افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

تقویت مهارت جرأت ورزی در محل کار

توضیحات کوتاه :
جرأت ورزی و قاطعیت، یکی از مهارت‌هایی است که می‌توان هر روز در محل کار تمرین کرد. صرف نظر از این که در محل کار چند مسئولیت داشته باشید، می‌توانید قاطعیت خود در روابط با دیگران را افزایش دهید.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 15

  • 1.7k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 3 دقیقه
تقویت مهارت جرأت ورزی در محل کار

 

خلاصه ای از مقاله

قاطعیت از جمله مهارت هایی است که برای برقراری ارتباط بهتر و موفقیت در محل کار مورد نیاز می باشد. در این مقاله قصد داریم، به 9 مورد از کارهایی که می‌توانید در محل کار جهت تقویت قاطعیت رفتاری خود انجام دهید، اشاره کنیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

قاطعیت و جرات ورزی در محل کار

جرأت ورزی و قاطعیت، یکی از مهارت‌هایی است که می‌توان هر روز در محل کار تمرین کرد. صرف نظر از این که در محل کار چند مسئولیت داشته باشید، موقعیت‌های مختلفی در سرکار پیش می‌آید که می‌توانید قاطعیت خود در روابط با دیگران را افزایش دهید. در این مقاله قصد داریم، به 9 مورد از کارهایی که می‌توانید در محل کار جهت تقویت قاطعیت رفتاری خود انجام دهید، اشاره کنیم.

 

مدیریت کسب و کار شخصی را یاد بگیرید

 

1. قاطعیت در ارزیابی عملکرد کارمندان

ارزیابی قاطعانه صرفاً برای انتقاد از کارمندان صورت نمی‌گیرد بلکه هدف آن، یافتن نکات مثبت در دیگران و تشویق آنها برای داشتن عملکرد مثبت است. در این فرآیند، نباید فرد ارزیاب، دیدگاه‌های خود را مهمتر از طرف مقابل نشان دهد، بلکه صرفاً باید به دنبال ارائه بازخورد مثبت به آنها باشد.

2. چگونه یک رهبر مدبر و قاطع باشیم

یک رئیس قاطع کسی است که به کارمندان خود به چشم منابع کلیدی و پربازده نگاه می‌کند. از طرفی سعی در حفظ اسرار کارمندان خود داشته و هیچ گاه به دنبال افشای اسرار آنها یا شایعه پراکنی درباره ایشان نیست. یک رئیس قاطع می‌داند که اگرچه اقتدار او نتیجه جایگاهی است که دارد، اما نحوه رفتار با کارمندان است که برای او احترام به همراه دارد.

3. قاطعیت در نحوه مدیریت یک مجموعه

اگر مسئول برگزاری جلسات هستید، رفتاری قاطعانه و در عین حال عادلانه‌ای داشته باشید. به این معنا که به همه حاضران در جلسه امکان ابراز نظراتشان را بدهید و وقت مساوی در اختیار همه اعم از کسانی که صحبت می‌کنند یا شنونده هستند قرار دهید. همچنین به نظرات اقلیت هم توجه کنید، چون حتی هدف نهایی این افراد نیز پیشرفت خود گروه است نه خودشان.

 

 مهارت جرات ورزی در محل کار

 

4. قاطعیت در برقراری ارتباط با دیگران 

افرادی که در ارتباطات خود قاطعیت دارند همیشه به این اصل پای بند هستند: «اول دیگران را درک کن، بعد انتظار داشته باش که دیگران تو را درک کنند». تحقق این اصل مستلزم آن است که مهارت‌های بالایی در زمینه شنیدن داشته باشید و بتوانید به طور شفاف و مختصر نقطه نظرات خود را بیان کنید.

5. رفتار مدیران موفق

اگر مسئولیت رسیدگی به امور مشتریان را دارید باید با قاطعیت بررسی کنید که آیا مشتریان خدمات یا کالای مورد نظر را دریافت کرده‌اند و از آن راضی هستند یا خیر. همچنین در مواجهه با مشتریانی که ابراز نارضایتی کرده‌اند و احیاناً تصور می‌کنند که مورد اجحاف قرار گرفته‌اند، شرکت یا همکاران خود را سرزنش نکنید، بلکه سعی در یافتن یک راه حل برد-برد برای حل مسأله باشید.

6. قاطعیت در گزینش کارمندان

اگر در محل کار خود، وظیفه گزینش را به عهده دارید، سعی نکنید از جایگاه خود سوء استفاده کنید. به این معنا که هرگز به دنبال خجالت زده کردن، سرزنش، تحقیر کردن یا فشار وارد آوردن به داوطلبان نباشید. در عوض، سعی کنید به توانایی‌های افراد توجه کرده و بر اساس آن، اقدام به انتخابشان کنید.

7. قاطعیت در رهبری تیم

یک رهبر قاطع، اهداف، ارزش‌ها و باورهای سازمان را به وضوح مشخص می‌کند. آن‌ها از اعضای تیم خود انتظار ندارند، کارهایی که خودشان انجام نمی‌دهند یا باور ندارند را انجام دهند. از طرفی هر یک از افراد تیمشان را به خوبی می‌شناسند. آن‌ها به خوبی می‌دانند که چه زمان نظر خود را و چه زمانی نظر دیگران را اعمال کنند.

8. قاطعیت در معاملات، قراردادها و کسب و کار

اگر مسئولیت انجام شرکت به عهده شما است، همیشه باید قاطعانه به دنبال حفظ منافع سازمان خود باشید و تحت تأثیر تاکتیک‌های طرف مقابل قرار نگیرید. از طرفی باید بدانید معامله‌ای از همه بهتر و سودآورتر است که هر دو طرف به هدفی که در سر دارند برسند.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه قاطعیت و جرأت ورزی را در خود ایجاد کنیم؟

تقویت مهارت جرات ورزی

 

9. قاطعیت در محیط کار

اگر کارمند هستید، باید بدانید که در محل کار علاوه بر حقوقی که در قبال کارفرما دارید، مسئولیت‌هایی نیز متوجه شما است. یک کارمند قاطع با آرامش به دنبال احقاق حقوق خود بوده و سعی در انجام هر چه بهتر مسئولیت‌های خود دارد.

راهکارهای مدیریت خوب

  • قاطعیت در ارزیابی به معنی ارائه بازخورد و نظرات سازنده است.
  • قاطعیت در ریاست به این معنی است که فرد در عین اقتدار، رفتار مناسبی با کارمندان خود داشته باشد، در این صورت است که آنها به شکل واقعی به او احترام خواهند گذاشت.
  • قاطعیت در برگزاری جلسات به این معنی است که وقت مساوی در اختیار همه قرار دهید و بتوانید صحبت افراد پرحرف را قطع کنید و کسانی که خاموش و کم حرف هستند را به صحبت کردن تشویق کنید.
  • قاطعیت در ارتباطات به این معنی است که ابتدا دیگران را درک کنید و بعد انتظار درک شدن از سمت آنها را داشته باشید.
  • قاطعیت در مشاوره به این معنی است که از رو به رو شدن با افرادی که مشکل خود را طرح کرده‌اند، خجالت نکشید.
  • قاطعیت در رسیدگی به مشتریان به معنی این است که بدانید چگونه مشتریان خشمگین و ناراضی را متقاعد و آرام کنید.

چگونه قاطعیت را بیاموزیم؟

یادگیری قاطعیت، بهترین روش برای مقابله با موقعیت‌هایی است که احساس می‌کنید اعتماد به نفس ندارید. این موقعیت‌ها ممکن است هم در محل کار یا خارج از آن برای شما پیش بیاید. همچنین یاد می‌گیرید که رفتارهایی که قبلاً در گذشته آموخته‌اید را کنار گذاشته و قاطعیت بیشتری از خود نشان دهید. در این قسمت قصد داریم تکنیک‌های تغییر رفتار را به شما معرفی کنیم.

 

تقویت مهارت جرات ورزی در محل کار

 

1. مراقب رفتار خود باشید

گاهی اوقات این صدای درون ما است که در موقعیت‌های مختلف به ما اعلام می‌کند که چه رفتاری از خود نشان دهیم. فرض کنید اوایل استخدام، یک روز به دفتر رییس خود فرا خوانده شده و در آنجا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته‌اید. حال هر زمانی که به دفتر او نزدیک می‌شود، مغزتان به صورت خودکار، تجربه قبلی را به یادتان می‌آورد و صدای درونی‌تان فعال شده و دوباره درباره آن واقعه با شما صحبت می‌کند. اگر یاد بگیرید که صدای درونی‌تان را خاموش کنید می‌توانید این چرخه را از کار بیندازید. در دوران کودکی پدر و مادرمان به ما یاد می‌دهند که چطور خود را در برابر خطرات، طرد شدن یا تمسخر، ابراز بیزاری و سایر پاسخ‌های ناخوشایندی که دیگران به رفتار ما می‌دهند، واکنش نشان دهیم.

به عبارت دیگر همیشه به دنبال ایجاد شخصیتی در خود بوده‌ایم که به لحاظ «اجتماعی قابل قبول» باشند. گاهی اوقات، ما این موضوع را خوش رفتاری، ادب، سازگاری یا خویشتن داری می‌نامیم که هدف نهایی‌شان ایمن نگه داشتن ما است. این در حالی است که یادگیری به معنی ماجراجویی است. یعنی این که بتوانید موانع موجود را به حداقل رسانده و به درجه‌ای از آزادی برسید که متفاوت از آنچه قبلاً بوده‌اید عمل کنید. در غیر این صورت، یادگیری ما محدود بوده و باید خود را با کسی که شده‌ایم تطبیق دهیم نه با کسی که هستیم.

2. الگوهای رفتاری خود را تغییر دهید

برای تغییر الگوهای قدیمی رفتاری، باید توانایی تغییر باورهای خود را داشته باشید و به پیامدهایی که الگوهای قدیمی برایتان به همراه دارند توجه کنید. در مثال بالا (انتقاد شدید رییس)، به جای این که این اتفاق را یک واقعه بد بدانید، به خودتان بگویید که تجربه خوبی بوده است. به این ترتیب، نتیجه متفاوتی برایتان به دست خواهد آمد.

 

فروش در آمازون را تجربه کنید

 

3. عامل انگیزشی جدیدی برای خود در نظر بگیرید

عامل انگیزشی، می‌تواند حالت قاطعیتی که دوست دارید را در شما ایجاد کند. به این منظور، ابتدا سعی کنید یکی از کارهایی که با اعتماد به نفس انجام داده‌اید را با تمام جزئیات آن ( اعم از حالت خلق و خو و زبان بدن، تن صدا و احساسی که داشته‌اید) به یاد آورید. حال، یکی از تجربیات ناخوشایندی که قبلاً داشته‌اید را به خاطر آورید. این تجربه می‌تواند تماس تلفنی از طرف دفتر رییستان و توبیخ شدن در آنجا باشد.

حال، هر زمانی که آن عامل انگیزشی به سراغتان می‌آید، خاطره زمانی که توانستید کاری را با اعتماد به نفس انجام دهید، به خاطر آورید. به مرور زمان، می‌توانید میان خاطره ناخوشایندی که داشته‌اید و زمانی که توانسته‌اید کاری را با قاطعیت و اعتماد به نفس انجام دهید، نوعی ارتباط ایجاد کنید.

شغل هر فرد، بخش مهمی از زندگی روزانه او را شامل می شود. بنابراین انتخاب شغلی که در کنار درآمدزایی 24 ساعته، شما را از انجام کارهای مورد علاقه تان مانند سفر کردن و... محروم نکند زندگی پربارتر و جذاب تری را برای شما می‌سازد. پیشنهاد ما به شما برای آشنایی بیشتر با چنین شغلی و راهنمایی که در مسیر بیزینس آنلاین آمازون شما را از همه نکات مطلع سازد، تماشای ویدیوهای معرفی این بیزینس غول آسا و جهانی است. همچنین نتایج شگفت انگیز دوره آربی مسیر را بهتر به شما نشان می‌دهد.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/boost-assertiveness-at-work
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط