افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

آثار مخرب انجام دادن کارها در دقایق پایانی | عزت خواه دات کام

توضیحات کوتاه :
یکی از عادت‌های بد اکثر افراد انجام دادن کارها در دقیقه نود است. در این شرایط شما نه تنها نمی‌توانید کار مورد نظر را در زمان تعیین شده انجام دهید، بلکه دائماً با استرس هم رو به رو خواهید بود.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 1.3k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
آثار مخرب انجام دادن کارها در دقایق پایانی | عزت خواه دات کام

 

خلاصه ای از مقاله

وقتی کارها را عقب می‌اندازید و در این شرایط دست به تصمیم گیری می‌زنید، مطمئناً انتخاب درست و منطقی نخواهید داشت، زیرا با معیارهایی دست به این تصمیم‌ها می‌زنید که در حالت عادی یعنی وقتی کارها را به موقع انجام می‌دهید همخوانی ندارد. در این مقاله پیامدهای منفی انجام کارها در دقیقه 90  می پردازیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

انجام دادن کارها در دقیقه نود چه عواقبی دارد؟

یکی از عادت‌های بدی که در بیشتر افراد دیده می‌شود، به تأخیر انداختن کارها است. در این شرایط شما نه تنها نمی‌توانید کار مورد نظر را در زمان تعیین شده انجام دهید، بلکه دائماً با استرس و اضطراب هم رو به رو خواهید بود. در این مقاله، قصد داریم شما را با پیامدهای نامطلوب انجام دادن کارها در دقیقه نود آشنا کنیم.

 

چگونه می توان کسب و کار را مدیریت کرد؟

 

1. زمان با ارزش خود را از دست می‌دهید

چه مقدار از وقت خود را صرف به تأخیر انداختن کارها می‌کنید؟ شاید جواب دادن به این سؤال آسان نباشد، اما در هر حال می‌توانید تا اندازه‌ای آن را تصور کنید. نکته ناخوشایند در مورد پشت گوش انداختن کارها لحظه‌ای است که متوجه می‌شوید دو، پنچ یا ده سال گذشته و هیچ چیز تغییر نکرده است. این جا است که از خودتان می‌پرسید: «این همه زمان چه شد؟» این موضوع واقعاً درد آور است، چون نمی‌توانید زمان را به عقب بازگردانید و جز پشیمانی و حسرت خوردن کار دیگری از دستتان بر نمی‌آید. هیچ موضوعی بدتر از احساس ناامیدی و پی بردن به این که شرایط می‌توانست بهتر از این باشد، نیست. در حالی که اگر اولین قدم را برای انجام آن کار بر می‌داشتید، آن اتفاق نمی‌افتاد.

2. فرصت‌های ناب زندگی را از دست می‌دهید

تا به حال چند بار پیش آمده است که به خاطر از دست دادن فرصت‌ها احساس پشیمانی کنید؟ چه بسا آن فرصت می‌توانست زندگی‌تان را برای همیشه متحول کند، اما شما آن را نادیده گرفتید. بعضی از موقعیت‌ها فقط یک بار در زندگی پیش می‌آیند و بنابراین نمی‌توانید تضمین کنید که دوباره اتفاق خواهند افتاد. فرصت‌ها در واقع همان موقعیتی هستند که دنیا می‌خواهد بیشتر به شما ببخشد، پس از این به بعد مواظب باشید آنها را از دست ندهید.

 

عقب انداختن کارها

 

3. نمی‌توانید به هدف خود برسید

شاید برای شما هم پیش آمده است که وقتی رویای رسیدن به هدفی را در ذهن خود تجسم می‌کنید یا به دنبال ایجاد تغییری در زندگی‌تان هستید، نیرویی قوی از درون شما را وادار می‌کند که انجام آن را به تأخیر بیندازید. در این شرایط اگرچه میل بالایی برای تغییر دارید، اما ظاهراً نمی‌توانید اولین قدم را محکم بردارید. این وضعیت واقعاً سردرگم کننده است.

احتمالاً با خودتان فکر کنید: «چرا انجام کاری که تا این حد مشتاق آن بودم سخت است؟» شاید فقط خودتان بتوانید به این سؤال پاسخ دهید و مجبور هستید در برابر عوامل وسوسه کننده مقاومت کنید. ما برای بهتر کردن زندگی خود اهدافی را تعیین می‌کنیم. بنابراین اگر به خاطر عادت انجام دادن کارها در آخرین زمان به آنها نرسیم، احتمال دست یابی به زندگی بهتر را برای خود دشوارتر خواهیم کرد. به همین خاطر لازم است ریشه و دلیل به تأخیر انداختن کارها را هر چه زودتر پیدا کنید.

 

به تعویق انداختن کارها

 

4. موقعیت شغلی شما به خطر خواهد افتاد

روش کار کردن شما تأثیر مستقیمی بر عملکرد و دستاورهایتان خواهد داشت. شاید پشت گوش انداختن کارها باعث شود که نتوانید کارها را در موعد مقرر تحویل دهید یا به اهداف ماهانه خود دست یابید. این موضوع در نهایت چه پیامدی بر کار شما خواهد داشت؟ یک نتیجه بد آن این است که نمی‌توانید ترفیع بگیرید یا از آن بدتر ممکن است حتی کار خود را از دست بدهید. شاید بتوانید مدتی کارهای خود را به تعویق بیندازید، اما شک نکنید که وقتی این عادت طولانی مدت شود، حرفه شما مطمئناً به خطر خواهد افتاد. پس بی‌جهت عملکرد خود را پایین نیاورید.

 

انجام کارها در دقیقه نود

 

5. عزت نفس خود شما کاهش خواهد یافت

گاهی اوقات یکی از دلایلی که کاری را به تعویق می‌اندازیم، عزت نفس پایین است، این در حالی است که به تأخیر انداختن کارها بیشتر باعث کاهش عزت نفس شما خواهد شد. کم کم در مورد خودتان دچار شک می‌شوید و خودتان هم نمی‌دانید عیب کار از کجا است. به همین خاطر گاه و بیگاه از خودتان می‌پرسید «چرا نمی‌توانم این کار را انجام دهم؟» پایین بودن سطح عزت نفس به اشکال مختلفی زندگی ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از جمله این که خودمان را کنار می‌کشیم، دست کم می‌گیریم و در نهایت دست به خود تخریبی می‌زنیم. پشت گوش انداختن کارها اعتماد به نفس را آهسته آهسته از بین می‌برد. اگر این موضوع در مورد شما صدق می‌کند، به جای این که دائماً با خودتان فکر کنید که باید بتوانید از عهده فلان کار بربیایید، سعی کنید عزت نفس‌تان را هر چه بیشتر تقویت کنید، در غیر این صورت خودتان را وادار به کاری می‌کنید که هنوز برای انجام آن آمادگی کسب نکرده‌اید.

 

پیامدهای منفی دقیقه نودی بودن

 

6. تصمیمات اشتباه در زندگی می‌گیرید

وقتی کارها را عقب می‌اندازید و در این شرایط دست به تصمیم گیری می‌زنید، مطمئناً انتخاب درست و منطقی نخواهید داشت، زیرا با معیارهایی دست به این تصمیم‌ها می‌زنید که در حالت عادی یعنی وقتی کارها را به موقع انجام می‌دهید همخوانی ندارد. مثلاً گاهی اوقات به خاطر تمام شدن وقت و فشاری که احساس می‌کنیم دست  به تصمیم گیری می‌زنیم. عواطف و هیجانات، تأثیر بدی بر تصمیم‌هایی که می‌گیریم می‌گذارند و عقب انداختن کارها هم تا حد زیادی بر احساسات ما تاثیرگذار خواهند بود. تصمیم‌های ضعیف و اشتباه اثرات منفی زیادی بر شادی، عملکرد و زندگی ما به جا می‌گذارند.

7. اعتبار شما خدشه دار خواهد شد

وقتی دائماً بگویید که کاری را انجام می‌دهید اما هیچ گاه آن را عملی نکنید، ناگزیر اعتبار شما به خطر خواهد افتاد، به این خاطر که هیچ کس دوست ندارد با وعده‌های توخالی مواجه شود. با خدشه دار شدن اعتبار شما، عزت نفس و اعتماد به نفس‌تان هم کاهش خواهد یافت. کم‌کم مردم دیگر از شما درخواست کمک نخواهند کرد و حتی شما را هم در جریان موقعیت‌های خوب قرار نخواهند داد، چون می‌دانند که شما در استفاده از آنها تعلل خواهید کرد. فراموش نکنید که اعتبار بد اثرات منفی متعددی بر زندگی شما به جا خواهد گذاشت.

 

چگونه در آمازون کالا بفروشیم و درآمد دلاری کسب کنیم؟

 

8. سلامت‌تان به خطر می افتد

و سرانجام انجام دادن کارها در دقیقه نود باعث ایجاد مشکلات روحی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌شود و نتیجه آن به سایر بخش‌های زندگی شما هم منتقل خواهد شد. نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد استرس و اضطراب اثرات سویی بر انسان به جا می‌گذارد. امروزه حتی استرس، به نام قاتل خاموش شناخته می‌شود. دیگر اثر نامطلوب به تأخیر انداختن کارها بر سلامت، زمانی است که دائماً چک آپ های سالانه یا مراجعات خود به پزشک و یا کارهایی مانند ورزش که برای بدن مفید هستند را به تأخیر می‌اندازید. این کار باعث می‌شود که در صورت وجود مشکل جسمانی نتوانید به سرعت به آنها رسیدگی کنید.

انسان‌ها به دلایل مختلف کارهای خود را به تأخیر می‌اندازند و این علت همیشه مشخص نیست. گاهی اوقات وجود یک ترس پنهان که دوست نداریم آن را قبول کنیم، باعث می‌شود دائماً کاری را عقب بیندازیم. با کمک راهکارهای ارائه شده در این مقاله می‌توانید تا حد زیادی عادت به تعویق انداختن را در خود از بین ببرید.

داشتن یک ذهنیت درست برای ساخت تجربه‌ای از زندگی که با پذیرش همه اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی آن، شما را به موفقیت برساند، چه‌قدر برای شما حائز اهمیت است؟ اگر علاقه‌مند هستید در خصوص راهنمایی که شما را برای تجربه یک زندگی موفق آماده می‌کند، بیشتر بدانید، مطالعه مقاله معرفی دوره شگفت انگیز پاراسل زندگی را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/negative-consequences-last-minute
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط