواجه باشید و بهتر است در بیزینس خودتان از فرد متخصصی کمک بگیرید.

 

چگونه یک بیزینس راه اندازی کنیم؟

 

2. ایده بیزینس خود را ارزیابی کنید

در صورتی که ایده بیزینس شما ارائه سرویس یا خدمت جدیدی است یا می‌خواهید محصول و خدمات فعلی خود را ارتقا دهید، بهتر است نسبت به آنها ارزیابی داشته باشید که به لحاظ فنی ارزیابی بازار نامیده می‌شود.

برای انجام این کار می‌توانید از موسسات متخصص در این زمینه کمک بگیرید، اما اگر به لحاظ مالی در وضعیت مطلوبی نیستید، می‌توانید خودتان کار ارزیابی را انجام دهید. در صورتی که می‌توانید از یک الگو یا نمونه اولیه برای ارزیابی خودتان استفاده کنید.

در غیر این صورت، می‌توانید توضیحات کاملی در مورد برنامه بیزینس خودتان، فواید و یا تفاوت‌های آن با سایر رقبا را شرح دهید. به خاطر داشته باشید نباید از افرادی استفاده کنید که طرفدار و دوستدار محصولات شما هستند و همواره نکات مثبت را می گویند.

شما باید به دنبال یک ارزیابی صادقانه باشید که بهترین نتیجه را برای موفقیت شما در بیزینس به همراه داشته باشد.

زمانی که فردی به شما می‌گوید فلان ویژگی محصول را دوست نداشته است یا از فلان ایده راضی نبوده است، این نکات را یادداشت و از آنها به خاطر ابراز نظرشان تشکر کنید.

پس از چند دوره ارزیابی بازار در گروه‌های متفاوت و مختلف، باید به الگوهایی که مورد توجه یا عدم توجه آنها بوده است دقت داشته باشید. این اطلاعات را به خاطر داشته باشید و بر اساس آنها تغیراتی در محصول خود ایجاد کنید. سپس در مورد محصول خود مجدداً ارزیابی داشته باشید.

به خاطر داشته باشید که هرگز نمی‌توانید کالایی ارائه کنید که توسط همه افراد پذیرفته شود. هدف شما بایداین باشد که کالا یا خدماتی را ارائه دهید که مورد توجه بخش عمده‌ای از بازار هدف شما قرار گیرد.

 

چگونه یک کسب و کار راه اندازی کنیم؟

 

3. برای بیزینس خودتان برنامه داشته باشید

گرچه این بخشِ جذاب شروع یک بیزینس به شمار می‌رود، اما گامی مهم در خلق یک بیزینس موفق خواهد بود. اساساً شما باید طرح بیزینس را به عنوان یک ساختار کلی بدانید. طرح بیزینس باید شامل فاکتورهای زیر شود:

  • خلاصه فعالیت‌های اجرایی: برنامه و طرح بیزینس باید محصول یا خدمات بیزینس و مشکلی را که قصد حل کردنش را دارید شامل شود.
  • ارزیابی بازار: در این مورد باید بازاری را که در آن فعالیت دارید، مورد توجه قرار دهید. از جمله این که آیا با یک بازار وسیع و گسترده مواجه خواهید شد و چگونه محصولات شما به بهترین نحو تقاضای مشتری را پاسخ خواهد داد؟
  • استراتژی‌های بازار: تصمیم دارید چگونه وارد بازار شوید، به آن نفوذ کنید و محصولات خود را به فروش برسانید.
  • برنامه‌های عملی: چگونه یک شرکت می‌تواند با گذشت هر روز دوام بیاورد؟ کارمندان کلیدی و مهم چه افرادی هستند و نقش‌های آن‌ها چیست؟ آیا برای نقش‌های کلیدی اهدافی را تعیین کرده‌اید؟

 

مقاله پیشنهادی: موفقیت برایان چسکی از ایده استارت آپ تا بیزینس Airbnb

 راه اندازی بیزینس

 

4. در مورد اجزای طرح کسب و کار خود تصمیم بگیرید

در اینجا شما گزینه‌های بسیاری دارید و در مورد آن‌ها می‌توانید با مشاور یا متخصص مالی مشورت کنید. در این صورت می‌توانید متوجه شوید کدام موارد مناسب شما خواهد بود، زیرا هر کدام مزایا و معایبی دارد.

5. نحوه تأمین سرمایه اولیه کسب و کار خود را بدانید

زمانی که شما طرح بیزینس خود را مشخص کردید، باید برآوردی نسبت به هزینه راه اندازی آن داشته باشید. این هزینه باید به قدری باشد که در طول یک سال بتوانید بیزینس خودتان را اداره کنید. چطور می‌توانید این مقدار سرمایه را تأمین کنید؟

  • خودتان این هزینه را تأمین کنید: در صورت ممکن، این روش آسان‌ترین راه خواهد بود. نیازی نیست به بانک یا سرمایه گذار مراجعه کنید. اما در واقع چنین امکانی برای همه افراد وجود نخواهد داشت. اما نگران نباشید زیرا می‌توانید از راه‌های دیگر نیز این مشکل را رفع کنید.

 

 راه اندازی  یک شرکت

 

  • برای تأمین مالی از خانواده یا دوستانتان کمک بگیرید: خانواده و دوستان شما در صورتی که درک درستی از دیدگاه و چشم انداز شما داشته باشند می‌توانند منبع خوب و مناسب مالی شما باشند. طرح بیزینس خود را با آنها در میان بگذارید. سپس کل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه را برای آنها شرح دهید. به طور مثال، طرح بیزینس را با یکی از دوستانتان در میان بگذارید. سپس چند روز بعد با او صحبتی داشته باشید. برای این فرد توضیح دهید که درصدی از سهم شرکت را در ازای مبلغی مشخص واگذار خواهید کرد. او نسبت به خرید چند سهم تمایل نشان خواهد داد؟ اگر او پاسخ منفی به شما داد از او تشکر کنید و خواهش کنید اگر کسی را می‌شناسد که نسبت به خرید سهم تمایل داشته باشد به شما معرفی کند.
  • برای تأمین مالی می‌توانید به بانک مراجعه کنید: با در دست داشتن ایده کسب و کار خود به بانک یا سرمایه گذار مراجعه کنید. در هر دو مورد باید اطلاعات کاملی را در مورد بیزینس خود ارائه کنید و بتوانید از آمار و ارقامی که ارائه می‌دهید، حمایت کنید. در طرح ارئه شده باید همه چیز واضح و روشن باشد و در صورت هر گونه سوال احتمالی از طرف بانک یا سرمایه گذار، پاسخ قانع کننده‌ای داشته باشید.

6. از دولت کمک مالی دریافت کنید

برخی از طرح‌های کسب و کار را می‌توان به واسطه دریافت کمک دولتی به پیش برد. دولت برای ایجاد برخی کسب و کارها منابعی را تأمین نموده است و شما می‌توانید با توجه به نوع بیزینس یا طرح کسب وکارتان از این نوع کمک‌ها بهره مند شوید.

 

چگونه یک شرکت راه اندازی کنیم؟

 

7. در راستای بیزینس خودتان تیم تشکیل دهید

آیا به خاطر دارید که در مراحل قبل عنوان شد که شما باید نقاط ضعف و قوت خودتان را بشناسید؟ در این قسمت می‌توانید شکاف و خلأ موجود را پر کنید. آیا از فروش و فروشندگی متنفر هستید؟ ایرادی ندارد. افرادی هستند که عاشق این نوع کار هستند.

آیا نسبت به حسابداری حس بدی دارید؟ موسساتی وجود دارند که این کار را برای شما انجام خواهند داد. در مورد بازاریابی چطور؟ می‌توانید این کار را برون سپاری کنید و به فردی بسپارید تا از خانه این کار را برای شما انجام دهد.

وظیفه شما این است که بر تمام جوانب سخت این بیزینس نظارت داشته باشید تا همه چیز به خوبی پیش رود و همان نتیجه مورد نظر شما حاصل گردد. اگر در هر یک از مراحل مشکلی پیش آمد این وظیفه شما است که به آن رسیدگی کنید و راه چاره‌ای پیدا کنید.

8. بیزینس و کسب و کارتان را بیمه کنید

مهم نیست اقدام به راه اندازی چه کسب و کاری می‌کنید، به هر حال به بیمه نیاز دارید. اگرچه افراد تمایلی به خرید بیمه نامه ندارند اما به هر حال اندکی سختی بهتر از اعلام ورشکستگی است.

در عصر حاضر یک لغزش و خطای کوچک می‌تواند منجر به ورشکستگی شود. بنابراین بهتر است به دنبال یک موسسه مورد اعتماد باشید.

 

چگونه در امازون فروشنده شویم؟

 

9. برند سازی خودتان را شروع کنید

آیا شنیدن نام کلینکس برای کسی تعجب برانگیز خواهد بود؟ به علت برند سازی همه افراد می‌دانند کلینکس برند یک دستمال کاغذی است. لازم نیست برند شما در حد این برند گسترده و سیع باشد، می‌توانید در حوزه مرتبط با خودتان این برندسازی را داشته باشید.

شروع یک بیزینس از صفر می‌تواند یکی از تجارب مثبت شما باشد. اما می‌دانید چه چیزی مهم‌تر و جذاب‌تر خواهد بود؟ داشتن بیزینس و کسب و کاری که با موفقیت اداره شود، سود آور باشد و منبع درآمد خوبی برای شما، کارمندان و خانواده‌تان به شمار رود.

اگر تمایل دارید در مدار پولدار شدن قرار بگیرید، به سراغ راه اندازی کسب و کار خودتان بروید.

 

شغل ایده‌آل شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب می‌کنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینس‌های آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغل‌های محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمی‌کند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کسب و کار بزرگ و پرسود آمازون، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس و دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت انگیز دوره آربی است.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/how-to-start-a-business
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط