خبر خوش ، سرویس جدید همکاری و سرمایه گذاری در بیزینس آمازون از هر کجای دنیا مشاوره رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

رازهای موفقیت بیل گیتس برای کارآفرین ها( بخش دوم)

توضیحات کوتاه :
بیل گیتس یکی از ثروتمندترین افراد جهان است که با تأسیس شرکت مایکروسافت توانست به ثروت عظیم فعلی خود دست پیدا کند. علاوه بر توسعه کسب و کار در زمینه کارهای خیرخواهانه نیز بسیار فعال می‌باشد.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 1.1k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
رازهای موفقیت بیل گیتس برای کارآفرین ها( بخش دوم)

 

 

جهت مشاهده کامل ویدئو و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید

 

خلاصه ای از مقاله

در این مقاله بخش دوم مصاحبه بیل گیتس را با نیلای پتل می خوانید. در این بخش بیل گیتس به رازهای موفقیت خود و هشدارهایی در خصوص ارزهای دیجیتالی پرداخته است.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

راه های موفقیت از نظر بیل گیتس

بیل گیتس یکی از ثروتمندترین افراد جهان است که با تاسیس شرکت مایکروسافت توانست به ثروت عظیم فعلی خود دست پیدا کند. او علاوه بر کارهایی که در زمینه توسعه کسب و کار خود انجام می‌دهد، در زمینه کارهای خیرخواهانه نیز بسیار فعال می‌باشد. شما می‌توانید متن مصاحبه او را در ادامه این مقاله مطالعه نمایید.

 

افزایش درآمد با مدیریت کسب و کار

 

پیش بینی بیل گیتس در مورد آینده

نیلای پتل: «بسیاری از کارهای انسان دوستانه وجود دارد که می‌توان آنها را با دولت‌ها انجام داد و تاثیر آنها بسیار بیشتر از اعانه دادن است. مقیاس دولت در مقایسه با سازمان‌های خیریه بسیار عظیم است. سازمان‌های خیریه باید کارهای ریسکی و متنوعی را انجام دهند که دولت یا بازار نمی‌توانند انجام دهند و این سازمان‌ها در کارهایی مانند تحقیق و توسعه و برنامه‌های آزمایشی عملکردی منحصر به فرد دارند.»
شاید رویای گیتس درمورد سیستم‌های بانکی و مالی از همه ایده آل‌تر باشد. او عقیده دارد که پرداخت‌های موبایلی و تراکنش‌های کوچک باعث می‌شوند که کشورهای فقیر دسترسی بیشتری به نهادهای مالی و سیستم‌های اعتباری داشته باشند. حتی اگر مسائلی مانند قوانین و محدودیت‌های فناوری به طور کامل حل نشوند.
بیل گیتس: «بخشی از این موضوع به هزینه‌های ثابت خودپردازها برمی‌گردد. به این معنا که تراکنش‌های کوچک در سیستم‌های قدیمی باعث هدر رفتن پول می‌شوند و نیازمند به کار فیزیکی و کاغذبازی زیادی می‌باشند. در قلمرو جدید دیجیتال، ما چیزی معادل کارت‌های دبیت ساختیم که همان گوشی موبایل است. برخی کشورها در این زمینه پیشرو بوده‌اند. مثل کنیا با سیستم M-Pesa یا در بنگلادش Bkcash که جدیدتر نیز می‌باشد اما به سرعت در حال گسترش است.

در این سیستم‌ها شما می‌توانید تراکنش‌های حتی به میزان 50 سنت را نیز داشته باشید که کارمزد کمتر از دو درصد دارند و خیلی به صرفه‌تر است که کارهای بانکی را حتی در فقیرترین کشورها، نه با شعب بانکی و خودپرداز بلکه با گوشی موبایل انجام داد. به همین دلیل برای مثال یک کشاورز می‌گوید که من محصول خود را می‌فروشم. سپس می‌توانم برای سال بعد بذر و کود ذخیره کنم یا بچه های من به مدرسه می‌روند و من با پس انداز کردن برای آنها این کار را انجام می‌دهم. تمام این کارها از طریق همین زیرساخت‌های دیجیتال قابل انجام خواهد بود.»

 

موفقیت در کسب و کار

 

نیلای پتل: «این زیرساخت دیجیتال در واقع حوزه تخصصی شما است و این خیلی عالی می‌باشد و جریان نقدینگی تراکنش‌ها و سرمایه‌ها که به جای دامداری‌ها به گوشی‌های موبایل انتقال داده می‌شوند مسلماً قابل درک است. اما یک جنبه دیگر آن این است که شما قدرت زیادی را به فروشندگان تکنولوژی می‌دهید که در بازاری کار می‌کنند که کشورهای فقیر ممکن است قدرت کافی برای خارج شدن از آن پلتفرم یا انتخاب یک مسیر دیگر را ندارند. یا اینکه کلاً نتوانند کارایی را انجام دهند که مشتریان عادی و بازارهای فناوری معمولی آن‌ها را انجام می‌دهند. شما می‌خواهید که بهترین محصولات فناوری برنده شوند یا آنهایی که بهترین فایده را به مصرف کننده می‌رسانند؟ چرا که این فروشنده‌ها زودتر دسترسی پیدا کرده و مردم را مجبور می‌کنند که به سمت آنها بروند.»

بیل گیتس: «به نکته خیلی خوبی اشاره کردید. ما نیاز به یک نوع سرویس خدماتی نیاز داریم که به شما اجازه دهد تا زمانی که می‌خواهید از مغازه خرید کنید، بتوانید پول را انتقال دهید، حتی اگر بانک‌های شما متفاوت باشند. یا اینکه برای مثال فامیل شما در روستا از یک بانک دیگر استفاده می‌کند یا حتی خود شما بخواهید بانک خود را تغییر دهید. بنابراین تلاش ما برای استفاده از این سیستم بانکی در گوشی همراه این است که مطمئن شویم که سیستم قانونی، اقدامات امنیتی مناسب را انجام داده است که شامل سیستم انتقال پولی با کارمزدهای بسیار پایین است و بانک‌های با مجوز، را ملزم می‌کند تا به این سیستم متصل شوند. مثل این می‌ماند که اپراتور موبایل خودتان را تغییر دهید، بدون اینکه شماره تلفن شما تغییر کند. به همین دلیل بنیاد ما در حال کار کردن با این قانونگذارها می‌باشد و از کشورهای مختلف الگو می‌گیرد تا بتوانیم به بهترین شکل به کشورهای فقیر کمک کنیم.»

 

مقاله پیشنهادی: تغییر جهان با نو آوری های بیل گیتس

 کارآفرین های موفق

 

هشدار بیل گیتس درباره بیت کوین و ارزهای دیجیتال

+ «اجازه دهید این سوال را بپرسم. چرا که یک جواب دیگر برای این مسئله وجود دارد. شما به زیرساخت‌های قانونی و همکاری بانک‌ها تکیه دارید. اما بسیاری از سرمایه گذاران و کارشناسان وجود دارند که می‌گویند پاسخ به این سؤال بیت کوین است. نظر شما در مورد بیت کوین به عنوان راه حلی برای این مشکل چیست؟»

- «به دلیل ناپایدار بودن بیت کوین و اینکه نمی‌توان مطمئن بود که بیت کوین منجر به ضرر شما نمی‌شود، فکر نمی‌کنم بتوان گفت که کشورهای فقیر آماده کار با بیت کوین و بالا و پایین شدن ارزش آن می‌باشند. یا اینکه یک شخص بگوید که من پیش‌تر در Mountain Talks بودم و حالا در بیت کوین می‌باشم. فناوری پایه نشان می‌دهد که فناوری دیجیتال می‌تواند این کارها را به صورت ارزان انجام دهد و کارمزدهای زیادی که در طول زمان ایجاد شده‌اند حتی برای تراکنش‌های کوچک هم دیگر قابل اِعمال نمی‌باشند.

اما اینکه مطمئن بشویم این سیستم نسبت به کلاهبرداری ایمن است یا برای مثال اگر پول را به صورت اشتباهی به حساب فرد دیگری بریزیم می‌توانیم آن را بازگردیم یا تراز مالی شما آن چیزی نیست که انتظار داشته‌اید. به همین دلیل، من عقیده دارم که کشورهای فقیر نباید مثل کشورهای پیشرفته عمل کنند و اینکه دولت‌ها برای اکثر تراکنش‌ها منبع می‌خواهند و معلوم نیست که این پول از کجا آمده است. آیا این پول قاچاق است یا مربوط به فعالیت‌های تروریستی می‌باشد یا اینکه آیا به آن مالیات تعلق می‌گیرد یا نه.

بنابراین بین سیستم‌های بانکی مثل اعتباری و دبیت که مشخص است پول آنها از کجا آمده است و در سیستم‌های کاملاً گمنام تضاد وجود دارد. بنابراین من سیستمی که می‌تواند حمایت دولت را برایمان داشته باشد را سیستمی می‌دانم که منبع پول در آن مشخص باشد و ما می‌توانیم ببینیم که تراکنش توسط چه کسی انجام شده است.»

 

رازهای موفقیت بیل گیتس

 

بیل گیتس و تکنولوژی آموزشی

گیتس همچنین عقیده دارد که آموزش در کشورهای در حال توسعه با رشد زیادی همراه بوده است و ابزارهای آموزشی آنلاین کمک زیادی کرده است تا دانش آموزان با معلمان در سراسر دنیا ارتباط داشته باشند.
-: «ما هنوز به نقطه‌ای نرسیده‌ایم که بهترین معلمان جهان در دسترس دانش آموز باشند تا بتوانند مشکل یادگیری آنها را تشخیص دهند و نحوه درست یادگیری را به آنها بگویند و تمام منابع در اختیار آنها باشند و معلم، دوست و والدین همه با یکدیگر مرتبط باشند و بدانند که مشکل چیست و بتوانند به او مشاره بدهند. پانزده سال پیش مردم را مقابل دوربین قرار می‌دادیم و در اینترنت به دنیا نشان داده و می‌گفتیم آیا به نظر شما این راه حل نمی‌باشد؟ اما الآن بنیادهایی مثل آکادمی خان می‌گویند که بخش تدریس درست است اما بخش تعاملی و دسترسی به مربی همچنان مشکلی پابرجا است و اینکه ایراد کار کجا است و اصلاً اینکه چرا باید چنین دانشی را جمع آوری کنیم، خودش یک داستان جدا می‌باشد.

بنابراین دیدگاه اینکه در 20 سال آینده چنین منابع درسی بسیار بهتر شوند، حتی اگر الآن بهترین باشند و در آینده از طریق موبایل و تبلت در دسترس باشند باز هم جایگزین رابطه رو در رو و اجتماعی با معلم نمی‌شوند. به هر حال نقش عظیمی در پیشرفت درسی و چیره شدن به هر نوع مشکل درسی را دارد.»

 

بیل گیتس

 

+: «احتمالاً شما معروف‌ترین دانش آموز با انگیزه تاریخ هستید و یکی از سیستم‌هایی که شما به آن دسترسی داشته‌اید و این کودکان کشورهای فقیر به آن دسترسی ندارند سیستم‌های بازی است که می‌توانستید در آن‌ها کدنویسی کنید. در 15 سال آینده که برنامه نویسی و هک کردن یکی از آن مهارت‌های آینده به شمار می‌روند و تفاوتی هم نمی کند که روی تلفن همراه این کار را انجام دهید یا گوشی موبایل اپل یا مایکروسافت. این سیستم‌ها بسته هستند و کسی نمی‌تواند وارد آن بشود. به نظر شما هکرهای آینده چگونه می‌توانند با این سیستم‌هایی که نمی‌شود وارد آن‌ها شد فعالیت کنند؟»

 

رازهای موفقیت


-: «درست است. به نظر من این سیستم‌ها آنگونه که باید و شاید امروز در دسترس نمی‌باشند. اما به نظرم باید وجود داشته باشند. حتی در مواردی مثل سیستم ios که بتوانید کدهای قراردادی داشته باشید. باید بشود به مردم اجازه داد که کمی شیطنت کنند. بنابراین اولویت باید این باشه که به مردم اجازه دهیم کدنویسی کنند. من خودم حامی شرکت code.org هستم و به نظر من در حال انجام دادن کارهای خیلی خوبی هستند.

مثل معرفی دختران کدنویس یا برگزاری روز کدنویسی. آن‌ها کارهای مفید زیادی انجام می‌دهند. چرا که ما در کشورهای فقیر به مهارت‌های پایه مثل خواندن و نوشتن پرداخته‌ایم. در 15 سال آینده در این کشورهای فقیر بیشتر انرژی صرف مهارت‌های اساسی می‌شود. اگر کسی بخواهد در این زمینه پیشقدم شود، من از او حمایت می‌کنم اما تمرکز ما بیشتر روی مهارت‌های اساسی است.»

 

چگونه در آمازون فروشنده شویم

 

نامه سالانه بیل گیتس و همسر او

+: «بسیار خوب. اکنون بپردازیم به نامه سالانه شما که در مورد نابرابری سیستمیک در آموزش می‌باشد. به ویژه در دنیای پیشرفته و به ویژه در مورد دختران. شما فقط تأیید می‌کنید که این مسئله وجود دارد و ابزارهایی دارید که زنان باانگیزه باید از آنها استفاده کنند. اما چه راه حلی برای نابرابری سیستمی دارید؟»

-: «اگر به آمار ثبت نام در مدارس ابتدایی و دبیرستان در 15 سال گذشته و الآن نگاه کنید کشورهای مختلف شاهد پیشرفت زیادی در این زمینه بوده‌اند. اینکه والدین نباید دختران را در خانه نگه دارند و باید آنها را به مدرسه بفرستند الآن برای دوره ابتدایی عموماً پذیرفته شده است و باید همین کار را برای دوره دبیرستان هم انجام دهیم. الآن در آمریکا، در رشته‌هایی مثل رشته‌های مدیریت و پزشکی نسبت زنان از مردان بیشتر است اما در علوم پایه و به ویژه در مقطع دکترا هنوز این عدم برابری میان زن و مرد وجود دارد. این یه مساله فرهنگی است و هر کشوری برای خود روش‌هایی را دارد که ذهنیت والدین را درباره سرمایه گذاری روی پسران و دختران تعیین می کند و اینکه هر دو از ارزش و اهمیت برابری برخوردار هستند.»
با بیل گیتس مصاحبه‌های بیشتری انجام می دهیم و به دیدگاهش در مورد تغییرات آینده می‌پردازیم.

دوست خوبم تلاش ما بر این است نقشی در موفقیت تو داشته باشیم. اگر شما دوست عزیز مشتاق یادگیری فروشندگی آنلاین در سایت آمازون هستید می‌توانید با مطالعه مطالبی که در صفحه دوره آربی ارائه شده است، مسیر درستی را انتخاب کنید. آموزش های دوره آربی شما را از صفر تا صد با نحوه فروش در آمازون آشنا می‌کند.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/bill-gates-secrets-of-succsess-for-entrepreneurs-part2
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط