خدمات راه اندازی صفر تا صد بیزینس فروش در آمازون - فقط برای یک نفر رزرو فرصت

مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ
مشاوره رایگان در تلگرام و واتساپ

تجارت الکترونیک چگونه جهان را دگرگون کرد؟ – عزت خواه دات کام

توضیحات کوتاه :
تجارت الکترونیک چنان تحولی در جهان به وجود آورد که می توان آن را انقلابی در صنعت الکترونیک قلمداد کرد. این تجارت بر همه جنبه های زندگی تاثیرگذار بوده و کسب و کارها را متحول نموده است.

به اشتراک بگذارید

امتیاز شما به این مطلب

5

تعداد امتیازها: 29

  • 1.9k
  • 0
  • مدت زمان مطالعه 4 دقیقه
تجارت الکترونیک چگونه جهان را دگرگون کرد؟ – عزت خواه دات کام

 

خلاصه ای از مقاله

تجارت الکترونیک چیست و چه تاثیری بر جهان گذاشته است؟ این تجارت چه تغییراتی در تجارت های سنتی به وجود آورد؟ در این مقاله به تاریخچه این تجارت و تاثیراتی که بر جهان گذاشته است می پردازیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

 

تجارت الکترونیک، انقلابی در جهان الکترونیک

تجارت الکترونیک E-Commerce مفهومی است که تغییرات زیادی در جهان به وجود آورد و زندگی ها را دگرگون نمود. تجارت الکترونیک شامل اطلاعات، فروش، خرید، تبادل کالا و ... می باشد که همه این فعالیت ها از طریق اینترنت صورت می گیرد.

در این نوع تجارت، تبادل اطلاعات از طریق متن، صدا و تصویر صورت می گیرد و این نوع تبادل اطلاعات از اهمیت بالایی برخودار است.

ظهور کسب و کارهای اینترنتی و تجارت های نوین یک نوع انقلاب در جهان می باشد که تجارت های سنتی را دستخوش تغییر نمود و بسیاری از محدودیت ها را از بین برد و شغل های بی شماری را به وجود آورد.

 

تجارت الکترونیک

 

تاریخچه اینترنت در جهان

اینترنت Internet مخفف interconnected networks (شبکه‌های به هم پیوسته) می باشد که متشکل از مجموعه ای از شبکه های کامپیوتری می باشد که از طریق خطوط تلفن، ماهواره ای و ... به یکدیگر وصل شده اند تا اطلاعات را با سرعتی بیشتر، از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر ارسال نمایند.

تاریخچه اینترنت به سال 1960 باز می گردد. به زمانی که وزارت دفاع آمریکا نهادی برای گسترش فناوری اطلاعات راه اندازی نمود. افراد زیادی در پیدایش و پیشبرد اینترنت نقش داشته اند که از آن جمله می توان به Paul Baran اشاره نمود. اینترنت همانند بنایی است که هر شخصی تکه ای به این بنا اضافه نموده است.

 

تجارت الکترونیک و اینترنت

 

تاریخچه تجارت الکترونیک از ساخت کشتی تا به امروز

ساخت کشتی در 2000 سال قبل از میلاد باعث رونق تجارت در جهان شد. ارتباط بین تجارت و الکترونیک از زمان های خیلی دور وجود داشته است. در ابتدای پیدایش تجارت نوین تنها برای اطلاع رسانی از آن استفاده می شد و شرکت ها از این طریق تبلیغات خود را انجام می داده اند.

آغاز تجارت نوین را می توان از سال 1965 دانست، زمانی که مردم از ماشین های خودپرداز پول خود را دریافت و با کارت های اعتباری خرید می کردند.

در آن زمان تجارت الکترونیکی معادل مبادله الکترونیکی داده ( پدر تجارت الکترونیک امروز ) بود. هدف کسب و کارهای اینترنتی چه از قدیم تا به امروز دستیابی به پول و سود بیشتر می باشد. از جمله این کسب و کارهای پررونق می توان به کمپانی آمازون اشاره نمود.

طی سال های گذشته و با گسترش اینترنت و توسعه ساخت سخت افزارها در جهان و کاهش قیمت ها در این زمینه، این نوع تجارت هم گسترش بسیار زیادی یافته است و شرکت های کوچک برای رسیدن به موفقیت و رقابت با شرکت های بزرگ باید وارد این نوع تجارت شوند.

انقلابی که تجارت الکترونیک به وجود آورد به شرکت های کوچک این امید و فرصت را می دهد که بتوانند با شرکت های بزرگ تجارت نمایند.

 

تاریخچه تجارت الکترونیک

 

دلایل زیادی برای استفاده از مبادلات الکترونیک وجود دارد که در زیر به سه دلیل از آنها می پردازیم:

  • کاهش استفاده از کاغذ و مبادلات کاغذی
  • سرعت بالا و ساده تر شدن کارها
  • دسترسی بهتر به اطلاعات و کاهش ورود مجدد اطلاعات

فعالیت های تجارت الکترونیک

فعالیت هایی که در تجارت نوین صورت می گیرد عبارتند از:

  • ارسال سریع مطالب دیجیتالی
  • انتقال وجوه
  • خرید و فروش سهام
  • ارائه خدمات پس از فروش
  • صدور بارنامه

مزیت های تجارت الکترونیک

از جمله مزیت های کسب وکارهای آنلاین شامل موارد زیر است:

  • سرعت و تسهیل در فرآیندهای تجاری
  • حذف فرآیندهای زائد و غیر ضروری در تجارت
  • کاهش هزینه ها
  • بالا بردن هماهنگی ها
  • بهبود دسترسی به بازارهای مختلف
  • افزایش تنوع برای مشتریان

 

E-commerce

 

رسالت و ماموریت E-Commerce

رسالت و ماموریت هر سازمانی، هدف و دلیل وجودی سازمان را مشخص می نماید. این رسالت علاوه بر مشخص نمودن چشم انداز سازمان، جهت گیری های مدیران سازمان را هم مشخص می نماید.

رسالت تجارت الکترونیک عنصرهای زیر را در بر می گیرد:

1 – تعهد به ذینفعان

سازمان تجارت الکترونیک باید انتظارات کارکنان، مدیران، سرمایه گذاران و همه کسانی که از این سازمان ذینفع هستند را برآورده نماید.

2- مشخص نمودن حوزه کسب و کار

این سازمان باید محدوده فعالیت خود را مشخص نماید و فعالیت های خود را در این بازار تعیین نماید.

3 –مشخص نمودن منابع و مهارت های ایجاد مزیت رقابتی در بازار الکترونیک

سازمان تجارت الکترونیک باید مهارت هایی که در تجارت، مزیتی برای رقابت او تلقی می شود را مشخص کند. وجود بازار الکترونیک به خودی خود مزیت رقابتی محسوب نمی شود.

4 – چشم انداز آینده سازمان به بازار الکترونیک

رسالت این تجارت نوین، فلسفه بازار الکترونیک را معین می کند و حال نگر می باشد. بر خلاف رسالت الکترونیک چشم انداز تجارت الکترونیک آینده نگر است.

رسالت سازمانی را می توان سنگ بنای تجارت الکترونیک دانست که با استفاده از رسالت تجارت الکترونیک، در تلاش است که به چشم انداز مطلوبی در آینده برسد.

چهارچوب های تجارت نوین

چهارچوب های تجارت نوین را می توان شامل سه سطح دانست:

بخش اول: زیر ساختار

این بخش از چهارچوب های تجارت الکترونیک شامل موارد زیر است :

  • سخت افراز
  • نرم افزار
  • پایگاه های داده ای و ارتباطی
بخش دوم : خدمات

این بخش شامل خدماتی است که  ارائه اطلاعات و مبادلات تجاری را فراهم می آورد و زمینه برای اینگونه فعالیت ها راحت تر می کند.

بخش سوم: محصولات تجارت الکترونیک

این بخش از چهارچوب های تجارت نوین موارد زیر را دربر می گیرد:

  • پیش بینی و تدارک مستقیم کالا و خدمات تجاری
  • سهیم شدن در اطلاعات داخل و خارج سازمان
  • سارماندهی محیط بازار الکترونیکی
  • تهیه و پشتیبانی

 

چگونه فروشنده آمازون شویم؟

 

مراحل پنجگانه تجارت الکترونیک

کسب و کارهای اینترنتی شامل 5 مرحله می باشند که همه شرکت ها و سازمان ها در صدد هستند که به مراحل پایانی برسند.

در تجارت الکترونیک ابتدا شرکت ها و سازمان ها در صدد راه اندازی یک سایت برای شناساندن محصول خود به مشتری هستند و از این طریق ویترینی ایجاد می کنند برای ارائه محصولات خود به جهان.

در مرحله بعد تمام اطلاعات اعم از اطلاعات محصولات، خدمات، شرح کاملی از آنها و ... در بانک اطلاعات قرار می گیرد و کاربران می توانند سفارشات خود را از طریق وبسایت ثبت نمایند. در این مرحله همچنان زیرساخت هایی برای به روز رسانی وجود دارد و پرداخت ها به صورت سنتی انجام می گیرد.

در مرحله ای بالاتر کاربران می توانند با مدیر سایت تعامل داشته باشند و سوالاتی در خصوص کالا و یا خدمات رد و بدل کنند.

در مرحله چهارم امکان پرداخت اینترنتی برای کاربران فراهم می شود و کاربران می توانند کاملا امن خرید خود را اینترنتی انجام دهند.

در مرحل آخر از این مراحل پنجگانه، سیستم های میان فروشنده و خریدار با سیستم های سازمان بصورت یکپارجه در خواهند آمد و به یکپارچگی کامل می رسند.

به گونه ای که اگر کالایی به فروش رفت بصورت خودکار از موجودی انبار کسر می گردد و دستوری برای خرید کالای جایگزین آن به انبار، صادر خواهد شد و همه کارها با یکپارچگی کامل صورت می گیرد. هر سازمانی که بتواند همه مراحل پنج گانه را طی نماید، در این زمینه به موفقیت کامل دست یافته است.

در این مقاله با تاریخچه و زیرساخت های تجارت الکترونیک آشنا شدید. تجارتی که همه ما با آن سر و کار داریم و برای موفقیت در بیزینس خود باید به خوبی با آن آشنا باشیم.

 

کسب و کار آنلاین

 

 

شغل ایده‌آل شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ آزادی از المان زمان و مکان برای شغلی که انتخاب می‌کنید، چقدر اهمیت دارد؟ شروع بیزینس‌های آنلاین آن هم در یک مارکت پلیس جهانی، یکی از شغل‌های محبوب جهان است چون فرد را محدود به زمان و مکان خاصی نمی‌کند و زمینه کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره خرید از علی بابا و فروش در آمازون ، پیشنهاد ما مشاهده ویدیوی معرفی این بیزینس و دنبال نمودن صفحه نتایج شگفت انگیز دوره آربی است.

 

نویسنده:
https://ezzatkhah.com/تجارت-الکترونیک
ezzatkhah

نظرات کاربران

شما هم میتوانید نظر خود را در رابطه با این مطلب برای ما ارسال نمایید.

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید، اگر قبلا در سایت ثبت نام کرده اید اینجا را کلیک کنید.

captcha Refresh

مطالب مرتبط