افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

8 استراتژی مدیریت زمان (بخش اول)

توضیحات کوتاه :
افراد همیشه به دنبال راهی برای بهبود مهارت‌های خود در زمینه مدیریت زمان هستند. چرا که آنها همیشه این احساس را دارند که زمان کافی برای رسیدن به هر چیزی که در طول روز می‌خواهند را ندارند.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

1

تعداد امتیازها: 1

  • 1.4k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
8 استراتژی مدیریت زمان (بخش اول)

 

خلاصه ای از مقاله

اگر در زندگی خود مدیریت زمان نداشته باشید و با برنامه پیش نروید، زمان کافی برای انجام دادن کارهای خود را نخواهید داشت و در خیلی از مواقع ممکن است انجام دادن کارهای مهم با تاخیر انجام شود و فرصت های مناسب برای رسیدن به موفقیت را از دست بدهید. در این مقاله راهکارهایی برای مدیریت زمان بیان می کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

اصول مدیریت زمان در زندگی و کسب و کار

افراد همیشه به دنبال راهی برای بهبود مهارت‌های خود در زمینه مدیریت زمان هستند. چرا‌که آنها همیشه این احساس را دارند که زمان کافی برای رسیدن به هر چیزی که در طول روز می‌خواهند را ندارند. در این مواقع افراد کارهای زیادی را دارند که باید انجام دهند اما متأسفانه هیچ یک از این کارها باعث شادمانی آنها نشده یا تأثیری روی کسب و کار یا زندگی آن‌ها نمی‌گذارند.

اینکه روز خود را با فعالیت‌های مداوم پر کنند برای بیشتر کارآفرینان و مدیران به یک قانون تبدیل شده است. این افراد دچار یک چرخه باطل شده‌اند که در طی آن زمان خود را با انجام کارهای مختلف پر می‌کنند، بدون اینکه سودی از این کارها نصیب آنها شود.

 

کسب درآمد میلیاردی

 

یکی از مواردی که باید در نظر داشته باشید این است که اگر سر خودتان را با کار شلوغ کنید به هیچ عنوان باعث نمی‌شود که شما به فردی با بهره وری یا خلاقیت بالا تبدیل شوید. در حقیقت این کار تنها باعث می‌شود که کارها سخت‌تر و با پیچیدگی بیشتر دنبال شوند. اینکه زمان خود را با سر و کار داشتن با ایمیل‌ها، داشتن قرار ملاقات‌های بی‌شمار، انجام چند کار به طور همزمان یا انجام کارهای کم‌ارزش پر کنید، به هیچ عنوان ایده خوبی برای استفاده از زمان نمی‌باشد.

اگر راه متفاوتی برای فکر کردن درباره چگونگی مدیریت زمان وجود داشت چه اتفاقی می‌افتاد؟ آیا شما دوست دارید که بتوانید زمان خود را به شکل مؤثرتری مدیریت کنید و هر روز را با رضایت از دستاوردهای خود به اتمام برسانید؟ در این مقاله استراتژی‌های ساده‌ای عنوان شده است که شما با استفاده از آن‌ها می‌توانید زمان خود را مدیریت کنید.

شما به کمک آن‌ها می‌توانید به فرد مؤثرتر و با بهره وری بیشتری تبدیل شده و تعداد بیشتری از کارهای مهم خود را انجام دهید. شما می‌توانید این استراتژی‌ها را همین الان استفاده نمایید تا زندگی خود را ساده‌تر کرده و طرز فکرتان را درباره مدیریت زمان تغییر دهید.

 

 مدیریت زمان

 

1. فیلترهای زمانی داشته باشید

اگر شما به دنبال این هستید که روی زمان خودتان کنترل داشته باشید، اولین گام این است که بدانید در حال حاضر زمان خود را چگونه سپری می‌کنید. شما نمی‌توانید هیچ تغییری را ایجاد کنید مگر آنکه درباره اینکه در چه جایگاهی هستید و چه کاری را انجام داده و چه کاری را انجام نمی‌دهید به درک درستی برسید. این فیلتر کردن به شما یک تصویر از ارزشی که شما ایجاد کرده‌اید را ارائه داده و نتایجی که از طریق گذاشتن وقت خود روی هر وظیفه به دست می‌آورید را مشخص می‌نماید.

این کار به شما کمک می‌کند تا همه چیز را ساده‌تر کنید. بدین ترتیب شما می‌توانید همه چیز را خیلی سریع یاد بگیرید. فرقی هم نمی‌کند که از زمان خود به شکل سازنده‌ای استفاده می‌کنید یا نه.

چگونه یک فیلتر زمانی تهیه نماییم؟

  • یک برگه کاغذ سفید بردارید
  • در بالای صفحه تاریخ را بنویسید
  • برگه را به 3 ستون تقسیم کنید
  • عنوان ستون اول را «کارهای ارزشمند» بگذارید
  • عنوان ستون دوم را «کارهای خوب» قرار دهید
  • عنوان ستون سوم را «کارهای کم ارزش» بگذارید

کارهای ارزشمند: این دسته، کارهایی را دربر می‌گیرند که شما دوست دارید آنها را انجام دهید و در آنها عالی هستید. بیشترین نتیجه را نیز می‌توانید از این دسته به دست بیاورید.

کارهای خوب: این گروه مجموعه‌ای از کارهایی می‌باشد که شما از انجام دادن آنها لذت می‌برید. این نوع از کارها نتایج خوبی را نیز به همراه دارند اما معمولاً کارهایی هستند که مدام تکرار می‌شوند. همچنین در خصوص این نوع از کارها، شخصی دیگر می‌تواند عملکرد مشابه و حتی بهتری را داشته باشد.

کارهای کم ارزش: این نوع از کارها نه تنها شما را هیجان زده نمی‌کنند بلکه باعث ناامیدی شما نیز می‌شوند. شما نمی‌توانید از طریق این کارها به نتیجه خوبی دست پیدا کنید و سطح انرژی شما پایین خواهد بود. شما می‌توانید این دسته از کارها را رها کرده و به شخص دیگری بسپارید.

 

استراتژی مدیریت زمان

 

2. اهداف مدیریت زمانی را برای خودتان تعیین کنید

بدون داشتن اهداف مشخص، شما به راحتی تمرکز خود را از دست می‌دهید و نمی‌توانید به درستی در مسیر خود پیش بروید. شما با مشخص نمودن جایگاه فعلی خود و اینکه قصد دارید به کجا برسید، می‌توانید تمرکز بیشتری روی فعالیت‌های با ارزش خود داشته باشید.

این کار به شما کمک می‌کند تا به اهداف خود دست پیدا کنید. در نتیجه شما باید اهدافی مشخص و قابل سنجش را برای خود تعیین نمایید تا بتوانید مشخص نمایید که آینده مورد نظرتان به چه شکلی خواهد بود. سپس در ادامه نیز بتوانید برنامه ریزی داشته و برای خودتان مسیر مناسب را مشخص نمایید.

با رسیدن به وضوح شما می‌توانید همه چیز را برای خودتان ساده‌تر کنید. چرا که شما می‌دانید دقیقاً چه هدفی دارید و به چه طریقی باید زمان، منابع و افراد را مدیریت کنید تا به آن هدف دست پیدا نمایید. زمانی که متوجه این موضوع شوید که چه کاری را بهتر انجام می‌دهید و چه کاری می‌تواند بیشترین تأثیر را داشته باشد، می‌توانید مشخص نمایید به چه شکلی از زمان خود استفاده کنید.

همچنین می‌توانید تشخیص دهید که چه کسانی می‌توانند در این مسیر به شما کمک نمایند. تسلط شما روی زمان تنها بخشی از تغییری که می‌توانید ایجاد کنید را دربر می‌گیرد. بخش دیگر این تغییر درباره این موضوع است که چه کسی می‌تواند به شما کمک کند تا به فرد مؤثرتری تبدیل شوید. زمانی که شما اهداف خود را به درستی مشخص نمایید، قدرت و انگیزه کافی برای حرکت رو به جلو در مسیر درست را پیدا خواهید کرد.

همچنین می‌توانید زمان خود را ذخیره کرده و از اینکه بیش از اندازه درگیر شوید جلوگیری نمایید. شما باید برای هر 90 روز، برای خودتان اهدافی را مشخص نمایید و سپس عملکرد خود را در پایان این دوره بررسی نمایید. مشخص نمایید که چه اقداماتی جواب داده و چه موفقیت‌هایی داشته‌اید. سپس بر اساس این بررسی، اهداف 90 روز بعدی خود را نیز مشخص نمایید.

 

مقاله پیشنهادی: تمرین های ذهنی برای تقویت مدیریت زمان | عزت خواه دات کام

8 استراتژی مدیریت زمان

 

3. محول کردن کارها به دیگران و برون سپاری

زمانی که شما یک فیلتر زمانی را رد می‌کنید، متوجه می‌شوید که در حال حاضر دقیقاً زمان خود را در چه بخشی صرف کرده‌اید و چه فعالیت‌هایی را انجام داده‌اید. کلید اصلی محول کردن کارها به دیگران این است که نقاط قوت و بزرگ‌ترین ارزشی که ایجاد کرده‌اید را بدانید و روی این موضوع که چگونه می‌توانید زمان بیشتری را روی آنها بگذارید، فکر نمایید.

گاهی اوقات احساس می‌کنیم که ما تنها کسانی هستیم که می‌توانیم یک کار مشخص را انجام دهیم. به همین دلیل خودمان را درگیر وظایف بسیاری می‌کنیم. بدون اینکه از انجام دادن آنها لذت ببریم. همین کار نیز باعث می‌شود که نتوانیم بهترین کار خود را در آن زمینه ارائه دهیم. همه ما می‌توانیم با انجام کار بهتر و داشتن بهره وری بیشتر، زمان از دست رفته را بازگردانیم. این کار تنها زمانی امکان پذیر است که کاری را انجام دهیم که آن را دوست داریم.

 

راه اندازی کسب و کار موفق

 

به جای اینکه به این موضوع فکر کنید که چگونه هر کاری را در برنامه روزانه خود جای دهید، باید این موضوع را در نظر بگیرید که چه کسی می‌تواند آن کار را برای شما انجام دهد. به این فکر کنید که قدرت خلاقیت شما و مهارت‌های منحصر به فرد شما در چه بخش‌هایی بهتر جواب می‌دهند. شما باید در هنگام تعیین اهداف 90 روزه خود به این موضوع فکر کنید که چگونه می‌توانید 3 کار کم‌ارزش را از لیست خود حذف کرده و جای آن‌ها را با کارهای ارزشمند جایگزین کنید.

این فرآیند را هر 90 روز یکبار تکرار کنید تا بتوانید خودتان را آزاد کرده و زمان خود را صرف کارهایی کنید که شما در آنها بهترین هستید و بیشترین سود را برای شما به دنبال دارند.

 

شغل ایده‌آل شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب می‌کنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینس‌های آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغل‌های محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمی‌کند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش تخصصی در آمازون و کشورهای مورد تایید وبسایت آمازون، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس و دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت انگیز دوره آربی است.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/eight-time-management-strategies-part1
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط