افزایش سرعت یادگیری تا 10 برابر از دانشگاه استنفورد دانلود ویدئو رایگان

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

استراتژی معاملاتی چیست ؟

توضیحات کوتاه :
استراتژی معاملاتی یک روش نظام مند برای خرید و فروش در بازارهای بورس است. استراتژی معاملاتی بر اساس قوانین و معیارهای از پیش تعیین شده در حین تصمیم گیری های معاملاتی است که در این مقاله به صورت کامل تر به آن پرداخته ایم.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 16

  • 901
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 2 دقیقه
استراتژی معاملاتی چیست ؟

 

خلاصه ای از مقاله :

استراتژی معاملاتی می تواند ساده یا پیچیده باشد و مواردی مثل سبک سرمایه گذاری (مثلا ارزش در مقابل رشد)، مارکت کپ، شاخص های تکنیکال، تحلیل اصولی، بخش صنعتی، سطح تنوع سبد سرمایه گذاری، افق زمانی یا دوره نگهداری، تلرانس ریسک، نسبت بدهی به دارایی، ملاحظات مالیاتی و غیره در آن مد نظر قرار می گیرند. نکته اصلی آن است که یک استراتژی معاملاتی باید با استفاده از تحلیل داده های هدفمند تعیین شود و باید با دقت با آن مطابقت پیدا کرد. در عین حال، یک استراتژی معاملاتی باید به صورت دوره ای ارزیابی شود و تغییر شرایط بازار یا اهداف فردی بر آنها اثر می گذارند.

 

آنچه در این مقاله می خوانید :

 

درک استراتژی های معاملاتی


استراتژی معاملاتی شامل یک برنامه تجارت و سرمایه گذاری مناسب است که اهداف سرمایه گذاری، تلرانس ریسک، افق زمانی و مفاهیم مالیاتی را مشخص می کند. ایده ها و بهترین دستورالعمل ها باید بررسی شوند، سپس مورد استفاده قرار بگیرند. برنامه ریزی برای تجارت شامل توسعه روش هایی مثل خرید و فروش سهام، سهام قرضه، ETF، یا سایر سرمایه گذاری ها است که به روندهای پیچیده تری مثل اختیار خرید یا عدم خرید قراردادهای سلف.

 

استراتژی معاملاتی

 

مشاهده ویدئو نتیجه یک سال تست استراتژی ترید بدون ضرر 

استراتژی ترید حسین عزت خواه 

 

فروش سهام در بازار به معنای کار با یک واسطه یا واسطه – معامله گر و شناسایی و مدیریت هزینه های معاملاتی شامل اختلاف قیمت، کمیسیون و شهریه است. پس از اجرا، موقعیت های معامله تحت پایش قرار گرفته و مدیریت می شوند که شامل تنظیم یا پایان معامله ها در صورت نیاز است. ریسک و بازگشت علاوه بر اثرات سبد سرمایه گذاری معاملات و مفاهیم مالیاتی اندازه گیری می شوند. 

 

معامله پرسود

 


توسعه یک استراتژی معاملاتی


چند نوع استراتژی معاملاتی وجود دارد که عمدتا بر اساس اصول تکنیکال یا پایه هستند. وجه اشتراک آنها این است که هر دو بر مبنای اطلاعاتی هستند که می توان صحت آنها را بیشتر آزمایش کرد. استراتژی های معاملاتی تکنیکال بر مبنای شاخص های تکنیکی برای تولید سیگنال های معاملاتی هستند. تاجران تکنیکال معتقدند که همه اطلاعات مرتبط با یک سهام قرضه مشخص در قیمت آن گنجانده شده و روندهای آن تغییر می کنند. برای مثال، یک استراتژی معاملاتی ساده می تواند یک متقاطع میانگین متحرک باشد که در آن میانگین متحرک کوتاه مدت با بالا یا پایین میانگین متحرک بلند مدت تقاطع دارد.

 

سرمایه گذاری

 

استراتژی های معاملاتی اصولی عوامل اصولی را مد نظر قرار می دهند. برای مثال، یک سرمایه گذار می تواند دارای مجموعه ای از معیارهای غربالگری برای ارائه فهرستی از فرصت ها باشد. این معیارها با تجزیه و تحلیل عواملی مثل رشد درآمد و سوددهی تنظیم می شوند.

 

شیوه معامله

 

یک نوع سوم استراتژی معاملاتی وجود دارد که اخیرا بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. یک استراتژی معاملاتی کمیتی مشابه با معاملات تکنیکال است که در آن از اطلاعات مرتبط با سهام برای رسیدن به یک تصمیم درباره خرید یا فروش استفاده می شود. یک معامله گر تکنیکال از چند نقطه داده – تحلیل رگرسیون نسبت های معاملاتی، داده های تکنیکی، قیمت – برای بهره گیری از ناکارآمدی های بازار و انجام معاملات سریع با استفاده از فناوری استفاده می کند.

 

معامله گری

 


ملاحظات ویژه


از استراتژی های معاملاتی برای اجتناب از سوگیری های مالی رفتاری و تضمین دستیابی به نتایج سازگار استفاده می شود. برای مثال، معامله کنندگانی که در حین خروج از معامله قوانین را رعایت می کنند کمتر سهام هایی را حفظ می کنند که ارزش خود را از دست داده اند و آنهایی را می فروشند که ارزششان بالا رفته است. استراتژی های معاملاتی با شرایط متغیر بازار آزمایش می شوند تا میزان سازگاری آنها سنجیده شود.

 

شیوه های معامله و سرمایه گذاری

 

اما توسعه استراتژی های معاملاتی سودده دشوار است و خطر وابستگی بیش از حد به یک استراتژی وجود دارد. برای مثال، ممکن است یک تاجر استراتژی معاملاتی را با داده های ارزیابی خاصی متناسب کند که خطر اعتماد کاذب را به همراه دارند. این استراتژی در نظریه های مبتنی بر داده های قبلی بازار به خوبی عمل کرده است، اما عملکرد قبلی تضمین کننده موفقیت های آتی در شرایط واقعی بازار نیست که نسبت به دوره آزمایش تفاوت قابل توجهی دارد.


میزان پیشرفت خود را با تحلیل عملکرد ارتقا دهید


با تعیین اهداف واقعی، ایجاد نظم و کسب اطلاعاتی درباره بهترین و بدترین عادت های معاملاتی، می توانید فعالیت معاملاتی خود را مرور کنید. تحلیل عملکردی به شما نشان می دهد که کدام رفتارها موفق و کدام رفتارها ناموفق بوده اند، تا در معاملات بعدی اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

 

فروش موفق

 


اگر مفاهیم دنیای کریپتوکارنسی برای شما پیچیده است و علاقه مند هستید زبان دنیای ارزهای دیجیتال را به ساده ترین و قابل فهم ترین شکل یاد بگیرید، آموزشی که این مفاهیم را آن هم در حد نیاز به زبان ساده بیان کند و شیوه تعریف استراتژی بلند مدت را به شما یاد بدهد تا به صورت روزانه ترید کنید، سرعت و کیفیت عملکردهای شما را چندین برابر خواهد کرد. برای کسب اطلاعات دقیق تر در خصوص دوره آموزش استراتژی ترید بدون ضرر  توضیحات صفحه محصول را مطالعه کنید و از این فرصت استفاده کنید.

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/trading-strategy
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط