افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

رازهای موفقیت بیل گیتس از زبان خودش

توضیحات کوتاه :
بیل گیتس بدون شک یکی از موفق‌ترین کارآفرینان قرن بیستم است. او تنها طی 25 سال، شرکت خود را به یک ابر قدرت مولتی میلیارد دلاری تبدیل کرد و توانست عنوان ثروتمندترین فرد دنیا را به دست آورد.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 1

  • 3.1k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
رازهای موفقیت بیل گیتس از زبان خودش

 

خلاصه ای از مقاله

بیل گیتس تنها طی 25 سال، شرکت دو نفره خود را به یک ابر قدرت مولتی میلیارد دلاری تبدیل کرد و توانست عنوان ثروتمندترین فرد دنیا را به دست آورد. استراتژی بزرگی که او را به این ثروت رساند، این بود که به دنبال اختراع چیز جدیدی نبود، بلکه سعی کرد تکنولوژی‌های موجود را با نیازهای بازار تطبیق دهد و سپس با نوآوری و هوشمندی خود بر آن مسلط شود.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

آشنایی با بیل گیتس

برخی بیل گیتس را نابغه و مبتکری می‌دانند که انقلاب بزرگی را در علم کامپیوتر به وجود آورد. برخی معتقدند که حضور او باعث از بین رفتن رقابت در صنایع نرم افزاری شد، زیرا این شرکت به تنهایی کل بازار نرم افزار را به دست گرفته است. اگر صحبت های حامیان و مخالفان بیل گیتس را کنار بگذاریم، عده‌ای معتقدند بیل گیتس، اگر موفق‌ترین کارآفرین قرن بیستم نباشد، بدون شک یکی از موفق‌ترین آنها است.

او تنها طی 25 سال، شرکت دو نفره خود را به یک ابر قدرت مولتی میلیارد دلاری تبدیل کرد و توانست عنوان ثروتمندترین فرد دنیا را به دست آورد. استراتژی بزرگی که او را به این ثروت رساند، این بود که به دنبال اختراع چیز جدیدی نبود، بلکه سعی کرد تکنولوژی‌های موجود را با نیازهای بازار تطبیق دهد و سپس با نوآوری و هوشمندی خود بر آن مسلط شود.

 

آشنایی با فرمول ثروتمند شدن

 

اولین برخورد بیل گیتس با کامپیوتر

بیل گیتس، وقتی دانش آموز مدرسه خصوصی Lakeside در سیاتل بود، برای اولین بار کامپیوتر را از نزدیک دید. یک شرکت محلی در سیاتل از طریق یک اتصال تله تایپی، امکان استفاده از کامپیوترهای خود را برای دانش آموزان فراهم کرده بود و بیل گیتس نوجوان هم مجذوب امکانات این ماشین ابتدایی شد. او به همراه همکلاسی خود پاول آلن، به جای رفتن به سر کلاس در اتاق کامپیوتر مدرسه مشغول کار می‌شدند. کار آنها سرانجام نتیجه داد. وقتی گیتس 15 ساله شد، او و آلن با همدیگر وارد دنیای بیزینس شدند. این دو نوجوان با نوشتن برنامه‌ای به نام Traf-O-Data، به درآمد خالص 20000 دلاری دست یافتند. این برنامه برای سنجش جریان ترافیک در منطقه سیاتل نوشته شده بود.

ورود به دانشگاه هاروارد

بیل گیتس برخلاف علاقه و استعداد آشکاری که در زمینه کامپیوتر داشت و شاید به خاطر نفوذ پدرش، پاییز سال 1973 وارد دانشگاه هاروارد شد. او اگر چه به دانشگاه می‌رفت اما افکارش جای دیگری سیر می‌کرد. بنابراین ترجیح می‌داد به جای رفتن سرکلاس، وقتش را در باشگاه بیلیارد بگذراند یا بازی کامپیوتری انجام دهد.

مقاله‌ای که زندگی بیل گیتس را متحول کرد

دسامبر 1974، زندگی بیل گیتس دستخوش تحول شد. در این زمان آلن، مقاله‌ای به گیتس نشان داد که موضوع آن ساخت اولین میکروکامپیوتر بود. این میکروکامپیوتر the Altair 8800 نام داشت. گیتس و آلن با دیدن این موقعیت، با شرکت MTIS که سازنده این میکروکامپیوتر بود، تماس گرفتند. این شرکت در آلبوکرکی در ایالت نیومکزیکو قرار داشت. این دو به رئیس شرکت MTIS گفتند که نسخه‌ای از زبان BASIC را برای کامپیوتر Altair نوشته‌اند. وقتی رئیس کارخانه خواست برنامه را ببیند، گیتس و آلن که در واقع برنامه‌ای ننوشته بودند، شب و روز در آزمایشگاه کامپیوتر هاروارد مشغول نوشتن این برنامه شدند.

از آنجا که آنها کامپیوتر Altair را در اختیار نداشتند تا روی آن کار کنند، مجبور شدند آن را روی کامپیوترهای دیگر شبیه سازی کنند. وقتی آلن برای آزمایش برنامه به آلبوکرکی پرواز کرد، نه او و نه گیتس مطمئن نبودند که برنامه به درستی اجرا شود. در کمال شگفتی برنامه اجرا شد. گیتس بعد از آن دانشگاه را ترک کرد و با آلن به آلبوکرکی رفت و در آنجا رسماً شرکت مایکروسافت را تأسیس کرد. کمی بعد از آن، شرکت MITS سقوط کرد، اما گیتس و آلن در آن زمان مشغول نوشتن نرم افزار برای سایر استارتاپ های کامپوتری از جمله Commodore و Tandy Corp بودند.

 

رازهای موفقیت بیل گیتس

 

نقل مکان بیل گیتس به سیاتل

آن دو سال 1979، شرکت را به سیاتل منتقل کردند. در آنجا بود که مایکروسافت به موفقیت و شهرت زیادی دست یافت. وقتی گیتس فهمید که IBM، برای نصب سیستم عامل بر روی PC جدید خود با مشکل مواجه شده است، از شرکت کوچکی در سیاتل، سیستم عاملی به مبلغ 50000 خرید و بعد مجوز آن را به IBM فروخت. مزیت معامله با IBM که ایده آن را گیتس ارائه کرده بود، این بود که اگر چه گیتس سیستم عامل MS-DOS را به شرکت IBM فروخت، اما حق صدور مجوز آن به سایر سازندگان کامپیوتر را برای خود نگه داشت.

همانطور که گیتس پیش بینی کرده بود، بعد از عرضه اولین PC توسط شرکت IBM، بعضی از شرکت‌ها از جمله Compaq، شروع به همانندسازی و تولید PC های سازگار با سیستم عامل MS-DOS کردند. دیری نگذشت که بازار با موارد مشابه PC اولیه پر شد. شرکت‌های دیگر هم مانند مایکروسافت، تصمیم گرفتند به جای این که خودشان دست به تولید سیستم عامل بزنند، MS-DOS را با قیمت کمتر بخرند. در نتیجه، MS-DOS به سیستم عامل استاندارد صنعت کامپیوتر تبدیل شد و درآمد مایکروسافت بابت فروش آن از 7 میلیون دلار در سال 1980 به 16 میلیون دلار در سال 1981 رسید. 

مایکروسافت، به ساخت نرم افزارهای کاربردی روی آورد و تا سال 1984 سیر رشد آن ادامه داشت. در این سال، شرکت اپل، اولین کامپیوتر مکینتاش را معرفی کرد.  استفاده از رابط کاربر گرافیکی (GUI) این کامپیوتر بسیار راحت‌تر از سیستم عامل MS-DOS بود و بنابراین احتمال می‌رفت که برنامه مایکروسافت به تدریج کنار گذاشته شود. گیتس برای جلوگیری از این کار، اعلام کرد که مایکروسافت در حال ساخت سیستم عاملی به نام ویندوز است که بر پایه GUI کار می‌کند. پس از آن گیتس در سال 1986، برای جذب سرمایه، سهام مایکروسافت را به بازار عرضه کرد. عرضه اولیه سهام با موفقیت همراه بود و به دنبال آن گیتس در مدت کوتاهی به ثروتمندترین فرد آمریکا تبدیل شد.

 

مقاله پیشنهادی: آشنایی با قوانین موفقیت بیل گیتس

بیل گیتس

 

ظهور ویندور در سال 1985 توسط شرکت مایکروسافت

وقتی ویندوز سرانجام در سال 1985 عرضه شد، همان موفقیتی نبود که گیتس پیش بینی کرده بود. منتقدان در آن زمان مدعی بودند که کار با ویندوز کند و دشوار است. شرکت اپل نیز از ساخت ویندوز راضی نبود. مسئولان این شرکت معتقد بودند که مایکروسافت، از سیستم عامل مکینتاش کپی برداری کرده است، به همین خاطر از آن‌ها شکایت کردند. رسیدگی به این پرونده تا اواسط دهه 90 ادامه داشت تا این که دادگاه سرانجام، شکایت شرکت اپل را بی اساس اعلام کرد.

در این مدت، گیتس مشغول ارتقا ویندوز بود. نسخه‌های بعدی این سیستم عامل، سرعت بیشتری داشتند و کمتر از کار می‌افتادند. برنامه نویسان ثالث شروع به نوشتن برنامه‌هایی با محوریت ویندوز کردند و اپلیکیشن های ساخت مایکروسافت، در سطح بالایی به فروش می‌رفت. تا سال 1993، ماهانه 1 میلیون کپی از ویندوز فروخته می‌شد. در آن زمان انتظار می‌رفت که این سیستم عامل بر روی تقریباً 85 درصد کامپیوترهای دنیا نصب و راه اندازی شود.

 

فروش در آمازون

 

مایکروسافت در میانه دهه نود

مایکروسافت در میانه دهه 90، ویندوز و سایر اپلیکیشن ها را در قالب یک مجموعه ارائه کرد و کارخانه‌های سازنده کامپبوتر را متقاعد کرد تا نرم افزارآنها را بر روی هر کامپیوتری که می‌فروشند از قبل بارگذاری کنند. مایکروسافت با این شیوه، سلطه خود بر صنعت نرم افزار را بیش از پیش افزایش داد. این استراتژی چنان موفق عمل کرد که تا سال 1999، فروش مایکروسافت به عدد 7/19 میلیارد دلار و ثروت شخصی بیل گیتس به رقم عجیب 90 میلیارد دلار رسید.

با این حال طولی نکشید که مایکروسافت مورد انتقاد جدی شرکت‌های دیگر قرار گرفت. رقبای مایکروسافت مدعی بودند که این شرکت، با استفاده از امتیاز انحصاری سیستم عامل خود، سعی دارد جلو ساخت فناوری‌های جدید را بگیرد. گیتس این ادعا را شدیداً رد کرد. با این حال سال 1998، وزارت دادگستری آمریکا، با طرح دعوی علیه این شرکت، انحصار ساخت نرم افزار را برای شرکت مایکروسافت برداشت.

نوامبر 1999، دادگاه محلی آمریکا اعلام کرد که مایکروسافت حق انحصاری ساخت سیستم عامل کامپیوتر را در دست خود گرفته است. این دادگاه همچنین دریافت که مایکروسافت، با دنبال کردن برخی تاکتیک‌ها مانع عملی شدن طرح‌های جدیدی است که سلطه این شرکت بر صنعت چند میلیارد دلاری کامپیوتر را به خطر بیندازد.

داشتن یک ذهنیت درست برای ساخت تجربه‌ای از زندگی که با پذیرش همه اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی آن، شما را به موفقیت برساند، چه‌قدر برای شما حائز اهمیت است؟ اگر علاقه‌مند هستید در خصوص راهنمایی که شما را برای تجربه یک زندگی موفق آماده می‌کند، بیشتر بدانید، مطالعه مقاله معرفی دوره شگفت انگیز پاراسل زندگی را از دست ندهید.

 

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/bill-gates-secrets-about-success
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط