افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

موفقیت جف بزوس با آمازون

توضیحات کوتاه :
در این مقاله می‌خواهیم درباره یکی از مشهورترین و ثروتمندترین انسان‌های روی زمین یعنی جف بیزوس، مؤسس شرکت عظیم آمازون صحبت کرده و چگونگی دستیابی به موفقیت او را مورد بررسی قرار دهیم.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.8k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 1 دقیقه
موفقیت جف بزوس با آمازون

جف بیزوس و ثروت سرشار او

در این مقاله می‌خواهیم درباره یکی از مشهورترین و ثروتمندترین انسان‌های روی زمین یعنی جف بیزوس، مؤسس شرکت عظیم آمازون صحبت کنیم. این شرکت فعالیت خود را در سطح کوچکی شروع کرد و اکنون ثروت او به مرز 3/150 میلیارد دلار رسیده است و هیچ نشانه‌ای از کاهش آن در آینده دیده نمی‌شود. شاید از خود بپرسید جف بیزوس چگونه به این ثروت میلیاردی رسیده است یا آن را برای چه منظوری خرج خواهد کرد. در این مقاله اطلاعاتی در این زمینه به شما خواهیم داد.

 

پولدار شدن و کسب درآمد از وبسایت آمازون

 

1. دارایی خالص جف بیزوس

براساس آمار منتشر شده از طرف نشریه تجاری فوربز، ثروت جف بیزوس، حدود 3/150 میلیارد دلار برآورد می‌شود. جف بیزوس به جز آمازون، فعالیت‌های اقتصادی دیگری را هم دنبال می‌کند که همین به افزایش دارایی خالص او کمک کرده است. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به شرکت هوافضای Blue Origin و نشریه واشنگتن پست اشاره کرد.

2. دستمزد جف بیزوس

اگرچه جف بیزوس، هر سال میلیاردها دلار درآمد کسب می‌کند اما پایه حقوق او طبق گزارش نشریه Time ناچیز و حدود 81000 دلار است. با این حال، سال گذشته جف بیزوس، ثروت خالص خود را به حدود 40 میلیارد دلار رساند، به این ترتیب مجموع دارایی او به حدود 150 میلیارد دلار رسید. جف بیزوس،  16 درصد سهام بازار آنلاین آمازون را در اختیار دارد و بخش عمده درآمد او نیز از همین راه تأمین می‌شود. از سال 1998، بیزوس در صدر فهرست 400 ثروتمند آمریکا قرار دارد. این فهرست از سوی نشریه فوربز منتشر می‌شود. او همچنین سال 2018، نفر اول فهرست میلیاردرهای جهان قرار گرفت. این فهرست نیز توسط فوربز ارائه می‌شود.

 

موفقیت جف بزوس با آمازون

 

شغل جف بیزوس قبل از راه اندازی آمازون

جف بیزوس، سال 1986 در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه پرینستون فارغ التحصیل شد و به استخدام استارتاپ مخابراتی Fitel درآمد. وی همچنین در شرکت‌های مختلف وال استریت از جمله Bankers Trust و D.E. Shaw کار کرده است. با این حال سال 1994 بود که بیزوس تصمیم گرفت از شغل خود استعفا دهد و کار فروش آنلاین کتاب را در گاراژ منزلش شروع کند. بر اساس گزارش شبکه CNBC، بیزوس ظاهراً تلاش کرد تا نظر مساعد شرکت D.E. Shaw را برای عملی کردن ایده‌اش جلب کند اما وقتی شرکت تمایلی به انجام این کار نشان نداد، جف بیزوس از کار خود در آنجا استعفا داد. سال 1997، سهام اولیه شرکت آمازون به بازار عرضه شد و آمازون توانست از همه رقبای خود پیشی بگیرد. سال 2006، آمازون سرویس Instant Video خود را راه اندازی کرد که بعدها به نام Amazon Instant Video مشهور شد. سال بعد از آن، بیزوس از سخت افزار کتاب خوان Kindle رونمایی کرد و در شرکت هوافضای Blue Origin نیز سرمایه گذاری کرد.

بیزوس همیشه به دنبال سرمایه گذاری در بخش‌های جدید بود. او در سال 2013، مبلغ 250 میلیون دلار را صرف خرید نشریه واشنگتن پست کرد. این نشریه و انتشارات وابسته به آن سال‌ها در مالکیت خانواده گراهام بود. جف بیزوس سال 2014 درباره این اقدام خود به نشریه Business Insider می‌گوید: «من تا آن زمان هیچ نوع تخصصی درباره بیزینس چاپ روزنامه نداشتم و اطلاعاتم بیشتر در حوزه اینترنت بود. این موضوع و در کنار آن امکانات مالی موجود، من را به خرید نشریه واشنگتن پست ترغیب کرد». با وجود عدم تخصص در صنعت چاپ، او تلاش کرده است تا این نشریه را با شرایط عصر دیجیتال تطبیق دهد.

 

موفقیت جف بزوس با آمازون

 

آمازون پرایم

با این همه، شاید یکی از هوشمندانه‌ترین اقدامات جف بیزوس را بتوان ایجاد سرویس Amazon Prime دانست. همانطور که حتماً می‌دانید، هدف بیزوس از راه اندازی این سرویس، کاهش هزینه‌های ارسال کالا و خرید سریعتر در سایت است. بیزوس طی نامه سالانه‌ای که سال 2016 به سرمایه گذاران شرکت خود فرستاد، گفت: «Amazon Prime از چنان ارزش بالایی برخوردار است که هرکسی در آن عضو نشود، بی‌مسئولیت تلقی خواهد شد». دلیل عمده این مساله سرویس Prime Video است که در سال 2006 راه اندازی شد. طبق برآورد نشریه فوربز، از آن زمان تا سال 2020، تعداد اعضای Amazon Prime به رقم 164 میلیون خواهد رسید و مبلغ حاصل از آن تا حدود 110 میلیون دلار افزایش خواهد یافت. به این ترتیب تا سال 2020، هجده میلیارد دلار به درآمد آمازون اضافه خواهد شد. همچنین طبق نامه سالانه جف بیزوس به سهامداران آمازون، دستیار خانگی آمازون، به نام Alexa همچنان یکی از پرفروش‌ترین اقلام در کل آمازون است. با این حال درآمد آمازون بیشتر از سرویس Prime است به نحوی که جف بیزوس به دنبال افزودن شبکه‌های مختلف CBS به دارایی خود و استخدام چند نفر از برندگان جایزه Golden Globe است.

جف بیزوس و کارمندانش

طبق گزارشات روزنامه USA Today، جف بیزوس در سال 2018 هر 9 ثانیه به اندازه درآمد متوسط یکی از کارکنانش درآمد کسب می‌کند. شاید این موضوع از دید عمومی کمی غیر معمول به نظر برسد. در حقیقت طبق اعلام کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، متوسط دستمزد 566000 کارمند آمازون در سراسر دنیا، 28446 دلار بوده است.

جف بیزوس ثروت خود را  چگونه خرج می‌کند؟

این میلیاردر بزرگ، به چنان ثروتی دست یافته است که نمی‌داند آن را چگونه خرج کند. طبق مطالب Business Insider او سال گذشته تنها در یک روز 107 میلیون دلار به دست آورد. حال شاید بپرسید که او واقعاً ثروت خود را صرف چه کاری خواهد کرد. ظاهراً سفر به فضا یکی از حوزه‌هایی است که جف بیزوس قصد دارد ثروت خود را در آینده صرف آن کند. طبق گزارشات، جف بیزوس هر سال، مبلغ 1 میلیارد دلار از ثروت آمازون را صرف تأمین مخارج شرکت Blue Origin خواهد کرد. این شرکت، در حال فراهم کردن مقدمات سفر و زندگی انسان به فضا است. جف بیزوس در این باره به ماتیاس دافنر، مدیرعامل روزنامه Axel Springer، می‌گوید: «من خیلی خوش‌بختم که این هدف و مأموریت را برای شرکت Blue Origin در پیش گرفته‌ام. به نظرم این کار در دراز مدت، مزایای زیادی برای تمدن بشری خواهد داشت».
جف بیزوس مدیرعامل آمازون که یکی از بزرگترین شرکت‌های جهان است، به خاطر فشارهایی که برای اداره کردن این شرکت تحمل می‌کند، به استراحت نیز احتیاج دارد. به گفته نشریه Business Insider او اخیراً برای گذراندن تعطیلات همراه خانواده به نروژ رفته است. او در کنار مخارجی که صرف مسافرت خود کرده است، قصد بازسازی یک کاخ 23 میلیون دلاری نزدیک به دفتر روزنامه خود در واشنگتن دی‌سی را دارد. این کاخ که مساحت آن بیش از 24000 مترمربع است، قبلاً موزه نساجی بوده است. با این حال، بیزوس علاوه بر مخارج سنگین شخصی خود، در امور خیرخواهانه نیز مشارکت داشته است و به دنبال راه‌هایی برای خرج ثروت خود در راه‌های عام المنفعه است.

 

موفقیت جف بزوس با آمازون

 

مشارکت جف بیزوس در امور خیرخواهانه

طبق گزارش فوربز، این میلیاردر بزرگ در سال 2018، حدود 33 میلیون از ثروت خود را به The Dream. US بخشیده است. این سازمان در زمینه اعطای کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان مهاجر فاقد مدارک قانونی در ایالات متحده فعالیت می‌کند. به علاوه، بیزوس 1 میلیارد به افراد بی‌خانمان و خیریه کارمندان Mary’s Place در سیاتل اهدا کرده است. همچنین طبق اعلام روزنامه نیویورک تایمز، جف بیزوس مبلغ 15 میلیون دلار به دانشگاه پرینستون، اهدا کرده است. همچنین 35 میلیون دلار به مرکز پژوهش‌های سرطان Fred Hutchinson بخشیده است که بیشترین مبلغ کمک دریافتی این مرکز بوده است. بیزوس در ماه ژوئن اخیر اعلام کرده است که دو کار خیرخواهانه در پیش دارد که تا پایان تابستان آن را اعلام خواهد کرد. جف بیزوس به تازگی عنوان تنها میلیاردری در دنیا را دارد که ثروت او بیش از 100 میلیارد دلار است. کسب این سطح از درآمد بیشتر نتیجه موفقیت او در رویداد جمعه سیاه است. درآمد او در این روز 4/2 میلیارد دلار بود.

 

چگونه با فروش در آمازون کسب درامد داشته باشیم؟

 

در این مقاله با مطالب جالبی درباره ثروت و دارایی جف بیزوس و نحوه صرف آن توسط او آشنا شدیم. اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره نحوه فروش در آمازون هستید می‌توانید در دوره‌ آربی سایت عزت خواه دات کام شرکت کنید. در این دوره، از صفر تا صد فروشندگی در آمازون به شما آموزش داده می‌شود. مطالب آربی به زبان فارسی و توسط آقای حسین عزت خواه تهیه شده است.

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/amazon-and-jeff-bezos-success
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط