افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

ویژگی های شخصیتی لازم برای خوداشتغالی

توضیحات کوتاه :
 اگر بخواهید یک کسب و کار خود اشتغالی راه بیندازید، حتماً باید به دقت شخصیت و سبک زندگی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که این نوع کار کردن مناسب شما هست یا خیر. نقاط ضعف و قوت شما چیست؟

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 2.4k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
ویژگی های شخصیتی لازم برای خوداشتغالی

 

خلاصه‌ای از مقاله: 
شروع یک کسب و کار یک راه جایگزین عالی برای بیکاری، کارمندی و کارهایی است که از آنها خوشتان نمی‌آید. خود اشتغالی در مقایسه با کار کردن برای دیگر افراد، چالشها و فرصتهای زیادی به همراه دارد، حتی برای افرادی که حرفه‌ای هستند و تجربه عمیق و گسترده در صنعت خود دارند.

 

آنچه در این مقاله می‌خوانید: 

 

چرا خود اشتغالی ؟ 

علیرغم نتیجه تحقیقاتی که نشان داده‌اند صاحبان کسب و کارهای امروزی به طور متوسط یازده سال و نیم تجربه در رشته خود دارند و بعد از این مدت کسب و کار خود را آغاز می‌کنند، تقریباً دو سوم کسب و کارهایی که کارمند دارند، تنها دو سال دوام می‌آورند و نیمی از آنها پس از پنج سال از بین می‌روند.

بنابراین اگر شما هم یخواهید یک کسب و کار خود اشتغالی راه بیندازید، حتماً باید به دقت شخصیت و سبک زندگی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که این نوع کار کردن مناسب شما است.

شما وقتی رییس خودتان هستید باید تصمیمات شخصی و حرفه‌ای زیادی را اتخاذ کنید. بنابراین باید از قبل با ویژگی‌های شخصیتی خود به طور کامل آشنا و از نقاط ضعف و قوت خود آگاه باشید. در این مقاله به ویژگی‌های شخصیتی مورد نیاز برای آغاز یک کسب و کار اشاره می‌کنیم.

 

مهارت های کارآفرینی و افزایش درآمد در شغل و حرفه شما

 

انعطاف پذیری لازمه شخصیت خود اشتغالی

اگر شما یک کسب و کار را شروع می‌کنید، دیگر یک شغل ثابت با وظایف کامل تعریف شده ندارید. کارآفرینان مسئولیت‌های مختلف زیادی در طول اولین سالهای کاری خود دارند و این کارهای مختلف و متنوع اغلب به دلیل یک اتفاق غیرمترقبه و پیش بینی نشده متوقف می‌شوند (به ویژه در مرحله استارتاپ).

هرچند کارمندان به وظایف ثابت و از قبل تعریف شده عادت دارند اما افراد خوداشتغال معمولاً این نوع از وظایف را تجربه نمی‌کنند. وقتی شما یک کسب و کار را شروع می‌کنید، زمانی که مشکلی رخ می‌دهد یا کاری به طور کامل انجام نمی‌شود، کسی نیست که مسئولیت را بر گردن او بیندازیم.

شما به عنوان صاحب کسب و کار، تنها کسی هستید که باید با تمامی مشکلاتی که در طول روز پیش می‌آیند سروکار داشته باشید و بقیه افراد برای حل کردن مشکلاتشان به شما مراجعه می‌کنند.

 

مقاله پیشنهادی: رازهای کاربردی و واقعی کارآفرین موفق چیست ؟ 

ویژگی های شخصیتی لازم برای خوداشتغالی

 

افراد خوداشتغال باید انگیزه درونی داشته باشند

زمانی که شما رییس خودتان هستید، تمامی مسئولیت‌ها برای انجام قدم‌های بعدی بر عهده شماست. بنابراین داشتن برنامه عملی و تعیین هدفهای مشخص نیز از جمله مسئولیت‌های مهم شما هستند.

هیچ کس قرار نیست که ملاقات‌های شما را برنامه‌ریزی کند و یا به شما یادآوری کند که چه کارهایی باید انجام شوند. برای بسیاری از افرادی که پس از مدتها زندگی کارمندی و داشتن شغل‌های عادی، تصمیم به آغاز یک کسب و کار می‌گیرند، داشتن کنترل و انگیزه درونی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها است.

انضباط فردی، انگیزه و اشتیاق همگی ویژگی‌های حیاتی برای داشتن یک کسب و کار موفق هستند. اولین سوالی که باید از خودتان بپرسید این نیست که چگونه بیزینس را شروع کنید بلکه این است که آیا اصلاً باید بیزینس را شروع کنید یا خیر.

 

مقاله پیشنهادی: اصولی که هر کارآفرین باید بداند 

 خوداشتغالی

 

به عنوان صاحب کسب و کار، باید فروشنده باشید

جدای از مشاغل مربوط به فروش، اکثر کارمندان به گونه‌ای آموزش ندیده‌اند که به دنبال موقعیت‌هایی برای جذب مشتری باشند. بسیاری از مشاغل بر تولید یک محصول یا ارائه یک سرویس تمرکز دارند و بخش فروش یا تیم مدیریتی بر جستجو برای مشتریان جدید و استراتژی‌های گسترش بیزینس تمرکز دارند. اگر شما یک کسب و کار جدید را شروع می‌کنید، باید خودتان تمامی کارهای فروش را انجام دهید.

این کارها ممکن است شامل یک سفارش کوچک از سوی یک مشتری باشد یا یک فرصت بزرگ مانند فروش محصولات به یک فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ. برای بهره بردن از هر دو فرصت، شما باید همیشه همه جوانب و فرصتها را بررسی کنید و به گونه‌ای عمل کنید که تمامی فرصتها را به فروش تبدیل کنید.

 

مقاله پیشنهادی: استراتژی های موثر بازاریابی برای افزایش فروش

ویژگی های لازم برای خوداشتغالی

 

آینده نگری لازمه خود اشتغالی

اگر می‌خواهید یک بیزینس را شروع کنید، باید در حوزه تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت مهارت بسیار بالایی کسب کنید. یکی از اولین کارهایی که باید انجام دهید این است که طرح کسب و کار ایجاد کنید. اما وقتی کسب و کار شما اجرایی شد، به احتمال زیاد به این نتیجه خواهید رسید که این استراتژی اولیه باید تغییر کند. با تعیین اهداف اطمینان حاصل می‌کنید که بیزینس شما به اهداف اولیه خود پایبند خواهد ماند حتی اگر در برخی مواقع کارهایی که انجام می‌دهید در راستای آن اهداف نباشد.

ثبات عمل در کسب و کار

آغاز یک کسب و کار نیاز به انرژی فراوان دارد و برای اینکه بتوانید کسب و کار را بیشتر از پنج سال نگه دارید، باید ثبات عمل و تمرکز داشته باشید. شما نمی‌توانید استراتژی "هرچه پیش آید خوش آید" را دنبال کنید. مشتریان شما باید همیشه و به طور ثابت مشاهده کنند که شما تمامی منابع، ظرفیت‌ها و توجه خود را به برآورده کردن نیازهای آنها اختصاص داده‌اید.

صاحبان کسب و کار باید ریسک پذیر باشند

بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک، احساس می‌کنند که برای چالش‌های پیش رو تنها تا حدودی آمادگی دارند. به عنوان یک صاحب کسب و کار، هیچ تضمینی نیست که محصولات یا خدماتی که شما ارائه می‌دهید شش ماه دیگر همچنان مورد تقاضا باشند یا اینکه کارمندان شما همچنان در سر کار حاضر شوند یا اینکه مشتریان صورتحسابهای خود را سروقت پرداخت کنند.

 

 

حتی اگر شما یک مشتری بزرگ داشته باشید، که به طور منظم از بیزینس شما خرید می‌کند و از کار شما هم بسیار راضی است، ممکن است به هر دلیلی و بدون اطلاع قبلی از کار کردن با شما منصرف شود. درآمد و فروش ممکن است ماه به ماه دچار نوسان‌های شدید شود و برای فردی که به دریافت حقوق ثابت عادت دارد، این عدم قطعیت در خوداشتغالی می‌تواند چالش برانگیز باشد.

بنابراین پیش از اینکه به دلیل جذابیت‌های خود اشتغالی مانند رهایی از زندگی کارمندی و رییس خود بودن، سریعاً تصمیم بگیرید که کار خود را رها کنید و بیزینس خودتان را راه اندازی کنید، حتماً با تفکر عمیق و طولانی در مورد ویژگی‌های شخصیتی خود، مشخص کنید که آیا برای کارآفرینی ساخته شده‌اید یا خیر. اما خبر خوب این است که شما می‌توانید شخصیت کارآفرین را در درون خود بسازید. در واقع هیچ کسی به صورت یک کارآفرین متولد نشده است. شما نیز با کار کردن روی ویژگی‌های شخصیتی خود می‌توانید شخصیت کارآفرین را در خودتان پرورش دهید.

 

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر بیزینس آنلاین آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/self-employment-personality-traits
برچسب ها
کسب درآمد
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط