خبر خوش ، سرویس جدید همکاری و سرمایه گذاری در بیزینس آمازون از هر کجای دنیا مشاوره رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

چگونه برای مشکلات کم اهمیت حرص نخوریم ؟

توضیحات کوتاه :
حرص نخوردن برای مشکلات کم اهمیت، یک توانایی مهم برای راحت زندگی کردن است. کافی است با توجه به نکاتی این مهارت را در خودتان تقویت کنید تا زندگی آرام‌تری را تجربه کنید، مایه آرامش خود و دیگران باشید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 5

  • 33.4k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
چگونه برای مشکلات کم اهمیت حرص نخوریم ؟

 

خلاصه ای از مقاله:

در این مقاله قصد داریم یکی از بحران های زندگی امروز را بررسی و راهکارهایی را مطرح کنیم. حرص خوردن برای مشکلات کم اهمیت را باید کنار بگذاریم و هر تلاشی که می توانیم برای کنترل آن انجام دهیم تا زندگی ما را تحت تاثیر نتایج بد قرار ندهد.

 

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 

حرص خوردن الکی ممنوع!

حرص و جوش خوردن امروزه یکی از بخش های جدایی ناپذیر زندگی ما شده است. به طوری که حتی خودمان هم عادت کردیم الکی و بی مورد حرص بخوریم. این حرص خوردن های بی مورد و زیاد جدای از اینکه سلامت جسمی را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد، روح و روان را هم به شدت آسیپ پذیر، پرخاشگر یا افسرده می‌کند.

 

حرص خوردن الکی ممنوع

 

کسانی که بیشتر حرص می‌خورند، معمولا سریع عصبانی می شوند، سریع ناراحت می شوند و دائما پرخاش می کنند و آرامش کامل ندارند. حرص خوردن، استرس و فشارهای عصبی در به وجود آمدن و تشدید بیماری ام اس هم نقش بسزایی دارند.

چطور کمتر حرص بخوریم؟

زندگی ما به گونه ای شده که مشکلات زیاد شدند و حرص خوردن برای خیلی از مسائل زیاد هم غیر طبیعی نیست.

اما باید همواره به این نکته توجه داشته باشیم که این مورد به ما اجازه ندهد که زندگی ما به وسیله این موضوع احاطه شود چون در آخر ضرر آن متوجه خود ما می شود. حال قصد داریم راهکارهایی را مطرح کنیم که به ما کمک کند برای مشکلات کم اهمیت حرص نخوریم.

در اولین گام مسائل را به خوبی تحلیل کنید

همیشه وقتی مشکل یا مسئله ای ایجاد می شود، قبل از هر واکنشی، آن موضوع، شدت آن و تاثیر آن را با دقت بررسی کنید. ببینید آیا ارزش دارد که برای آن سلامت جسمی و روحی خود را به خطر بیندازید و بیهوده دچار نگرانی شوید؟

 

چطور کمتر حرص بخوریم

 

قبول کنید ما خیلی از مواقع برای مشکلات کم اهمیت که اصلا ارزشمند و مهم نیستند ساعت ها، روزها، ماه‌ها و حتی سال‌ها حرص می خوریم و روزهای زیادی از عمر ما که قرار نیست دیگر هیچ وقت برگردند، صرف این موضوع می شود.

پس یک تحلیل درست، همه جانبه و سریع به شما کمک می‌کند از حرص خوردن های بی مورد جلوگیری کنید و برای مشکلات کم اهمیت حرص نخورید.

موضوعی که باعث ایجاد حرص و جوش شده ارزش گذاری کنید

وقت آن رسیده که با دقت بررسی کنید واقعا موضوعی که زمینه حرص خوردن را در شما ایجاد کرده چقدر ارزش دارد و چقدر در زندگی شما مهم است.

قبول کنید بعضی اوقات ما در خصوص مواردی حرص می خوریم که ارزش چندانی ندارند و بعد از مدت ها که از آن موضوع می گذرد و به آن فکر می کنیم، می فهمیم که چقدر درباره مسائلی که تاثیر چندان مهمی در زندگی ما نداشتند، حرص و جوش الکی خوردیم.

روش های کسب آرامش را تمرین کنید

سعی کنید کارهایی که باعث آرامش شما می شود را یاد بگیرید و آنها را در زندگی بیشتر تکرار کنید.

اینگونه آرامش در وجود شما نهادینه می شود و باعث می شود کمتر دچار عصبانیت و حرص و جوش شوید و اگر در شرایط تنش زا و سخت قرار می گیرید، با آرامش و خونسردی بیشتر با آن کنار بیایید چون نمی توان منکر این تنش ها و بحران ها در زندگی شد.

 

تمرین آرامش

 

کتاب بخوانید تا فرد آرام تری باشید

مطالعات و بررسی ها نشان می دهد که مطالعه کتاب در افزایش آگاهی انسان برای زندگی راحت تر موثر است. کسانی که مطالعه بیشتری دارند، افرادی آرام تر و منطقی تر هستند. البته نمی توان صد در صد این نکته را تایید کرد ولی در اکثر افراد این موضوع وجود دارد.

با افراد بی منطق و عصبی کمتر رفت و آمد کنید

گاهی اگر شرایط زندگی هم آرام و بدون تنش باشد، افرادی هستند که با اخلاقی که دارند باعث ایجاد تنش در ما می شوند. یعنی بی خود و بی جهت زمینه عصبانیت را با رفتارها و حرف هایشان برای ما ایجاد می کنند. حتما در اطرافیان خود افرادی با این خصوصیت را مشاهده کردید.

سعی کنید اگر برایتان امکان پذیر است کلا با آنها قطع رابطه کنید یا حداقل رفت و آمد خود را با آنها محدود کنید. چون در هر صورت اطرافیان و دوستان ما هم در زندگی ما تاثیر گذار خواهند بود.

 

حرص نخوردن برای مشکلات

 

اگر به هر دلیلی نمی توانید با آنها قطع رابطه کنید، سعی کنید در برابر حرف های آن کاملا بی توجه باشید. انگار که اصلا چیزی نمی شنوید. البته سخت است ولی شدنی است. چون وارد بحث شدن با آنها تنش و حرص خوردن را بیشتر می کند.

برای بی مسئولیتی دیگران حرص نخورید

شاید بارها برای شما اتفاق افتاده باشد که مثلا در مراجعه به اداره یا سازمانی به دلیل کم بودن کارمندان، طولانی شدن پروسه پاسخ دهی، بی نظمی آنجا و... حسابی حرص خوردید.

ولی یک لحظه با خودتان فکر کنید که شما برای چی حرص می خوردید؟ بی مسئولیتی دیگران؟ برای اموری که وظیفه شما نبوده و در حوزه اختیاررات شما هم نیست که آنها را اصلاح کنید؟ به نظر خودتان منطقی است؟ طبیعتا، نه.

مهارت گفتگو صمیمانه را در خودتان تقویت کنید

متاسفانه مهارت گفتگو در زندگی ما بسیار کمرنگ شده است. اکثر ما در عین داشتن تحصیلات، شغل، روابط اجتماعی و... در این مهارت ضعیف هستیم. یعنی نمی‌توانیم حتی با نزدیک ترین افراد زندگی خود هم گفتگو منطقی و صمیمی داشته باشیم.

یا اصلا فرصتی برای حرف و گفتگو نداریم و از آن می گذریم یا اینکه زمانی که وارد گفتگو می شویم چون در گفتگو مهارت کافی را نداریم، بحث را به جدال، تنش و حرص خوردن می کشانیم و به غیر از همان لحظه، اثرات آن تا مدت ها بعد هم در زندگی ما می ماند.

 

حرص و جوش خوردن

 

در هنگام حرص خوردن به افرادی که به شما آرامش می دهند، پناه ببرید

هر کسی در زندگی با افرادی صمیمی تر و برای درد و دل راحت تر است. مثلا یک گزینه خیلی رایج، مادران هستند که با صبوری و بدون هیچ توقعی به ما گوش می دهند و ما را راهنمایی می کند. حال ممکن است این فرد در بیشتر مواقع دوست شما، همسر شما، خواهر شما و... باشد.

این کار باعث می‌شود بخشی از خشم و ناراحتی شما در کنار کسی که شما را بی هیچ چشم داشتی درک می کند، تخلیه شود و باعث می شود اثرات آن مدت های طولانی در زندگی شما نماند یا روابط اجتماعی شما در موقعیت های مختلف را تحت الشعاع قرار ندهد.

به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید تا آرام تر شوید

در منابع مختلف تاثیر موسیقی بر ذهن انسان بررسی شده است. این کار هم حواس شما را از موضوعی که درباره آن نگران و عصبی هستید، پرت می‌کند و هم به شما اجازه می دهد برای مدتی ریلکس کنید و به چیزی فکر نکنید. به خصوص اگر موسیقی در سبک مورد علاقه شما باشد.

حتما بعد از گذشت مدت زمانی از این کار متوجه تاثیر آن می شوید و می فهمید که زمان گذشته است و شما غرق در موسیقی بودید و از حرص خوردن فاصله گرفتید.

 

حرص نخوردن در مشکلات

 

خودتان زندگیتان را مدیریت کنید

در نهایت خود شما هستید که باید زندگیتان را مدیریت کنید و بحران ها و چالش ها را پشت سر بگذارید. همواره و در هر لحظه به این نکته توجه داشته باشید که زندگی را با نگرانی و حرص خوردن های بی مورد یا فکر کردن به مواردی که در حوزه اختیار شما نیست، بیهوده جهنم نکنید.

 

یادگیری شیوه زندگی و بیزینس آنلاین

 

سعی کنید زندگی را با یادگیری نکات لازم به سبک مورد علاقه خود بسازید و مدیریت کنید. شما خالق زندگی خود هستید پس از هیچ تلاشی برای خلق آن به بهترین شکل دریغ نکنید. در این خصوص می توانید از آموزش هایی هم استفاده کنید. آموزش ساخت لایف استایل موفق ، همان آموزشی است که به شما کمک می‌کند، آنطور که شایستگی آن را دارید، زندگی کنید.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/how-not-greedy-for-problems
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh